Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Kaikki päättyy pusuun ja tyyneyteen…

12.2.2017

Onnistunut elokuva vaatii motivoivan alun. Huippukohdan ja hyvän lopetuksen. Tyhjentelin puhelimeni muistia ja koostin sieltä löytyneistä videoleikkeistä lyhytelokuvan. Lyhytelokuvan nimeltään: ” Kaikki päättyy pusuun ja tyyneyteen…” Tämä noin minuutin leike sisältää kaikki onnistuneen tarinankerronnan elementit. Vauhdikas alku höystettynä huumorilla. Huippukohtana velipoikani mojauttaa kunnon pusun pikkuveljelleen ja kaikkihan päättyy, kauniiseen tyyneyteen, niin ja tyhjään katiskaan…Olkaa hyvät!

-Ohjaaja: Esko Kyrö, artikkelikuva: Jere Lehtonen-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply liia 12.2.2017 at 11:06

    Kuinka te vanhemmat olette päätyneet ratkaisuun, jossa äiti ei näytä lapsensa kasvoja blogissaan mutta sinä sen sijaan näytät? Olen ymmärtänyt, että näyttämättömyydellä halutaan nimenomaan suojata lapsen yksityisyyttä. Tässä videossahan F on ilmeisesti hiukan nuorempi kuin nyt, mutta tarkoitan lähinnä muita tällä hetkellä näkyviä, tuoreita otoksia. Onko päätös yhteinen? (Haluaisin asiallisen vastauksen eikä pelleilyä.)

  • Reply Esko 12.2.2017 at 12:01

    Aurinkoista päivää Liia!
    Blogini seuraa henkilökohtaista elämääni ja elämässäni on minulle maailman tärkein pikkutyyppi. Ajoittain myös hän on esillä blogissani, mutta en koskaan laittaisi hänestä kuvia/videoita, jotka voisivat vahingoittaa tytärtäni nyt tai tulevaisuudessa. Luotan tässä asiassa omaan harkintakykyyni. Tärkeitä, hauskoja muistoja on jo nyt tallentunut elämämme varrelta. Oikein mukavaa sunnuntaita!

  • Leave a Reply