Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Suomen surkein sinkku, sinkun oikotie onneen, sinkulla on ongelma, sinkkuus on räjähtänyt…

11.11.2020

Tämä kirjoitus olkoon teille, jotka tiedätte miltä tuntuu aina ostaa liian iso pussi Ruispaloja. Koostin tähän vuosien varrelta sinkkukirjoituksiani. 11.11. Sinkkujen päivän kunniaksi. Kohtahan noista voisi jo kirjan kirjoittaa.

SINKKUELÄMÄ ON IHAN “#%&N SIISTIÄ!

“Älyttömiä mimmejä. Tinderin liekki lepattaa puhelimen näytöllä jatkuvasti. Jes! Taas tuli Superlike!! Treffejä, virtaavaa skumppaa ja aamuyön tunneille jatkuvia juhlia. Superfoodia ja aamupalaksi viherpinaattismoothie sekä Goji-marjoilla päällystetty maustamaton ekologinen jogurtti. Aurinko paistaa. Olo on energinen ja sinkkuelämän hehku ja onni pursuaa ulos kehostani. Nyt on juuri oikea valo. Pakko napata yksi täydellinen selfie. Huulet törrölle ja naps. Oikea filtteri ja eiku Instaan. Niin ja Tinderiin. Lisää Superlikejä ja treffejä, ah!Eikun, aloitetaas alusta. Älyttömät silmäpussit ja ikkunan edessä lepattaa kaksi erilaista verhoa…”

SUOMEN SURKEIN SINKKU

“Sinkkupelini pahin ongelma on juuri se, että hyvänolontunteen vallattessa vartaloni saatan päästää suustani asioita, jotka tuntuvat siinä hetkessä juuri oikeilta. Oikeilta, mutta niin vääriltä. Sanat, jotka saavat toisen ihmisen uskomaan ja heittäytymään. Sitten tuleekin se 0,1 prosentin ahdistus ja yksi asia on varma.”

MITEN TINDER TOIMII? SINKULLA ON ONGELMA

“En ole kovinkaan innokas keskustelija. Ajoittain en edes vastaa minulle esitettyihin kysymyksiin ja tervehdyksiin. Toimisinko näin kasvotusten, oikeassa elämässä? No, en varmasti. Sovelluksesta on tullut enemmänkin ajanvietettä. Selailee ihmisiä edestakaisin. Tai siis oikealla tai vasemmalle. Tuntuu pahalta, että ajatusmalli on tämmöinen. Tinderissä on oletettavasti paljon ihmisiä, jotka ovat siellä oikeasti tosissaan etsimässä itselleen mahdollista loppuelämän kumppania. Ja sitten siellä roikkuu tämmöinen urvelo mukamas hauskalla esittelytekstillään ja tarkasti valikoiduilla valokuvillaan. 

SINKUN OIKOTIE ONNEEN

“Tämä hyväkäytöksinen, uniikki ja valoisa yksilö tarjoaa viihtyisää seuraa maalla ja kaupungissa. Suurimmat remontit tehty, joten voit käyttää energiaasi muuhun kuin Ikeassa tai K-raudassa pyörimiseen. Charmikkaasti kuluneet pinnat ja tunteikkaat sielunpeilit luovat harmonisen kokonaisuuden, johon on helppo ihastua. Näitä timantteja on todella harvoin tarjolla, joten tervetuloa tutustumaan! Vain yksityisnäytöt.”

ONHAN TÄMÄ SINKKUELÄMÄ NYT IHAN #€%N OK!

“Maisteri ei enää mieti mitä muut ajattelevat. Jos vaikka suutelen sitä vaaleaverikköä Punavuorelaisessa porttikongissa. En enää vaivaa päätäni ajatuksella, jotta mitäköhän serkkuni kumminkaima siitä ajattelee. Varmasti on onnellinen puolestani. Jos vertaa Patselor-Suomeen, niin verratkoon. Hänhän oli oikein komea ja sosiaalinen kaveri.”

SINKKUUS ON RÄJÄHTÄNYT

“Tämä ei ole ylimielinen kappale. Itselläni on korkeakoulutus, keskiluokkainen tulotaso, vakituinen työpaikka ja ajoittain ihan hyvät jutut (ainakin omasta mielestäni). Jollain mittakaavalla kriteeristö siis varmasti kunnossa. Miksi sitten tuijottelen satunnaisina hetkinä kattoon ja pohdiskelen parisuhdestatustani? Ehkäpä siksi, että sitä juuri oikeaa kumppania juuri minulle ei vain ole vielä vastaan kävellyt tai vihreää sydäntä painanut.”

SINKKU JA SEKSI, SEKSI JA SINKKU, SEISKA JA ESKO

“Useasti olen naputellut siitä, kuinka on nykypäivänä helppoa saada mahdollisesta treffikumppanista hyvin paljon tietoa jo ennen ensimmäistä tapaamista. Ja entäs sitten, kun se minun mahdollinen treffikumppani päättääkin käydä vähän katselemassa ennakkotietoja. Ja niitähän löytyykin sitten melkoisen reippaasti. Tuommoiset lähes 900 kirjoitettua juttua. Seassa vilahtelee laaja skaala erinäistä sanastoa, mielen särkymisestä, Napakympin seuranhakuilmoituksen kautta Bacheloretten kainaloon kuohujuomaa lipittelemään (ystävinä tosin.)”

SINKKUMIEHEN EMOTIONAALINEN TYHJYYS

“” Kun mikään ei tunnu miltään…” Näin totesi Mikko Nousiainen yhdessä lempielokuvistani. Hän toki vietti hieman villimpää elämää kuin minä, mutta tuon lauseen merkitys on auennut päähäni. Villimpää elämää tässä varmasti tulisi itsekin viettää, kun siihen olisi mahdollisuus. En vain ole pohjimmiltani semmoinen ihminen. Sen olen tässä puolentoista vuoden sinkkutaipaleella huomannut, että liiallinen kiltteys ei taida olla kovinkaan suuri valttikortti näillä markkinoilla. Ei tämmöinen tuoksukynttilöitä poltteleva, halaileva selänhieroja ole siellä listojen kärkipäässä. Vähän pitäisi laittaa ”raffimpaa” vaihdetta silmään.”

Siinäpä sitä onkin aikamoinen lukupaketti tälle marraskuun yhdennelletoista. Menekin edistämisen vuoksi tämä päivä on vuosien saatossa muodostunut. Niin, siis tavaran menekin.

Kivaa iltaa!!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply ~Anna 16.11.2020 at 13:56

  Kun mikään ei tunnu miltään. Niinpä. Siinä on tiivistetty meikäläisen tinderdeittailun historia viimeisen 3,5 vuoden ajalta. En vaan ihastu, ei tuu kipinää, ei tuu heart eyes -tunnetta. Eikä sitä voi väkisin tehdä. Moni tapailu on kääntynyt ahdistuksen puolelle, kun mulla ei oo tunnetta, ja toisella on. Ja yritän itselleni perustella, että analysoin vaan liikaa, ja pitäisi osata heittäytyä, ja kun tämä on niin kivakin ja ja ja.

  Mä luotan kuitenkin siihen, että sitten kun se tyyppi (se oikeanlainen tyyppi, en tiedä uskonko siihen Oikeaan) tulee vastaan, niin siinä ei tuu ahdistusta. Eikä tarvii miettiä, haluanko olla tämän kanssa tai miten pitkä lista sillä on hyviä puolia. Kyllä sen sitten tietää, kun siinä on se hyvä tyyppi, jonka kanssa on hyvä olla. Että tsemppiä vaan fellow sinkku!

  • Reply Esko 17.11.2020 at 18:48

   Tsemppiä myös sinulle Fellow-Anna!
   Aika hyvin nuihin luettelemiisi asioihin voi samaistua varmasti hyvinkin moni. Kiitos viestistäsi!!

 • Reply Nimetön 16.11.2020 at 17:55

  Olen sinkku, mutta nautin siitä.
  Ylimääräiset ruispalat voin huoletta heittää pakkaseen ja syödä sieltä leivänpaahtimen kautta, kunnes pussi on tyhjä.

  Voin illalla katsoa juuri sitä televisiokanavaa, jota haluan. Voin myös mennä nukkumaan ja sammuttaa valot juuri silloin kuin siltä tuntuu. En enää vietä sunnuntai-iltapäiviä vieraiden sukulaisten luona kahvilla. En myöskään kerää kenenkään toisen likaisia kahvikuppeja olohuoneesta, enkä pyykkää kenenkään reikäisiä kalsareita.
  Voin istua ystävieni kanssa parvekkeella viinipullo seurana vaikka aamu neljään ilman, että olisimme kenenkään tiellä.
  Tiedän, milloin jääkaapista on maito lopussa, eikä kukaan syö karkkejani salaa kaapista.

  Näistä minä nautin.

  • Reply Esko 17.11.2020 at 18:47

   No Nimetön!!
   Noista kannaataakin nauttia. Oli oikein hyvä listaus, kiitos!! 🙂

  Leave a Reply