Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Hääkuumeesta nuhakuumeeseen…

26.3.2017

Kevät. Kevät herättää ihmisissä usein erinäisiä kuumeita. Listasin tähän itselleni kuumeita, joita minussa voisi näin keväällä 2017 herätä. Faktaa tai fiktiota, niinpä.

AUTOKUUME:

Auto on minulle pääasiassa liikkumisen väline paikasta A paikkaan B. Autohan ei sijoituksena ole kovinkaan järkevä. Tämänhetkinen Nissan Jukeni on ollut todella hyvä valinta. Kohta olen sillä jo kolmisen vuotta huristellut ja eipä ole vikoja ollut. Keväällä lentelee kiviä ikkunoihin, mutta onnekseni minulla on lasivakuutus, joka säästää ylimääräiseltä stressiltä.

Nyt tuli markkinnoille kuitenkin uutuus, joka on herättänyt minussa minimaalisen autokuumeen. Toyotalta saapui markkinoille hybridi “citymaasturi” CHR. Ulkoinen muotoilu hivelee silmää ja sisältäkin auto on todella hieno. 35 000 euron hintalappu kuitenkin säästelee maksimaalisen kuumeen syntymistä. Ehkäpä muutaman vuoden kuluttua, ehkäpä.

MATKAKUUME:

Tästä aiheesta kirjoittelin jo aiemminkin ja kiitos teille lukijoilleni hyvistä vinkkauksista. Matkaseuralaisenkin olen jo mukaani onnistunut hankkimaan. Nyt olemme jo alustavasti kohteita katselleet. Kreikkaan taitaa matkamme suuntautua. Nyt pitäisi matka vaan ottaa ja varata. Muuten jää lähtemättä jos liikaa venyttää.

Viikko auringossa kesäkuun alussa. Ah, se olisi mahtavaa!

ASUNTOKUUME:

Itselläni ei ajankohtainen. Hyvin monella muulla tuntunee olevan. Ja kyllähän asunnot näyttävät kevätauringossa paljon edustavimmilta. Varsinkin, kun pihoissa alkaa vihreys ja vehreys näkymään.

KESÄKUNTOKUUME:

Aloitin hienoisen tauon jälkeen kuntosaliharjoittelun. Otin kortin ensimmäistä kertaa elämässäni työkaverini nimeämälle “porvarisalille”. En ole katunut. Sali sijaitsee aivan työpaikkani vieressä ja on todella kätevä mennä harjoittelemaan suoraan työpäivän jälkeen. Ja ei sitä infrapuna-saunaa voi olla hehkuttamatta.

Itse en niinkään treenaa täydellisen vartalon perässä, koska tiedän etten semmoista tule koskaan saavuttamaan näillä ruokailutottumuksilla. (Nimim. Viime viikolla neljä kertaa Naughtybrgrissa). Enemmänkin olen jumpannut selkääni kuntoon ja pyrkinyt saamaan vartaloni lihaksiston stabiiliin iskuun.

KONMARITUSKUUME:

Viimeisimmän muuttoni yhteydessä päätin, että nyt heitän kaiken ylimääräisen pois. Noh, se ei ihan onnistunut. Paras esimerkki tästä on vuosien ja vuosien takaisen naapurini minulle tuoma paita. Hän oli vaimonsa kanssa Thaimaassa parisen viikkoa. Toi minulle sitten postilaatikkonsa tyhjennyspalkkioksi hihattoman feikkipaidan. Kertaakaan en ole käyttänyt, mutta mukana on kulkenut tänne uuteen asuntooni asti.

Lueskelin viikonloppuna jotain nettilehteä, jossa puhuttiin uudesta villityksestä. Ihmissuhteiden “marituksesta”. Kenetköhän marittaisin ensimmäisenä?

HÄÄKUUME:

Olen lähdössä huhtikuun lopussa Mikkeliin hotellilomalle. Lumikkiako tapaamaan?

NUHAKUUME:

Todennäköisin vaihtoehto. Kuvassakin pitää t-paita päällä keikistellä. Pakkasta taisi olla kuvaushetkellä.

Onko kuumeita päällä?

Oikein mukavaa viikkoa!!

-Esko-

// Kuva: Markus Suntila //

Comments (13)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply TätiOOO 26.3.2017 at 21:06

  Ikuinen vauvakuume. Iän takia ei oikein järkevää enää “tehdä” itse mutta onneksi lähellä on vauvoja joita hoitaa ja yöksi he menevät sitten kotiinsa nukkumaan. Kelpaa mulle.

  Matkakuume. Kovimmillaan varmaan juhannuksena. Unelmaloma tiedossa.

  Siinäpä ne..

  • Reply Esko Kyrö 26.3.2017 at 21:25

   Heippa Ooo!
   Vauvakuumeen unohdinkin listalta, hmmm!…Ei ehkä myöskään ihan ajankohtainen.????
   Ah, unelmaloma. Kuulostaapa hyvältä!!
   Mukavaa viikkoa!…

 • Reply minttu 26.3.2017 at 21:46

  Useampikin kuume..mutta vahvimpana asuntokuume. Paljon on katseltu, etuovea tutkittu nyt kevään alkaessa aktivoiduttu näyttöihinkin. Joku päivä se unelma asunto tulee vastaan:) Aurinkoa alkavaan viikkoon!

  • Reply Esko Kyrö 26.3.2017 at 22:08

   Kiitos samoin teille!!…Niin ja tsemppiä kämppähommiin!!…✌☀

 • Reply Opeopiskelija 27.3.2017 at 13:41

  Konmaritus- ja sisustuskuume! Mut pelkään et tuun myöhemmin katumaan, etten säästäny jotain korui tai et tarviinki jotain tavaroi…

  • Reply Esko Kyrö 27.3.2017 at 16:17

   Se on paha kuume se. Tai siis ei niin paha. Olisi voinut minuunkiin iskeä hieman vahvemmin…:)

 • Reply Nina 27.3.2017 at 14:23

  No tuo hitsin nuhakuume! Eilen nosti lämmöt. Yök ja sniif. Onneksi tämä on yleensä niitä hyvin nopeasti ohimeneviä kuumeita. Mukavaa viikkoa myös sulle Esko! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 27.3.2017 at 16:18

   Heippa Nina!
   Kiitos samoin sinulle Nina. Ja pikaista paranemista!!…:)

 • Reply Tia 27.3.2017 at 15:33

  Miten teidän yhteishuoltajuus on sujunut? Mitä ajattelet siitä, jos / kun Karoliina muuttaa tyttäresi, aviopuolisonsa ja heidän yhteisen vauvansa kanssa muualle asumaan (esim. Tampereelle?)

  • Reply Esko Kyrö 27.3.2017 at 16:21

   Heippa Tia!
   En lähde edelleenkään ruotimaan muiden henkilökohtaisia asioita. Minulle tärkeintä on mahdollisimman rakastavan, osallistuvan, hyvän ja turvallisen isyyden tarjoaminen tyttärelleni.
   Oikein aurinkoista viikkoa!!

 • Reply Katja 28.3.2017 at 01:30

  Maastopyörä- ja kesäkuume.

  • Reply Esko Kyrö 29.3.2017 at 21:40

   Hyvät kuumeet..:)

 • Reply Minun uusi tatuointi | E2O 1.7.2018 at 19:24

  […] ja kesällä ihmisille iskee aina erinäisiä kuumeita. Minulle iski tuossa muutama viikko sitten ylitsepääsemätön tatuointikuume. Toki olin jo […]

 • Leave a Reply