Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Tahdon rakastaa niinkuin Ryan Gosling

11.1.2017

Kuka on tämä mies? Kasmir laulaa tästä kaverista. Tämä heppu on lähes jokaisen tuntemani naispuolisen henkilön unelmien mies. Ei, olenhan minäkin tehnyt tästä itseni kanssa kuin kaksi marjaa kuvan. Se nyt oli vain semmoinen omasta mielestäni hirveän hauska juttu. Ulkonäöllisestihän meissä ole mitään muuta samaa kuin silmälasit. Ja, nekin vain ajoittain. Nyt luettuani ja nähtyäni hänen puheensa voitetun Golden Globe- palkinnon jälkeen, liityin minänkin hänen arvostuskerhoonsa.

Minäkin haluan vielä pitää puheen, jossa voin varauksemattomasti kehua elämänkumppaniani ja omaa tytärtäni sanoen: ” Se on kuin taivas. Kuin kävelisi kukkaniittyjen läpi joka päivä. Kuin asuisi enkelien kanssa. Se on kuin auringonsäde pimeänä aikana.” Näin voisin kuvailla elämääni. Elämääni, joka olisi päivittäistä kukkaniittyä. Lähinnä tunnetasolla. Onkohan tuommoisia niittyjä enää edes olemassa vai onko ne kaikki jo kaavoitettu kovan rahan asunnoiksi? Helsingissä tuntuu ainakin näin olevan. Tarvitsenko päivittäistä kukkaniittyä, vai millaista tunne-elämää oikein on mahdollista tavoitella?

Ilmoitan usein jo ensimmäisillä treffeillä, että seuraava parisuhteeni tulee olemaan maailman paras parisuhde, tai niin ainakin haluan ajatella. Tässä vaiheessa aika moni on hönkäissyt varmasti nougatpullan väärään kurkkuun. Ja osittain ihan aiheesta. Näen itse asian kuitenkin niin, että ”huvikseen” ei voi eikä kannata enää suhteita rakentaa. Nuorempana sitä hyppäili suhteisiin hieman turhankin kevyesti. Kevyesti, koska menoon hyppäsi vain yksi kenkäpari. Nyt kenkäpareja on kahdet. Neljäneloset ja kolmeykköset. Kolmeykköset, joiden askeleiden tulee olla turvalliset, tasaiset ja hyvällä pidolla varustetut.

Olen sen ihmisen kanssa, jonka kanssa minun kuuluukin olla. Hän on Eva Mendes. En etsi mitään muuta.” Joskus tulevaisuudessa olisi mukava todeta myös näin hienosti kuin Ryan Gosling sanoi puheessaan. Siis, tuskin tulen Eva Mendesiä sanoissani mainitsemaan. Tuohon lauseeseen kiteytyy kuitenkin koko parisuhdetunne-elämän ydinajatus. ”Ihminen, jonka kanssa minun kuuluukin olla.” Niinpä.

Käytiin äsken F:n kanssa uimakoulussa ja pikkumimmi kertoi, kun päiväkotikaveri oli laulanut hänelle: ” Sä oot mun perjantai ja maanantai…” Sekin on muuten hienosti sanottu. Kevätlukukausi on selvästi alkanut. On kevättä näköjään kirjoittajankin rinnassa. Jos nyt ei vielä rinnassa, niin ainakin herra Goslingin puhe teki sen ajatuksen tasolle.

Mukavaa keskiviikkoa ja missäköhän tuommoisen puheen pitäisin?

-Esko-

Comments (25)

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply Sanna 11.1.2017 at 19:38

  Kuin kaksi marjaa kuvissa. 🙂 Yksin eläessään sitä valitsee kenkiä itsellään, mutta perheellisenä uusien kenkien pitää sujahtaa kenkäeteiseen, joka on täynnä monenlaista kenkää ( ja tavaraa). Kaksien kenkien yh:na, vain täydellisesti sopivat kengät kelpaavat. Kenkien ei tarvitse olla ulkomuodoltaan täydelliset, vaan meidän kenkäeteiseen sopivat. Kirjoitit kauniisti! Toivon keväisiä myötätuulia etsintääsi, uudet kengät voivat olla nurkan takana! Jännää!

 • Reply Eeva 11.1.2017 at 20:52

  Ihmiselle joka on tarkoitettu kumppaniksi voi sanoa asiat suoraan ja vakavasti jo ekoilla treffeillä eikä se lähde karkuun. Itse sinkkuna ollessa vihasin sitä kolmen päivän sääntöä ja että miehen pitää ottaa yhteyttä! Minusta toisen pitää ottaa toinen ittenään, joka möläyttää asiat suoraan eikä malta olla laittamassa viestiä heti, kun ikävä tuntuu liian suurelta 🙂 Tosi ihana teksti, kiitti!

  • Reply Esko 11.1.2017 at 21:44

   Heippa Eeva!
   Kyllä, noinhan se menee…:) Itse en ole tämmöisestä kolmen päivän säännöstä koskaan kuullutkaan, ehkä hyvä niin. Oleppas hyvä ja oikein mukavaa loppuviikkoa!!

 • Reply Esko 11.1.2017 at 21:39

  Heippa Sanna!
  Kyllä, pitää olla juuri täydelliset ja kestävät kengät. Toivon sinullekin oikein mukavaa vuotta 2017!!…:)

 • Reply Ellis 11.1.2017 at 21:48

  Huh. Ja minä tahdon tuollaisen miehen. Taitaa tosiaan olla kevät jo tuloillaan! ????

  • Reply Esko 11.1.2017 at 21:54

   Huh Ellis!
   Varmasti moni haaveilee Ryan Goslingista…:) Kevät on kevät…Ja tuloillaankin.

   • Reply Ellis 11.1.2017 at 22:23

    Ryan Goslingista en niin tiedä, muuten kuin, että The place beyond the pines, jossa muuten k.o pariskunta näyttelivät molemmat, teki muhun ihan lähtemättömän vaikutuksen. Elokuva, joka pitää nähdä useammankin kerran.

    Mutta mies, jolla on kyky rakastaa noin, ja pukea se kaikki vielä sanoiksi. Harvassa on semmoset. Kyllä elämässä kukkaniittyä soisi olevan 🙂

    • Reply Esko 11.1.2017 at 22:28

     En ole yhtään elokuvaa vielä katsonut, jossa tämä tosielämän romantikko näyttelee. Täytyy siis paikata tämä virhe. Kukkaniittyjä varmasti vielä jossain on, onhan niitä…????

     • Hanna 12.1.2017 at 10:23

      Drive kannattaa katsoa, jos vastaan tulee. Jopa tällainen herkkisnainen tykkäsi kovasti, vaikka sisälsikin autolla ajelua ja väkivaltaa. Jokin siinä vaan iski. 🙂 Soundtrack myöskin mainio.

     • Ellis 14.1.2017 at 21:55

      Koko viikon soinut päässä: “Mä haluun ajaa niinku Ryan Gosling, tatuoida sun nimen mun nahkarotsiin…” 😀 huhhuh, kesää ja sen rientoja ootellessa!

     • Esko Kyrö 17.1.2017 at 20:49

      ????????…kesän riennoille iso ????

     • Ellis 14.1.2017 at 21:56

      Paitsi että nahkarotsiin tatuoitiinkin kuva. Ja asfalttiin nimi. Samalla fiiliksellä, kuitenkin 😉

 • Reply Ina 11.1.2017 at 22:52

  Hih, minäkin sanoin kerran miehelle jonka kanssa tapailin että minä en sitten ikinä eroa uudestaan. Ja tarkoitin sillä juuri tuota samaa josta kirjoitit. Huvikseni en mitään ala yrittämään tai rakentamaan. Vaan vain ja ainostaan jotta oikeasti vihdoin saan mahdollisuuden onnistua parisuhteessa. Tiedän ettei asia ole pelkästään minun käsissäni, mutta teoriatasolla olen tuota mieltä. ☺ En välttämättä kuitenkaan ilmaise asiaa ihan yhtä suoraan toista kertaa. ????

  • Reply Esko 14.1.2017 at 20:11

   Just hyvä Ina!…???? Asianhan voi ilmaista monella eri tavalla. Toivottavasti kaikille tuo mahdollisuus vielä tulisi. Kivaa viikonloppua!!…????

 • Reply Charlotta 11.1.2017 at 22:54

  Ihana kuulla, että joku mies ajattelee noin. Minäkin olen aina ollut sitä mieltä että parisuhteen haaveista ja toiveesta tulee voida puhua vaikka ensimmäisillä treffeillä ettei turhaan hukkaa toisen aikaa jos ei ole samat toiveet. Uskon että löydät vielä onnen ja puolison kuka sopii teidän pienen perheen elämään <3

  • Reply Esko 14.1.2017 at 20:12

   Iltaa Charlotta!
   Kyllähän kaikesta tulee puhua. Uskon juurikin niin…???? Kiitos uskomuksestasi ja kivaa viikonloppua!!

 • Reply Saana 11.1.2017 at 23:05

  Ihanaa itseironiaa laittaa noi kuvat vierekkäin 🙂 Mulla on sellanen fiilis, että tuut tapaamaan elämäsi kumppanin jossain ihan muissa ympyröissä kuin deiteillä ja jossain vaiheessa vain huomaat rakastuneesi. Mutta deittailu on ehdottoman jees ja piristää varmasti.

  • Reply Esko 14.1.2017 at 20:13

   Piristää, pirustää…✌ Nimenomaan itseironiaa…????????????

 • Reply Karo 12.1.2017 at 13:45

  https://www.youtube.com/watch?v=9_DPlH5iX8g
  Perjantai ja maanantai on tästä. Ajatus sisältänee ( laulun nimeen yhdistettynä ) viittauksen erääseen kirjallisuuden klassikkoteokseen.

  • Reply Esko 14.1.2017 at 20:14

   No, näinpä onkin. Hyvä biisi!! Kivaa viikonloppua!!!…????????

 • Reply Heli 12.1.2017 at 18:33

  Eihän se varmaan ihan helppoa oo löytää, kokonaisvaltainen onnellisuus..tunne, että tässä mulla on nyt kaikki..mutta ihan varmasti sitä on olemassa! Pistät kyllä miettimään omaakin elämää. Ensin pitäisi olla itselle sopiva kumppani aito, rehellinen, huumorimies, lapsenomainen “hulluttelija” sitten pitäisi olla omalle muksulle sopiva..hmm hänellekkin kai samanmoinen.. Parasta kai lopulta olisi sellainen yhdessä kasvaminen..vaikka siellä kukkaniityllä 😉 Pitääköhän alkaa tekemään seuranhakuilmoitus “ei leikkijöille, vain tosikoille” eiku…

  • Reply Esko 14.1.2017 at 20:15

   Heippa Heli!
   Hyvä, että pistää mietityttämään. Tai en tiedä?…???? Seuranhakuilmoitukset toimii aina…????????

 • Reply Heli 15.1.2017 at 11:45

  On se hyvä välillä miettiä 🙂 Vaikka olen kyllä onnellinen näinkin, niin toki kaipaa välillä muutakin. ”Ihminen, jonka kanssa minun kuuluukin olla.” on kirjoituksessasi ihan älyttömän hieno lause, joka sisältää kyllä kaiken.

  • Reply Esko Kyrö 17.1.2017 at 20:50

   Heippa Heli!
   Se tuli kyllä herra Goslingin suusta, mutta siis upeasti sanottu!…????

 • Reply Kurkotan tähtiin | E2O 27.12.2017 at 21:01

  […] TAHDON RAKASTAA NIINKUIN RYAN GOSLING […]

 • Leave a Reply