Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Tämä tuote löytyy aina kaapistani

7.9.2017

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Blogimedia ja Free päätäikarkote

Se pieni, noin 2-3 millimetrin kokoinen ällötys laittaa takuuvarmasti pakan sekaisin. Laittaa koko asunnon aivan ylösalaisin ja kiristää hermoja. Kyllä, se pieni ällötys on päätäi. Jokaiselle perheelliselle tai lasten kanssa työskentelevälle on varmasti tuttu tämä kyseinen viesti: Ryhmässämme on havaittu päätäitä. Tarkastattehan lapsenne hiukset ja tarvittaessa tutustutte täiden hoito-ohjeisiin. Tuo viesti muistuttaa syyskelien saapumisesta. Lähes yhtä varmasti kuin lehtien kellastuneet puut ja viilenevät, pimenevät illat.

Muutaman kerran olen tuohon täirumbaan päässyt tutustumaan. Pesukone laulaa taukoamatta. Frozenin Elsa ja Anna- pehmot joutuvat tosielämän jäädytykseen sinne pakastevihannesten sekaan. Täishampoo vaahtoaa hiuksissa ja kampaus viimeistellään sillä apteekin Tangle Teezerillä, eli metallipiikkisellä täikammalla. Näistä kokemuksista viisastuneena olen hankkinut peilikaappiini vakiotuotteen, jonka kaivan aina esille tuohon alussa mainitsemaani viestiin törmätessäni. Se on täiden ennaltaehkäisyyn tarkoitettu Free täikarkoite. Tämä huomaamaton ja hajuton täikarkoite on timanttinen tuote, jonka tulisi löytyä kaikkien lapsiperheiden ja lasten kanssa työskentelevien peilikaapeista. Antaa täiden lisäksi suojan myös sille järjettömälle siivousrumballe ja hermojen kiristelylle.

Free täikarkoite on maailman terveysjärjestön WHO:n suosittelema tuote. Karkoite on todella helppo suihkuttaa hiuksiin ja se soveltuu kaikenikäisille. Teho säilyy kuivissa hiuksissa jopa kaksi vuorokautta. Tuotetta on saatavilla kaikista hyvinvarustetuista päivittäistavaraliikkeistä. Voin todellakin suositella tuon sinikorkkisen tuotteen heittämistä sinne arkiostosten sekaan. Maksaa kyllä itsensä takaisin koulujen ja päiväkotien täirumban alkaessa. Ne päähineet eivät vain aina muista uida sinne takkien hihoihin, vaikka kuinka muistuttelisi.

Onko tuote tuttu? Jos ei, niin kerrohan lyhyesti kommenttikenttään mitä ajatuksia saapuva syksy sinussa herättää? Arvon vastanneiden kesken kaksi purkkia tuota sinikorkkista “hermojensäästäjää”. Syksyssä parasta on pimeät illat…esimerkiksi. (Arvonta päättyy sunnuntaina 10.9. klo: 20.00. Tarkemmat tiedot arvonnasta löytyvät täältä.) Olen yhteydessä voittajiin ja laitattehan meiliosoitteet näkyviin.

Syysflunssa lähtee toivottavasti lepäämällä, täit eivät.

Free your mind!

-Esko-

Comments (43)

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply Tinttiti 7.9.2017 at 14:47

  Juuri tänään taas tätä mietiskelin kun yksi oppilas kovin valitteli kutiavaa päätään.. Itse sain täitä rippileiriltä ja vaikka siitä on yli kymmenen vuotta aikaa, ovat muistot tuosta rumbasta liiankin vahvat. Eli varmasti olisi voitolle käyttöä.

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 15:39

   Kiitos osallistumisesta. Se rumba on niiiiiiiin…ah!

 • Reply Jenna 7.9.2017 at 16:13

  Tämä onkin uusi tuttavuus ja näin harjoitteluja päiväkodissa suorittavana opiskelijana olisi tuolle varmasti käyttöä! Syksy herättää paljonkin ajatuksia, juuri alkoi kandivuosi ja vähän mietityttää että mitähän tästä tulee 🙂

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 16:44

   Hyvä siitä tulee…???? Kannattaa tutustua tuotteeseen. Toivottavasti arpaonni osuu.

 • Reply Saija 7.9.2017 at 17:04

  Juuri tässä syksyssä parasta on pikkuneidin hyvin alkanut päiväkotitaival <3 enkä haluaisi siihen mutkia täidenkään muodossa 😉

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 23:06

   Moikka Saija!
   Toivottavasti jatkuu pikkuneidin tauval hyvissä merkeissä!!…Wau!…????

 • Reply 6tytönäiti 7.9.2017 at 18:06

  Syksyssä on parasta arki ja kaunis luonto 🙂 Täit on kyllä tuttuja mein suurperheessäkin ja hirmu homma oli siivota ja hoitaa kaikki päät. Tästä on jo useampi vuosi ja silloin oli huonosti aineita hoitoon. Nyt on monenlaisia ja just noita mitkä pitää täit loitolla. Just tuota en ole kokeillut, meillä on käytetty sellasta shampoota minkä pitäs estää jonkin verran tartuntoja. Käyttöön tulis todellakin koska ennemmin yritän ehkäistä noita täitä kuin huomata joku päivä et jaahas, nyt niitä on..

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 23:07

   Suurperhe ja täit. Siinäpä on hurja yhdistelmä…???? Tuota kyseistä purnukkaa voin suositella. Helppoa ja nopeaa! Arpaonnea odotellessa.

 • Reply Enkeli 7.9.2017 at 18:10

  Mä en edes tiennyt, että on olemassa tuollainen karkoite! Todellakin mukana! Vielä ei ole annettu varoitusta täistä täälläpäin ja viimevuonna ei ollut… Toivotaan, ettei tänäkään vuonna, mutta varaudutaan kuitenkin 🙂

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 23:08

   Toivotaan teille parasta!!…Ja tuo on kyllä hyvä ja helppo karkoite kaikenikäisille.✌

 • Reply Lukijatee 7.9.2017 at 18:28

  Syksy on ihan paras vuodenaika sateineen kaikkineen. Oon semmonen haaveilija ja kaipailija että nautin ihan älyttömästi näistä pimeistä kylmistä illoista ja villasukista ja siitä että saa ihan luvan kanssa synkistellä????. Ja se tuoksu mikä tulee aamulla kun käy koiran kanssa pihalla ja tajuaa että syksy on tullut.

  Tässä syksyssä on myös se hyvä juttu että täi lappuja ei ole vielä ilmestynyt koulun oveen ja toistaiseksi ne on pysyneet poissa meidän perheestä.

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 23:09

   Heippa LukijaTee!
   Toivottavasti ei lappusia ilmestykään. Ja kyllä. Syksyn pimenevät illat on just…????

 • Reply Heli 7.9.2017 at 21:30

  Syksy on vuodenajoista paras (jos ei lasketa täi-, kihomato-, enterorokko-, flunssa- yms. tartuntavaaroja). Kuulaat, raikkaat aamut, väriloisto, metsä, kynttilöiden polttaminen.

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 23:10

   Kyllä Heli. Hyvin sanottu…????

 • Reply M 7.9.2017 at 21:42

  Ihan uusi tuote minulle! Menee kokeiluun ehdottomasti. Viime viikolla lapsen koulussa oli syyhypunkkia ????

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 23:10

   Kannattaa M kokeilla. Syyhypunkki, huh!…✌

 • Reply Ellu 7.9.2017 at 23:17

  Syksyssä on parasta pimeät illat kynttilöineen, kuulaat aurinkoiset lenkki-ilmat sekä “uuden alun” tunne. ????
  Itse olen töissä päiväkodissa ja viime syksynä saimme täit vieraaksemme. Melkoinen homma, huh. Toivottavasti säästyttäis omien lasten kanssa näiltä!
  Mukavaa syksyä! ????

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 23:48

   Mukavaa syksyä sinullekin Ellu! Toivottavasti ei nuo pienet kuhisijat tavoita perhettänne. Ja syksy, lenkkeilijän helmihetkiä. Juuri nuo kuulaat kylläkin liian harvinaiset aurinkokelit…????????

 • Reply Jankkuliini 7.9.2017 at 23:30

  Syksyssä on parasta ruska, hauskat tihkusadeilmat (jos ei tarvii mennä mihinkään tärkeään juttuun, koska se tihkusade lätsäyttää hiukset aivan täysin) ja lempeä pimeys. Meillä on pikkumies 1v ja hänen kanssa kerhoillaan. Oon miettiny, et liikkuukohan sielläkin täitä… Niinpä siis kisassa mukana. Syyhypunkin kanssa oon rapsutellu itseäni, ja sekös oli hommaa sekin! Iho ehti mennä hurjaan kuntoon… Syyhyn karkotus kävi kyllä kanssa työstä!

  • Reply Esko Kyrö 7.9.2017 at 23:50

   Moikka Jankkuliini!
   Lempeä pimeys, hieno ilmaisu. Hyvä, että osallistuit ja tuo syyhypunkki. Kuulostaa, öö! Aikamoiselta…????

 • Reply anna s. 8.9.2017 at 05:36

  Tuote ei ole tuttu. 🙂 Syskyssä on parasta pimeät, tunnelmalliset ja tuuliset syysillat 🙂

  • Reply Esko Kyrö 8.9.2017 at 07:21

   Huomenta Anna!
   Onpa hyvä, että voi vinkata ihmisille aivan uusista hyvistä tuotteista. Syysillat, jes!…✌

 • Reply Taru ällä 8.9.2017 at 06:30

  Parasta syksyssä on ne raikkaat syksyaamut, kun aurinko paistaa, tuoksuu syksylle! Siitä tuoksusta tulee lapsuus mieleen, kun koulut syksyllä alkoivat ???? ja tietysti se kun saa poltella kynttilöitä ????

  • Reply Esko Kyrö 8.9.2017 at 07:22

   Huomenta Taru!
   Koulut alkoivat ja itselläni työt…???? Kivaa se on ja tietysti kynttilät.

 • Reply Ina 8.9.2017 at 07:29

  Syksyssä parasta on kun pääsee syyskauniiseen sieni- ja marjametsään rauhoittumaan. Ja se että saa sytyttää kynttilöitä taas!

  • Reply Esko 9.9.2017 at 14:54

   Heippa Ina!
   Oltiin juuri luokkamme kanssa metsässä viime viikolla. Kyllä oli mahtava reissu ja tietysti kynttilät…:)

 • Reply Ellis 8.9.2017 at 08:37

  Parasta syksyssä…pimenevien iltojen mukanaan tuoma rauhallisuus, kesän menot ja meiningit on taskuissa huikeina muistoina, luvan kanssa voi tunnelmoida iltaisin kotona, keitellä teetä ja istuskella iltaviileällä parvekkeella viltin alla 🙂

  • Reply Esko 9.9.2017 at 14:55

   Moikka Ellis!
   Luvan kanssa lötkyily on just hyvä…:) Kesän menoja muistellessa.

 • Reply Heidi 8.9.2017 at 15:21

  Syksyssä odotan aina eniten sitä, että saa rueta aina ihan “luvan kanssa” taas polttamaan kynttilöitä. Lisäksi minun ei tee kesäisin mieli teetä yhtään ja olen tässä ollut nyt pari kuukautta sitä juomatta. Kun alkaa olla taas sellainen olo että tekee teetä mieli, niin siitä lasken mun syksyn alkavaksi 🙂 odotan myös lenkkejä koiran kanssa syksyisessä metsässä puolukoita napsien!
  Ja olisipa kyllä hyvä tuote, käyttöön menee näin alakoulun opettajana. 🙂

  • Reply Esko 9.9.2017 at 14:56

   Heippa Heidi!
   Teet vaan porisemaan..:) Kannattaa tutustua tuotteeseen. Tulisi löytyä jokaisen open kaapista. Tuo mielenrauhaa.

 • Reply Mie 8.9.2017 at 17:20

  Meillä täivaroituslappu (voiko tuo olla yhdyssana?!? 😀 ) löytyi päiväkodin ovesta tiistai aamuna. Joten kylläpä oli osuva postaus. Parasta syksyssä on se että voi aloittaa joulun odotuksen.. ehkä syyskuussa en vielä myönnä sitä ääneen, mutta salaa jo olen joulufiiliksissä.

  • Reply Esko 9.9.2017 at 14:57

   Heippa Mie Sie!
   No, sehän oli hyvä ajoitus. Toivottavasti selviätte säikähdyksellä. Joulu, öö…:)

 • Reply Susanna 8.9.2017 at 19:04

  Syksyllä luonto on todella kaunis…väriloisto on uskomaton. Ja kenties uudet syksyiset villasukat????

  • Reply Esko 9.9.2017 at 14:57

   Moikka Susanna!
   Villasukat. Niitä ei ole koskaan liikaa…:)

 • Reply hilkka 8.9.2017 at 20:46

  En ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta! Odotan syksyssä kauniita värejä luonnossa 🙂

  • Reply Esko 9.9.2017 at 14:58

   Heippa Hilkka!
   Onpa mahtava, että voi vinkkailla uusista tuotteista. Ruska, jep!

 • Reply Kata 8.9.2017 at 22:50

  Toisena koulupäivänä kilahti ensimmäinen wilmaviesti täihavainnosta luokassa, tänään tuli toinen. Joten saattaapi olla, etten jää odottelemaan suosiiko onnetar, vaan marssin noutamaan jo kassillisen näitä. Juuri nyt syksy on hyvä, olen kesälomalla ????

  • Reply Esko 9.9.2017 at 14:59

   Heippa Kata!
   Toivottavasti ei tavoita teitä. Kannattaa marssia!!…:) Kesäloma sopii saumaan kuin saumaan.

 • Reply Jenni 9.9.2017 at 22:46

  Oon tähän asti säästynyt täiltä. Ja toisinaan miettinyt, kauanko luotan hyvään tuuriini vai pitäisikö hommata jotain karkotetta, pajunkuorishampoota tms. mitä näitä nyt on… Eilenkin muutama pikkuoppilas tuli halailemaan, joten jonkinlaisessa vaaravyöhykkeessä olen ammattini puolesta…

  • Reply Esko Kyrö 11.9.2017 at 21:23

   Heippa Jenni!
   Tuo on kyllä hyvä tuote. Edullinen ja helppo. Voin suositella. Niin tiedän tuon vaaranvyöhykkeen…✌

 • Reply Veera 10.9.2017 at 13:33

  Työskentelen itse päiväkotimaailmassa. Kotona kolme lasta ja heillä takana useampia vuosia päiväkotia ja koulua. Vielä ei ole koskaan ollut meillä täitä, mutta se taitaa olla tuutista kiinni.
  Murkkyihin ja karkotteisiin en usko, mutta apteekista saatavaa pajunkuorishamppoota käytän. Sillä sanotaan olevan täitä karkoitava vaikutus, meillä tosin käytetään siksi, että on hyvää tavaraa ja pesee puhtaaksi.
  Täitä enemmän pelkään ja kammoan henkilökohtaisesti sitä oksennustautiaikaa. Silloin pyykkiä on pestäväksi huomattavasti enemmän ja monta viikkoa menee odottaessa, kuka minäkin yönä oksentamisen aloittaa. Sillä öisinhän se alkaa, aina. Kuka siis keksisi suihkeen oksennustaudin karkoittamiseksi? Ostaisin heti.

  • Reply Esko Kyrö 11.9.2017 at 21:25

   Heippa Veera!
   Teillä on käynyt hyvä tuuri ja varmasti on pajunkuorellakin osuutta asiaan. Voi, kun saisi semmoisen karkoitteen. Saattaa mennä vielä muutama vuosi, jotta semmoisen pärähtää kauppojen hyllylle..????

 • Reply Esko 10.9.2017 at 21:45

  Arvonta on päättynyt. Kiitos osallistuneille!!

 • Leave a Reply