Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , ,

Maailman hienoin kello

15.2.2017

Tuo kello elää vielä vuodessa 2015. Tuo kello eli ensimmäiset yhdeksän kuukautta lattialla. Siellä se eleli ilman sydäntä, eli paristoja. Eilen ystävänpäivänä se heräsi henkiin. Vuoteen 2015 on edelleen jämähtänyt. (En saanut vaihdettua siihen vuotta 2017.) Eilen remonttimies porasi sille paikan seinään. Kiviseinään, joka on minulle kirosana. Iskuporakone, kiviseinä ja Esko. Se ei ole hyvä yhdistelmä. Nyt tuo unelmieni kello on ansaitsemallaan paikalla. Olohuonekeittiöni seinässä. Sisällään S-marketin halvimmat alkalisydämet. En raaskinut ostaa Duracelleja. Täytyy vaan tahdistaa hieman tiheämpään tahtiin.

Näin tuommoisen hienouden joskus vuosia sitten jonkun toimiston seinällä. Katsoin jo silloin, että onpa omalla tavallaan tyylikäs. Yksinkertaisen tyylikäs. Monissa kuvissa olen nähnyt, että ihmisillä on omien tietokoneidensa taustakuvina tuommoinen kello. Olen sitä itsellenikin yrittänyt ladata. Köyhin tuloksin. No, ei tarvitse enää, koska nyt minulla on konkreettinen Flip Flap-kello seinässä, kiviseinässä.

Tilasin tuon kellon Habitatista jo muuttaessani edelliseen väliaikaiseen yksiööni. Hapertuvan kiviseinän takia se siis oli lattialla eiliseen päivään asti. Lähes joka päivä mietin, että miltäköhän se näyttäisi seinällä? No, nyt sain vastauksen. Näyttää todella hyvältä ja sopii asuntoni sisustukseen vallan mainiosti. Vielä, kun saisi vuosiluvun vaihdettua.

Tällä hetkellä elämässäni vallitsevana teemana on asuntoni laittaminen kuntoon. Miehen sisustuspostauksia (sohva, timantti) on tullut ja on varmasti myös tulossa. Eilen remonttimies teki kellon asennuksen lisäksi myös säilytyskalusteet kämppääni. Voin sanoa, että on muuten toimivat pieneen asuntoon. Esittelen ne välittömästi, kun saan hommat hahmoteltua.

-Innon Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nanna 15.2.2017 at 22:39

  Tosi hienoa taas!!! Ja mä tykkään näistä asunto jutuista niin paljon, että anna tulla vaan. Ja arvaapa mitä, googelistä kysyin kuinka tuon vuoden voisi vaihtaa ja löysin tämmösen youtube videon. Katoppa. Yllätyty kuinka se tehdään….ja osaat VARMASTI tehdä itse!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=ThWrMcdrR9A

  Nanna Santa Monicasta

  • Reply Esko 16.2.2017 at 20:52

   Kiiiitos Nanna!!!…????

 • Reply Veera 16.2.2017 at 19:32

  Tuo on lempikelloni!

  • Reply Esko 16.2.2017 at 20:52

   Tuo on kyllä Veera niiin hieno!!…????

 • Reply Laura 24.4.2017 at 00:16

  Tuo on hieno kello! Olen haaveillut samaisesta kellosta, mutta kuuluuko kellosta tikitystä? Haluaisin tilata kellon, mutta en kestä tikittäviä kelloja 😀

  • Reply Esko Kyrö 24.4.2017 at 20:03

   Ei tikitä…Välillä surisee erikoisesti..noin kerran vuorokaudessa…✌

  Leave a Reply