Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , ,

Kaikki irti älytelevisiosta

4.5.2017

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Blogimedia ja Watson

Uuteen asuntooni muutettuani on elämässäni lisääntynyt ainakin yksi asia. Ja se asia on ajasta riippumaton television katselu. Tästä kuuluu kiitos ystävälleni, joka auttoi minua valitsemaan juuri tarpeitani vastaavan telkkarin. Tyylikäs, tehokas ja tietysti tarpeeksi suuri. Kiitos myös kotimaiselle palvelulle Watsonille, joka tekee televisiosta paljon enemmän kuin pelkän television. Television hankittuani mietin, että nyt on aika napata joku viihdepalvelu, jolla saan uudesta älytelevisiostani kaiken irti. Hipheijaa, tuli Watson ja miettiminen loppui siihen paikkaan.

Watson on palvelu, joka tarjoaa aina jotain katsottavaa. Eikä ainoastaan televisiosta, vaan Watsonia voin käyttää myös tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella. Halutessani vaikka kaikilla samaan aikaan. Voin katsoa lempiohjelmiani suorana tai tallentaa niitä puolen vuoden ajan rajattomasti ja katsoa juuri silloin, kun minulle parhaiten sopii. Itse olen vanhan koulukunnan videovuokraamomies. Vielä, kun oli naapurissa videovuokraamo, niin marssin sinne ja valitsin konkreettisen dvd-elokuvan. Kylkeen pussi irtokarkkeja ja lähes täydellinen ilta oli valmis alkamaan. Nyt minulla on omassa telkkarissani Makuunin videovuokraamo, joka on varsinkin kotimaisten elokuvien ystävälle todella hieno juttu. Ojennan käteni yöpöydälle. Otan kaukosäätimen ja valitsen mieleiseni elokuvan. Edelleen kylkeen pussi irtokarkkeja ja täydellinen ilta on valmis alkamaan. F:n kanssa olemme käyneet hyvin tehokkaasti animaatiouutuudet läpi. Singiä on odotettu ja huomenna onkin sopivasti sen vuoro. Makuunin vuokraelokuvien hinnat vaihtelevat 0,33 eurosta maksimihintaan, joka kuumimmilla uutuuksilla on 4,99e.

Aikaisemmin olen ollut hyvin vaatimaton television käyttäjä. Kunhan kuva näkyy, niin se riittäköön. Nyt tekniikan mennessä huimaa vauhtia eteenpäin tämmöinen arkikäyttäjäkin muuttuu koko ajan tarkemmaksi ja tarkemmaksi. Kyllä, nyt minäkin ymmärrän eron on teräväpiirtolähetyksen ja “normaalin” välillä. Watsonin kautta voinkin katsella lempikanaviani HD-tasoisella kuvalla. Ainut miinus on se, että kuva on ajoittain liiankin tarkka. Ihohuokoset ja pakkeli näkyvät jopa häiritsevästi. Tekniikan kehitys auttaa myös perinteistä sisustajaa. Nykyään televisiot ovat osa sisustusta ja häiritsevät johdot on helppo piilottaa. Aikoinaan oli vaikea yhdistää 32-tuumaista kuvaputkitelevisiota osaksi modernia sisustusta. Olisi täyttänyt puolet tästä minimakkaristani.

Huomenna starttaavat jääkiekon MM-kisat. Joukkueen valinta on taas puhuttanut mediassa, kuten jokaikinen vuosi. Jääkiekko on asia, joka liimaa suomalaisia yhteen. Itse pysyn hyvin mukana kahvipöytäkeskusteluissa, koska Watsonin kautta minulla oli mahdollisuus hankkia C More Sport. Sieltä voin katsoa Leijonien ottelut sinivalkoisen ääneen Antero Mertarannan selostuksella. Viedäänkö vielä vastustajia kebab-kioskille vai mitä se Antero tällä kertaa keksii? Saapa nähdä. Saapa nähdä mitä muita kanavapaketteja tässä vielä intoutuu hankkimaan? Watsonin kautta voin rakentaa juuri mieluiseni palapelin. Hintahaitari paketeissa on 4,30e-29,95e/kk.

Teillä kaikilla on mahdollisuus kokeilla kuukauden ajan maksutta Watsonia. Kokeilujakso ei sisällä maksupaketteja eikä Makuuni-vuokrausmahdollisuutta, mutta käykää ihmeessä tutustumassa! Helppoa, vaivatonta, kotimaista ja koukuttavaa. Applikaatiot ladattavissa täällä: iTunes ja Google Play-kauppa.

Mukavaa iltaa!!

-Esko-

Comments (%)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Voiko olla enää parempaa viihdettä? | E2O 20.5.2017 at 07:48

    […] toteutui tässä turnauksessa. Minulla on ollut testikäytössä uudessa älytelevisiossani suoratoistopalvelu Watson ja tämä on mahdollistanut minulle Suomen otteluiden seuraamisen C Moren kautta, Mertarannan […]

  • Leave a Reply