Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Ai, sä ootkin ihan hyvä tyyppi…

13.8.2017

Tässä kesän kuluessa on tullut juteltua ihan hirveästi uusien ihmisten kanssa. Tuntemattomien, lukijoideni. Se on ollut eriskummallista, kun heillä on tietty kuva minusta, joka siis on varmasti piirtynyt heidän ajatuksiinsa tekstieni ja sosiaalisen median kautta. Eilen Flow-festivaaleilla ennen sitä kohuttua myrskyä keskustelin lukijani kanssa ja hän totesi juttutuokion lopuksi, että: “Ai, sähän ootkin ihan hyvä tyyppi…” Lähdin kävelemään ihmisjoukon keskelle ja tuo viimeinen lause jäi pyörimään mieleeni.

Olen kirjoittanut tänne blogiini hyvin avoimesti. Aluksi sydän täysin verellä. Haavat täysin auki. Sieltä on erinäisten ensiaputoimien kautta menty eteenpäin. Askel askeleelta. Ajoittain on menty yksi askel eteen, kaksi taakse. Olenko ollut liiankin avoin? Kirjoittanut itsestäni rakkautta huutavasti kaipaavan säälittävän lähes keski-ikäisen (joidenkin tutkimusten mukaan jo keski-ikäisen miehen). Vai olenko kirjoittanut vain inhimillisesti? Ihan normaalin ihmisen elämästä. Avoimesti ja hetkessä. Siinä hetkessä miltä on tuntunut ja mitä on päässä pyörinyt. Tällä linjalla aion edelleen jatkaa. Hetkessä ja avoimesti. Kyllä.

Blogiani aloitellessani sain eräältä lukijaltani hienon juttuidean. Kysy ja kartoita millaiset ihmiset kirjoituksiasi lukevat. Tähän postaukseen tuli ihan hirveästi kommentteja ja niitä vastauksia oli todella mukava lukea. Nyt heitänkin tämän idean päälaelleen. Tuo eilinen ja muutenkin kesäiset keskustelutuokiot ovat saaneet minut pohdiskelemaan, että millainenkohan kuva lukijoillani minusta mahtaa olla?

Millainen Esko sinne ruudun toiselle puolelle on välittynyt?

Antakaahan tulla, hetkessä ja avoimesti.

Mukavaa iltaa ja alkavaa viikkoa!!

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (61)

You Might Also Like

61 Comments

 • Reply Rebekka 13.8.2017 at 16:30

  Kuva joka minulle on tullut on se että siellä kirjoittelee ihan tavallinen tallaaja joka tuo vaan esille asioita mitä varmasti joka ikinen miettii muttei niitä tuo esille! Asiat joita tuot esille on juuri sillä hetkellä tunnettuja tunteita eikä ketään voi siitä syyttää että kertoo ne ääneen ja uskonkin että monessa tilanteessa tunteet ja mielipiteet on tasaantuneet ajan myötä jonka on ihan inhimillistä 🙂 eli loppujen lopuks minun mielestä siellä kirjottaa ihan samanlainen ihminen kun me muutkin jolla on selvästi paljon ajatuksia ja tunteita.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 17:59

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply TätiO 13.8.2017 at 16:49

  Hauska ja huumorintajuinen ja pitkä mies. Kirjoitukset herättävät tunteita laidasta laitaan kun ne on persoonallisesti kirjoitettu.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 17:59

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Emilia 13.8.2017 at 16:49

  Kiva, rento tyyppi mikä toisinaan pohdiskelee syvällisiä. Työstään tykkäävä. Tytär numero 1 elämässä. Vaikutat tosi mukavalta ja avoimelta 🙂

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 17:59

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Ali 13.8.2017 at 18:09

  Älykäs,epävarma,tarvitsee paljon pönkitystä toisilta ihmisiltä, tunne-elämän mukaan heilahteleva, verbaalinen.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:00

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Muffin 13.8.2017 at 18:40

  Mun mielestä toisen lukijasi toteamus Flowssa on itelleni kummallisen oloinen, koska tästä blogistasihan jo saa kuvan, että oot ihan hyvä tyyppi. Luulenpa, että tuollaisen toteava ei ole lukenut kuin muutaman, ehkä jonkun juuri niistä kohutuimmista, postauksen.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:00

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Ruska 13.8.2017 at 18:50

  Täällä 18-vuotias lahtelainen mimmi ajattelee, että sä oot lämmin ja rakastava isä, huumorintajuinen, rennon tyylin omaava sekä pohdiskeleva mies. Elämästä nauttija! En oo koskaan tavannu sua livenä, mutta oot varmasti sujuvasanainen keskustelija ja hyväntuulinen 🙂 mukavaa syksyn alkua mukavalle miehelle!

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:06

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Emppu Lahest 13.8.2017 at 20:42

  Hyväntuulinen, positiivista energiaa täynnä oleva ja sosiaalinen. Sellaisen kuvan olen sinusta saanut blogin perusteella ????

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:06

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Eeva 13.8.2017 at 20:53

  Elämän janoinen, syvällinen, nautiskelija, rohkea ja hyvä tyyppi. Itte oon miettinyt monesti blogin kirjoitusta, mutta rohkeus ei riitä avaamaan omaa elämää kaikille ja varsinkaan niille kohtuuttoman ilkeille kommenteille mitä bloggaajat saa. Kiitos, kun avaat ovet hyviin ja huonoihin päiviisi.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:06

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Susan 13.8.2017 at 20:55

  Ajattelen, että olet perusolemukseltasi mukava, puhelias ja huumorintajuinen kaupunkilaistyyppinen mies. Mutta ehkä jonkinlainen ailahtelevainen ja sisäänpäinkääntynyt, masentuneisuuteen taipuva, rasittavakin puoli sinusta myös löytyy, ehkä olisin naispuolisena seurustelumielessä kuitenkin varovainen sinun suhteesi. Tykkään PALJON kuitenkin blogistasi ja blogipersoonastasi ja rohkeudestasi kirjoittaa vaikeista asioista ja mahtavaabtosiaan, että olet blogimaailmassa ja somessa olemassa! Tulisin varmasti kanssasi juttelemaan, jos näkisin jossain.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:05

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Maija Elomaa 13.8.2017 at 21:10

  Aito.
  Viisas ja lämmin.
  SYDÄMELLINEN!
  Urheilua rakastava.
  Pienen neidin isä, joka tekee leijonan lailla kaikkensa pienoisensa eteen!

  Carpe diem-elämänasenteella liikenteessä oleva
  komea gentlemanni,
  joka varmasti ei miettisi kahta kertaa kun kauniissa kesäyössä lumikkinsa tapaisi.

  Sellainen, jota voisi vaan tämän blogista välittyvän kuvan perusteella luonnehtia

  U N E L M A K S I !

  Älä Esko punastu! ????

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:05

   Kiitos viestistäsi…???? En punastu…????

 • Reply Mymmeli 13.8.2017 at 21:22

  Susta on aina välittynyt sellainen rento ja jalat maassa oleva kuva. Tuntuu että miksi se elämä aina koetteleekin hyviä tyyppejä. Välillä on tullut sellainen olo että tekisi mieli päästä halaamaan ja sanomaan että kaikki menee loppujen lopuksi hyvin, ja että jokaiselle annetaan huolia ja murheita vaan sen verran mitä jaksaa kantaa. Kaikki meistä ei aina tajua sanojen merkitystä ja tahattomasti saattaa töksäyttää jotain mitä itse jää miettimään pitkäksi aikaa. Iloa ja valoa päiviisi❤️

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:04

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Anne 13.8.2017 at 21:49

  Tunteellinen,lämmin,empaattinen,kohtelias,hauska,huumorintajuinen suomalainen mies ???????? Joskus harmittaa,joskus pelottaa mutta kenelläpä ei noita tunteita olisi aina silloin tällöin. Blogiasi on mukava lukea kun se ei ole kiillotettua pintaa vaan ihan aitoa elämää iloineen ja suruineen!

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:04

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply kmk 13.8.2017 at 22:22

  Vaikutat rennolta ja sosiaaliselta tyypiltä, joka pohdiskelee paljon. En osaa tietenkään antaa syväluotaavaa analyysia susta pelkän blogin perusteella, mutta tuntuu myös siltä, että valitettavasti elät aika paljon menneessä ja joudut vakuuttelemaan melkoisesti itsellesi sitä, että tämä “uusi elämänvaiheesi” on jees sen sijaan, että ihan aidosti olisit saanut asiat käsiteltyä katkeroitumatta ja siirryttyä elämässä eteenpäin.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:04

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Krista 13.8.2017 at 23:00

  Empaattinen, hyvä isä-ihminen, joka pohtii paljon. Vaikutat fiksulta ihmiseltä, joka ottaa asiat tilanteen vaativalla vakavuudella (pieni pilke silmäkulmassa). Olisi erittäin mielenkiintoista päästä vaihtamaan ajatuksia elämästä.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:03

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Laurap 13.8.2017 at 23:29

  Taiteellinen ja tunteellinen

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:03

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Laura W. 14.8.2017 at 00:14

  Tunteikas, pohdiskeleva, avoin, rohkea. Ja ennen kaikkea Isi isolla iillä! Tyylitietoinen, ajan hermolla elävä, kokemuksia janoava, sosiaalinen. Herkkäkin, ja välillä tunteiden vietävissä. Hihasta nykisin jos näkisin! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:03

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Katja 14.8.2017 at 00:45

  Inhimillinen ihminen. Avoin. Rakastava isä. Varmasti parhaansa joka elämän osa-alueella yrittävä.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:03

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Maikki 14.8.2017 at 06:39

  Rakastava isä, jolle tytär on kaikki kaikessa, työhönsä aidosti panostava opettaja, joka on aidosti kiinnostunut oppilaistaan ja heidän opetuksesta.
  Energinen, verbaalinen, nuorekas. Ehkä joskus tuntuu että vähän ylikorostat tuota energisyyttä ja verbaalisuutta, ja ehkä peität niiden taakse aitoja tunteja ja epävarmuutta itsestäsi

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:02

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Diudiu 14.8.2017 at 06:44

  Blogin ja Instagramin perusteella mielikuvani on, että olet lapsirakas, rento (mikä joskus on myös negatiivinen puoli saamattomuuden myötä), avoin ja usein hyvä pilke silmäkulmassa.
  Joskus tulee vaikutelma, että sinun on hankalaa olla yksin ja elää rauhassa höntyilemättä omien ajatusten ja tunteiden kanssa tässä hetkessä – miettimättä menneitä ja murehtimatta tulevaa. Kumppanin ja oman itsen suhteen pinnallinen, mikä voi vaikuttaa siihen, että jotain hyvää voi lipua ohi suun.

  Ja ilmeisen rohkea kun tätä uskaltaa kysyä!

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:02

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply LukijaTee 14.8.2017 at 08:14

  Lämmin, empaattinen, toiset huomioiva, isällinen, helposti lähestyttävä, pohdiskelija (joidenkin mielestä varmasti ärsyttävä kun jää vatvomaan asioita..), trendikäs, musadiggari, karkkikoukussa ja myös burgeri????, kaupunkilainen, lahtelainen, rento, hyvä kirjoittamaan, reilu, pitkä, lenkkeilijä, itsekseen hiljentyvä/ rauhoittuva elämänsä kelailija, porukassa kova puhumaan ja hauskaa seuraa, huono uninen, hyvä tekemään jauhelihakastiketta (muu ruuanlaitto vähän niin ja näin), huono hoitamaan viherkasveja????… josta tulikin mieleen että vieläkö tillandsia on hengissä?

  Täällä taas lukijana perheellinen +30 joka saa kirjoituksistasi paljon pohdittavaa ja sitä kautta jäsenneltyä omaa pääkoppaa.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:01

   Kiitos viestistäsi…????

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:02

   …ja on hengissä…????

 • Reply Katariina 14.8.2017 at 08:15

  Siis mitä!!?! Sä keräät täällä lukijoiltaisi kommentteja, joilla pönkität heikkoa itsetuntoasi!! Juuri viime viikolla ex-puolisosi kirjoitti oman blogiinsa viime vuosien olleen rankkoja henkisesti ja fyysisesti. Voin vain kuvitella hänen tuntemuksiaan.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:01

   Aurinkoista viikkoa Katariina…????

  • Reply Utelias 14.8.2017 at 18:04

   Tarkoitatko, että ihminen ei voisi ihan vilpittömästä uteliaisuudesta kysyä muilta, mitä he tästä ajattelevat? En usko, että tässä maailmassa on ainuttakaan ihmistä, joka ei joskus haluaisi tietää muiden mielipiteitä itsestä!

   Toiseksi, molempia blogeja (E2O ja Kolmistaan) kauan seuranneena tiedän, että molemmat kirjoittajat toivovat, ettei blogeissa nostettaisi toisen blogitekstejä tai niissä esiintyviä aiheita esille täällä kommenttiboksissa. Kirjoittajat ovat molemmat aikuisia, itsenäisiä ihmisiä eivätkä todennäköisesti edes seuraa toistensa blogeja. Näin ollen Esko on tätä kirjoittaessaan todennäköisesti ollut täysin tietämätön edellisen puolison kirjoituksesta, joten kommenttisi kaltainen spekulaatio ja syyttely on mielestäni kovin alhaista ja tarpeetonta.

   • Reply -M 14.8.2017 at 21:47

    Niin samaa mieltä utelias nimimerkin kans!????

 • Reply Anne 14.8.2017 at 11:03

  Hah! Mä arvasin että joku vetää tästä kysymyksestä tuollaisen tulkinnan ????

 • Reply mummi 14.8.2017 at 12:15

  Hyi, hyi tuota edellistä ????.
  Minä näen sinussa omia poikiani jotka ovat sinun ikäisiäsi. Sinä olet aivan liian kiltti . Mutta se on sinun luonteesi. Kuten muutkin sanovat, olet hyvä isä.
  Sinulla on paljon ystäviä ja se on rikkaus.
  Toivoisin että lapsenlapsillani olisi sinun kaltainen opettaja.
  Menneet tapahtumat ovat ehkä tehneet sinusta varovaisen ihmissuhteissa.
  Luulen että olet täysin rehellinen blogia kirjoittaessasi. Monikaan ei uskalla olla rehellinen vaan silotellaan asioita tai ei kerrota mitään.
  Olet tyylikkäästi pukeutuva ja hiusmalli on nyt hyvä.
  On kiva kirjoittaa positiivisia asioita. Toivon elämän kuljettavan sinua suotuisin tuulin eteenpäin.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:00

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply mummi 14.8.2017 at 14:11

  Ensimmäinen lauseeni oli Katariinalle.

 • Reply Neiti A 14.8.2017 at 17:13

  Vaikutat olevan tunteellinen, välittävä, paljon ystäviä omaava, äkkipikainen, iloinen, murehtiva, haaveilija, joka ei kuitenkaan uskalla toteuttaa haaveitaan, hyvä isä joka haluaisi olla enemmän lapsensa kanssa, aurinkoinen, ajottain synkkiin ajatuksiinsa häviävä… mutta ihanalta tyypiltä vaikutat ☀️????????

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:00

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Heli 14.8.2017 at 18:09

  Aktiivinen urheilussa ja ystävien kanssa, muuten arkiasioissa aika laiska (ei toki töissä). Uskomattoman hauska ajatuksenjuoksu, huumorintajuinen, hyväntahtoinen, pidättyväinen, pinnallinen, ainakin jos tätä mitataan vaatteiden määrällä 🙂 varmaan vähän muutenkin, kaupunkilainen, rauhaton

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 18:19

   Kiitos viestistäsi…:)

 • Reply Esko 14.8.2017 at 18:17

  Heippahei!

  Vastaan tämmöisen yhteisen kirjoituksen kaikille. Olisi tullut niin samantapaisia vastauksia kaikille teille, että tehdäänpäs näin. Eli kiitos siis teille kaikille kommentoineille.

  Kirjoittaminen on siinä mielessä hyvin antoisaa toimintaa, että se jättää tilan lukijalle. Antaa lukijan muodostaa tekstistä juuri omanlaisiaan näkemyksiä. Tämänkin tekstini moni varmasti tulkitsi hyvin monella eri tavalla ja hyvä niin.

  Tunnistin itseni lähes kaikista piirteistä, joita olitte kommenteissanne maininneet. Se oli mukavaa. Teksteistäni on välittynyt siis melkoisen oikeanlainen kuva tästä ukkelista.

  Mukavaa viikkoa!!…:)

 • Reply Anna 14.8.2017 at 19:39

  Oot ainakin aito etkä mieti liikaa mitä kirjoitat (eli et pidä turhia kulisseja yllä). Et hehkuta turhaan mitään ja mikä parasta mainospostauksia ei oo liikaa.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 20:10

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Sveni 14.8.2017 at 20:47

  Hei, meidän tuttavuus on hyvin lyhytaikaista, löysin sut ennen Ilosaarta Instan kautta. Ja mikä hauskinta, niin näinkin sinut siellä, joskin aidan takaa. Ilosaaren jälkeen vasta oon päässyt tutustumaan sun verbaalisiin lahjoihin täällä blogissa. Olen käynyt pohdintaa siitä, minkälaisia asioita, tunteita ja tapahtumia kirjoitatkaan, pohdintaa siis lähinnä suhteessa itseeni, että mitä itse vastaavassa hetkessä avaisin. Pidän sua hyvin rohkeana, mutta rentona ja avoimena. Tiedät mikä sulle on tärkeää ja menet niitä asioita kohti. Musta on ihanaa seurata, kuinka samanlaisia asioita pohditaan ja elää niitä yhdessä sun kanssa. Kiitos Esko! Mä luulen, että meille lopulta käy hyvin.

  • Reply Esko Kyrö 14.8.2017 at 21:03

   Kiitos viestistäsi…????

 • Reply Sandra 15.8.2017 at 16:23

  Mä en ymmärrä tätä sun kaikille samaa kiitos kommentista vastausta?!? Jos ei oo mitään sanottavaa, eikö ois sit vaan sama olla vastaamatta mitään? Tosta tulee vaan sellainen olo että sua ei kiinnosta pätkääkään ja copy pastetat vaan vastausta..

  • Reply Esko Kyrö 15.8.2017 at 16:29

   Heippa Sandra!
   Kyllä, minua kiinnostaa. Paljonkin. Aihepiiri oli sellainen, että lähes jokaiseen kommenttiin olisi tullut hyvin samantyyppinen vastaus. Päädyin siis kirjoittamaan kaikille yhteisen vastauksen, joka löytyy kommenttikentän loppupuolelta.
   Kiitos palautteestasi!

 • Reply En kerro 16.8.2017 at 18:03

  Yritän olla vastauksessani rehellinen, mutta tarkoitukseni ei ole missään tapauksessa loukata tai olla ilkeä. Enhän oikeasti tunne sua ihmisenä ollenkaan ja voi olla että se mikä kuva minulla on sinusta kertookin enemmän itsestäni 😉
  En lukenut mitä muut ovat vastanneet ennen omaa vastaustani, ettei muiden sanomiset pääse vaikuttamaan susta muodostuneeseen mielikuvaani. Satunnaisesti seuraillut blogiasi ( Kolmistaan- blogia) ja aikoinaan katsonut Iholla joiden varaan lähes yksinomaan tuleva vastaus rakentuu.

  Uskoisin että oot aika herkkä/tunteellinen mies, mutta samalla pinnallinen… eikä pelkästään ulkoisesti vaan sellainen ns. “helppo”ihminen jonka kanssa voisi tulla yhden viikonlopun tai päivän toimeen(hyvä!), mutta sitten alat miettiä tässäkö kaikki? Eli tietyllä tavalla “ohut”, kun olet kuorinut yhden kerroksen ei toista enää olekaan jäljellä. Ihminen jonka olet tavannut joskus jossain jo ainakin kymmenen kertaa ennenkin(?!?) Joskus myös avoimuus liiallisesti voi tehdä ihmisestä ns. rasittavan, raskaan oloisen ja lopulta tylsän, kun ei ole enää mitään uutta oivallettavaa toisesta. Mutta nykyään on kai hyvin trendikästä ja tietyntyyppisten ihmisten kesken tavallistakin jakaa paljonkin itsestään somessa, joten ehkä samankaltaiset ihmiset löytävät sitten sitä kautta toisensa.

  Varmasti ammatissasi pääset loistamaan ja olet melko varmasti lasten parissa elementissäsi. Olet hyvä isä…tosin nyt eron myötä olen ollut havaitsevinani hieman sellaista todistelua ja lahjontaa, mikä on tilanteessasi täysin ymmärrettävää. On kuitenkin se tärkein asia, jota kukaan muu kuin sinä ei voi lapsellesi antaa: Aikaa isän kanssa 🙂

 • Leave a Reply