Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , , ,

WE LOVE TALVINEN TUKHOLMA!

6.1.2017

Tulipas sitä vielä käytyä talvisessa Tukholmassa. Reissuun oli hyvä päättää tämä joululoma. Hieman erilainen joululoma. Nyt pari päivää rauhoittumista ja arki alkakoon.

Hyvää viikonloppua!!!

-Esko ja F-

Tsekkaa myös: WE LOVE MUMMOLA , WE LOVE KESÄHESA , WE LOVE JOULUHESA , WE LOVE SYYSLOMA , WE LOVE PUUHAMAA JA HOTELLI !!

 

Comments (9)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Neititietämätön 6.1.2017 at 21:33

  Oi! Täähän tuli juuri passelisti, kerran käyneenä gröna lundissa jokunen vuos sitten, Tukholma tietävyys ei ole kovin suuri ja risteilylle ollaan menossa piakkoin. Jotenka suosituksia ottaisin ilomielin vastaan ruokailupaikoista, hyvistä vaatekaupoista ja mitä on pakko nähdä? 🙂 Kiitos jo etukäteen!

  • Reply Esko Kyrö 7.1.2017 at 08:50

   Heippa Neititietämätön!
   En ole ehkä paras antamaan hirveän syväluotaavaa opastusta…:)
   Syömme aina laivalla hyvin tukevan aamiaisen, niin jaksaa Tukholmassa pyöriä. Siellä tankkaamme useimmiten Hodarikojun herkkuhodarin. Vakiopaikkamme sijoittuvat Sergelin torin läheisyyteen. Eli Åhlens, Gallerian (ostoskeskus) sekä Br-lelut…Pakko on nähdä Gallerianissa myytävä Brownie pehmiksellä…Aivan mielettömän hyvää..:) Hauskaa reissua!!

 • Reply Iiris 6.1.2017 at 23:44

  Hei, oisko mahdollista saada ihan tarkkoja paikkoja ja mikä laiva on paras yms, ollaan poikien kanssa käyty vasta pari kertaa Tukholmassa ja kaikki info otetaan ilolla vastaan! Lego-kauppaa ollaan etsitty vaan ei löydetty, onko tuo Friends-kuva jostain tavaratalosta?

  • Reply Esko Kyrö 7.1.2017 at 08:45

   Heippa Iiris!
   Olemme käyneet pienestä pitäen ainoastaan Siljalla. Laivalla oleva “kävelykatu” on jotenkin helppo ja turvallinen. Myös Siljan Tukholman pään terminaalista pääsee helposti metrolla suoraan keskustaan. Keskustassa olemme pyörineet lähinnä Åhlensilla, Gallerianissa (kauppakeskus) ja tietysti Br-leluissa. (Tuo kuva siis Br-leluista)…Nämä kaikki sijoittuvat ihan 500 metrin säteelle. Maissaoloaika on kuitenkin aika lyhyt, niin kerkiääpä hieman pyörimään.
   Kesällä pitäisi mennä Tukholmaan muutamaksi päiväksi, niin voisi hieman laajentaa näkemystään.

  • Reply Ellis 7.1.2017 at 09:29

   Hei Lego-kauppa löytyy ainakin sieltä Mall of Scandinaviasta! Myös Disney-kauppa sijaitsee siellä 🙂 ja moni muukin kiva ostospaikka, suosittelen.

   • Reply Esko Kyrö 7.1.2017 at 12:03

    Hyvä Ellis!
    Viisaamman neuvot..:) Kiitos!!

   • Reply Iiris 9.1.2017 at 14:33

    Kiitos vinkistä! Lasten kanssa ostoskeskukset on helppoja (tai ainakin helpompia).

 • Reply Laura 6.1.2017 at 23:55

  Hei aivan huikeat pöllökengät pikkumimmillä!!! Niin niin hienot. Kivoja kuvia muutenkin. Mukavaa viikonloppua molemmille! 🙂 -laura-

  • Reply Esko Kyrö 7.1.2017 at 08:40

   Huomenta Laura!
   Pöllökengät oli pakko ostaa Henkalta. Älyttömän hienot…:) Mukavaa viikonloppua sinullekin Laura!!

  Leave a Reply