Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Oot ollu naisissa? Joo, Me Naisissa

17.12.2021

Näin sut jossain lehdessä. Sä sanoit, että oot kouluruoan suuri fani. 

Aah, tosiaan näin sanoin Me Naisissa.

Mitä sä sanoit? Oot ollu naisissa.

Kyllä, siis minusta oli pienoinen juttu tämän viikon Me Naisissa. Artikkelissa esiteltiin viisi erilaista miestä Instagramissa. Tämän oli eräs oppilaistani bongannut ja siitä syntyi luokassa tänään tämä omalla tavallaan hauska keskustelu. Ajoittain minulta kysellään, miten oppilaani tai heidän vanhempansa suhtautuvat näihin kirjoittelu- tai somehommiini. Näin olen aikaisemmin kirjoitellut ja täysin samalla tavalla kirjoittelisin loppuvuonna 2021.

”Yksi syy miksi aikanaan Iholla-ohjelmaan lähdin tai miksi olen jatkanut tätä kirjoittelua liittyy tähän asiaan. Haluan oman minimediani kautta murtaa sitä opettajaan liittyvää, vieläkin johonkin pinttynyttä mielikuvaa paheettomasta kansankynttilästä. Opettajuus on minulle ammatti, jota tykkään tehdä. En ole 24h opettaja, todellakaan. Elän aivan normaalia elämää luokkahuoneen oven sulkeuduttua. Jos tämä kirjoittelu ja avoimuus jollekin olisi jollain tasolla hullunrohkeaa ja ylitsepääsemätöntä. Uskoisin ja toivoisin, että hän minulle siitä tulisi sanomaan.

Eihän julkisesti kannata ihan kaikkea revitellä ja jokaista asiaa sörkkiä, mutta tekisikö semmoista minkään ammatin omaa harkintakykyä käyttävä edustaja? Tiedän, että osa oppilaistani tai oppilaideni vanhemmista on tietoisia blogini sekä Instagramini olemassaolosta. Varmasti sitä saattavat lukea ja jopa kommentoidakin. En koe sitä millään tavalla outona tai erikoisena. Opettajakin saattaa olla sinkku tai rakastua tulisesti. Opettajankin mieli voi heilahtaa. Opettajakin voi nauttia elämästään ihan täysillä.”

Opettajakin voi olla naisissa, eli tällä kertaa Me Naisissa. Olen muuten ollut jo nuoresta lähtien kova poika lueskelemaan naistenlehtiä. Annan aloitin aina Manga-tyylisesti lopusta, koska siellä oli suosikkipalstani Annakka. Me Naisia olen myös aktiivisesti selaillut, koska äitini on ollut vakiotilaajana jo vuosia. Enää se ei hänelle taida tulla, koska ei ole tullut soittoa, että hänen poikansa hymyilee uusimmassa numerossa sivulla 23. 

Vieläköhän nykypäivänä muuten lokeroidaan erikseen miesten- ja naistenlehdet? Googlaamalla ainakin hakutulokset olivat, noh sanotaanko hyvin erilaisia. Näiden hakutulosten perusteella enemmän olen elämäni aikana tosiaan näitä naistenlehtiä lueskellut. Miestenlehdet ovat olleet visusti piilossa huoneeni kirjoituspöydän valepohjan alla. Eivät ole tosin olleet enää vuosiin.   

Kiitos siis jutusta Me Naiset. Kiitos hienoista kuvista Päivi Ristell. 

Ihanaa viikonloppua!!

Esko

// Kuvat: Päivi Ristell // 

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply