Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Flow-fiilistelyt kertaa viisi

10.8.2017

On taas sen viikonlopun aika, kun Instagram täyttyy mitä upeimmista kuvista Helsingin Suvilahdesta. On taas Flow-viikonlopun aika. Festivaali, joka on visuaalisesti aivan älyttömän hieno, kaunis. Illan pimetessä valaistukset pääsevät oikeuksiinsa ja tuntuu, että jokainen nurkka ja kulma on mietitty aivan viimeisen päälle. Ja varmasti onkin. Flow on minulle vuosittainen se kesäloman kruunu. Työt ovat juuri alkaneet ja festivaalit päättyneet. Flow sen aina viimeistelee. Ja tyylikkäästi viimeisteleekin.

Aiemmin kesällä fiilisteltiin Ruisrockia ja Ilosaarirockia. Ja olivat molemmat jälleen kerran fiilistelyn arvoisia. Nyt Flow-fiilistelyt kertaa viisi.

  1. Visuaalisuus. Tätä on vaikea kirjoittaa. Tätä on vaikea kuvata. Se tulee kokea itse. Alueella on vain mukava kävellä ja katsella ympärilleen. Ei siihen koskaan kyllästy. Niin ja varsinkin elokuun pimenevässä illassa.
  2. Kotikenttäetu. On melkoisen kätevää polkaista festareille polkupyörällä. Ei ole Via Dolorosaa edessä. Ei ole sitä kuuden tunnin kotimatkaa Pohjois-Karjalasta.
  3. Ruokatarjonta. Vaihtoehtoja on aivan mielettömästi. Suurin ongelma onkin osata valita mitä syö. Tai sitten syö useita ja useita annoksia. Tämä on ollut usein minun taktiikkani.
  4. Lasten Flow. Sunnuntaisin järjestettävä lasten festari on todella hyvä idea. Lasten päivään on panostetttu vuosi vuodelta enemmän. Olemme käyneet F:n kanssa useampana vuotena. Lapsille on tarjolla paljon ohjelmaa, askartelua, musiikkia, sirkusta ja vieläpä välipalaakin. Tänä vuonna pikkumimmi ei pääse mukaan, mutta toivottavasti taas ensi vuonna. Itse menen kyllä, koska tykkään siitä lämminhenkisestä fiiliksestä.
  5. Ystävien määrä. Kolme metriä ja juttelutuokio. Kolme metriä ja juttelutuokio. Kolme metriä ja juttelutuokio. Niin mukavaa.

Siihen se sitten taas päättyy. Festivaalikesä 2017.

Luvattu vielä lähes hellettä. Kyllä muuten kelpaa.

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply