Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, ,

Toisen elämän täydellinen sunnuntai

7.3.2021

TEKSTISSÄ MAINITTU RUOKA VALMISTETTU PR-LAHJAKSI OBH NORDICALTA SAADULLA ILMAFRITEERAUSKEITTIMELLÄ.

Pitkästä aikaa vietetty niinsanottu vapaa viikonloppu. Tarkoitukseni oli rakentaa itselleni semmoinen täydellinen sunnuntai. On ollut aikoinaan näinä ”omina” viikonloppuina myös hieman erityyppisiä sunnuntaipäiviä, mutta ne nyt ovat tämän maailmantilanteen sanelemana poistuneet kalenterista aivan täysin. Ei huojuta ne aamun ensimmäiset askeleet ja ei meinaa kompastua niihin keskelle asuntoa heitettyihin pillifarkkuihin. Vielä on varmasti niidenkin aika, mutta nyt mennään näillä ja itseasiassa sitä miestä väkevämpää en ole nauttinut kyllä aikoihin. Tarjoaa mahdollisuuden melkoisen aktiivisille vapaapäiville ja toistaiseksi hyvä niin.

Takana pitkät unet ja aamupuuro lautaselle. Sekaan kunnon loraus kinuskikermaa ja päälle pensasmustikoita. Pikakahvi sekoittuu hyvin agressiivisella ranneliikkeellä ja päälle muodostuu, kun muodostuukin semmoinen ihan kahvilamainen vaahto. Nämä rauhassa nautiskellen ja samalla keräilen valmiiksi kamppeita päivän aloittavalle pitkälle lenkille. Lenkki suuntautui tänään tuonne Lehti-, Kuusi- sekä Lauttasaari-akselille. Olemme kavereideni kanssa ristineet tämän reitin Unelmaksi. Sitä se tänään todellakin oli. Vaikka lunta pyrytti, niin jalka nousi todella hyvin. On aivan mielettömän hyvä olo, kun tunnet olevasi aidosti kovassa kunnossa. Vaikuttaa niin moneen asiaan.

Kotiin päästyäni oli aika suunnata saunan lauteille. Päiväsauna on muuten todella toimiva juttu. Kunnon löylyt ja makuuasentoon. Välillä vilvottelut pihalla ja tämän setin toistan noin kolmisen kertaa. Saunajuomahan kuuluu suomalaiseen saunatuokioon lähes erottamattomasti. Itselläni juomana on lähiaikoina toiminut Olvin sokeriton vadelmalimonadi. Myydään sopivan pienessä pullossa ja on muuten hyvää. 

Ja sitten olikin vuorossa sunnuntaini ehdoton kohokohta. Sain Obh Nordicalta pr-lahjaksi ilmafriteerauskeittimen. Salaa olin tuommoisesta haaveillut ja en tiedä kuka oli minun toiveeni kuullut? Tai sitten he olivat nähneet epätoivoisen videoni, jossa paistelen kalapuikkoja leivänpaahtimessa. Iskin pannun täyteen siipiä, vohveliperunoita sekä mozzarellatikkuja. Odottelin noin 20 minuuttia ja setti oli valmis. Yllätyin aivan täysin lopputuloksesta. 

Ruoasta tuli älyttömän hyvää. Ei jäänyt kovinkaan kauas ravintola-annoksesta. Sopii erittäin hyvin tämmöiselle hieman laiskahkolle sinkkukokkailijalle. Voi tehdä juuri itselleen sopivia annoksia. Ehkäpä sitä voisi tulevaisuudessa ladata tuonne pannuun myös hieman terveellisempää ruokaa. Seuraavana vuorossa olkoon lohi höystettynä erinäisillä kasviksilla. Myös puhdistaminen oli hyvinkin helppoa. Nyt voi sanoa, että tämä lahja tuli täysin oikeaan osoitteeseen ja tulee varmasti ilahduttamaan sen isompaa ja hieman pienempää käyttäjää vielä monta ja monta kertaa.

Hiihdon MM-kilpailut huipentaneen kuningasmatkan katseluun suuntasinkin sitten täydellä vatsalla. Erikoinen oli kilpailu, höystettynä hyvinkin erikoisella lopetuksella. Taas kerran se todistettiin, että urheilussa voi näemmä sattua ihan mitä vaan ja Iivon huuto huoltojoukoille noussee aika moneen meemiin. Havuja perkele 2.0 on syntynyt. 

Mukavaa viikkoa!

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply