Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, ,

Käytetyimmät

30.1.2021

Niin tuossa on farkut. Tuolla rekissä roikkuu noita hieman tyylikkäämpiä paitoja. Ja jo totutusti vedän jalkaani ne samaiset verryttelyhousut, joita olen käyttänyt tässä viime kuukausina lähes jokaisena päivänä. Eipä ole ihan hetkeen ollut tilaisuutta, johon täytyisi hieman hienompia vaatteita päällensä laittaa. Ehkä se sitten joskus tuntuu hyvinkin erikoiselta, kun voi taas oikein farmarihousut jalkaansa vetäistä ja jopa yhden huurteisen kurkkuunsa kulauttaa.

Siinäpä sitten ne samaiset verryttelyhousut jalassa ja äidiltä vuonna 2013 joululahjaksi saadut tumput kädessä aloin lenkillä oikein mietiskelemään lähiaikojen käytetyimpiä asioita.

KÄYTETYIN:

Vaate: No, juuri mainitsemani verryttelyhousut. Lähes aina jalassa. Töissä, kaupassa, kotona jne…

Applikaatio: Instagram tai Niken juoksuappi -> todella hyvä!!

Televisio-ohjelma: Uusi suosikkini on ehdottomasti A-studio. Kuuluu jo lähes arkirutiineihini. Esimerkiksi viime viikolla tullutta puheenjohtajien tenttiä odotin koko illan vesi kielellä. Itse keskustelusta nyt ei sen enempää ja enpä minä politiikasta ihan niin paljoa edes ymmärrä, että lähtisin kovinkaan tarkkoja analyyseja tekemään.

Ruoka: Ehdottomasti raejuusto. Laitan sitä lähes jokaiseen ruokaan. Keittoon, puuroon, jogurttiin ja meneepä se ihan niinsanotusti raakanakin. Ja merkkinä juuri oikean koostumuksen omaava: Keso.

Musiikkikappale: Yonan uusin biisi Irti on upea teos, aivan upea.

Kengät: Nike Zoom Fly kolmoset. Niin ja nämä siis tietysti lenkkarit. Kauan etsin itselleni täydellisiä juoksukenkiä ja nyt semmoiset ovat löytyneet. Itselläni on kolme paria, joita sitten aina vuorotellen jalkaani laitan.

Puhelinnumero: Tyttäreni. Hänen kanssaan on hauska heittää tarinaa ja uusi traditio on lähes jokaisena aamuna tapahtuva koulumatkapuinti. Just hyvä!

Sometili: @vainkeskiluokkajutut Tulee vähän liiankin lähelle. Löydän näistä heidän jutuistaan hyvin paljon itseäni ja ovatpa vielä nimenneet “päähenkilönsä” Eskoksi, kunnia.

Kodinkone: Sain joulupukilta Dysonin “pikaimurin”. Aivan mielettömän hyvä tuote. Imurointikertani ovat tämän lahjan myötä jopa kymmenkertaistuneet. Näin en olisi uskonut sanovani, mutta imurointi on ihan mukavaa hommaa.

Täytyypä tehdä samanlainen listaus vuoden päästä. Onkohan jo silloin vaihtunut verkkarihousut farkkuihin käytetyimpänä vaatteena? Sitäpä jännittämään.

Kivaa iltaa!

-Esko-

// Kuva: Mirko Leskinen //

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply