Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Kuinka asioita kannattaa tänne blogiin kirjoitella?

5.9.2017

Näin omasta elämästään kirjoittelevana bloggaajana sitä usein, hyvin usein pohdiskelee mitä ja ennenkaikkea millä kulmalla tänne kannattaa asioita kirjoitella. Olen kirjoittanut alusta asti todella avoimesti omasta elämästäni. Kirjoittaminen oli minulle aluksi suoranaista terapiaa. Asiat jäsentyivät päähäni paljon paremmin, kun niitä kirjoitti auki. Minä olin päättänyt jakaa asioitani julkisesti. Jonkun mielestä varmasti rohkeaa ja toisten mielestä tyhmänrohkeaa. Haluan olla ihan tavallisen ihmisen ääni, joka elää ihan tavallisen ihmisen elämää. Olen isä, käyn töissä, vietän vapaa-aikaa ja haaveilen toivottavasti kestävästä parisuhteesta, rakkaudesta.

Rakkaus on maailman hienoin asia. Koko sydämen täyttävä rakkaus on asia, jota ei voi ennakoida. Sitä ei voi estää eikä sitä voi tilata. Se voi syttyä huoltoasemalla, linja-autossa tai ihan missä vaan. Sen voi sytyttää vastustamaton hymy, älykkyys, silmät tai jossain tapauksissa myös pitkän paidan alla piilossa ollut täydellinen takamus. Rakkaus on edelleen maailman hienoin asia, mutta niin on myös empatiakyky ja toisten ihmisten kunnioittaminen. Olenkin usein miettinyt, että sen oikean osuessa kohdalle. Vaaleanpunaisten ajatusten vallatessa mieleni. Kuinka tämän asian täällä blogissani avaan? Suuresti, vai pienesti ja kauniisti? Sitähän ei voi vielä tietää eikä ennakoida. Tärkeimpänä asiana ja ohjenuorana on lähtökohtaisesti aina toisen ja läheisten ihmisten kunnioitus ja arvostus.

Usein olen treffeillä sanonut: ”Toivottavasti tuleva parisuhteeni olisi maailman paras. Ainakin yritän kaikkeni tehdä, että näin tulisi tapahtumaan.” Ilmankos olen edelleen sinkkumiehiä, koska tuo taitaa olla hieman liian raflaava repliikki ensimmäsille treffeille. Kaikki edelliset suhteenikin ovat olleet omalla tavallaan maailman parhaita. Opettavaisia ja muistorikkaita matkoja, joiden se viimeinen paluulippu on kuitenkin tilattu eri osoitteiseen. Eikä sille voi mitään. Jos ei voi yhdessä matkaa kulkea, niin on parempi lähteä kohti uusia matkakohteita. Kuitenkaan heittämättä niitä matkoilta kertyneitä matkamuistoja roskakoriin. Joku tilaa äkkilähdön, joku odottelee rauhassa sitä oikeaa paratiisiaan. Joku saattaa jäädä ikuisesti haaveilemaan niistä valkoisista hiekkarannoista.

” Minä rakastan sinua.” Voiko näin sanoa enää koskaan? Katsoa silmiin, ottaa kädestä kiinni ja sanoa nämä kolme sanaa. Kolme sanaa, jotka jokainen ihminen haluaa kuulla. Jokainen ihminen haluaa varmasti rakastaa ja tulla rakastetuksi. Toivon ja uskon, että itsekin nämä sanat voin vielä joskus kuulla ja sanoa. Jenni Pääskysaari totesi kirjassaan osuvasti: ”Jos jaat rakkautta avokätisesti ympärillesi, se palautuu sinulle moninkertaisesti takaisin. Luota siihen.” Luotan.

Näin olin kirjoittanut 17.4.2016. Luotan noihin Jennin sanoihin edelleen sataprosenttisesti. Täytyy uskaltaa antaa sille rakkaudelle mahdollisuus.

-Esko-

// Kuvat: Amanda Aho //

Comments (16)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Maija 5.9.2017 at 19:35

  Olet tainnut vierailla yhdessä toisessa blogissa tässä lähipäivinä… ????

  • Reply Esko Kyrö 5.9.2017 at 19:49

   Heippa Maija!
   Paljon on tullut lähiaikoina lueskeltua erinäisiä kirjoituksia. Mukavaa iltaa ja go Susijengi!!…✌

 • Reply sitruuna 5.9.2017 at 20:15

  Viisaita, kauniita sanoja, monella meistä olisi opittavaa näissä kanssaihmisten kunnioitus asioissa ja empatiakyvyssä <3.

  • Reply Esko Kyrö 5.9.2017 at 20:30

   Kiitos…????

 • Reply Muffin 5.9.2017 at 22:18

  Hieno teksti. Jos mulla olis sellanen samanlainen lista ihmisistä joita jostain syystä arvostan, niin voisin laittaa kirjoittaukkelin sille ☺️

  • Reply Esko Kyrö 5.9.2017 at 22:30

   Kiitos Muffin!!…????

 • Reply Lukijatee 5.9.2017 at 22:40

  Kauniisti kirjoitettu.. näemmä sitä sydämen sivistystä ja empatiaa ei vaan kaikille ole jaettu. Jokainen rakkaus jonka olen elämässäni kokenut on tärkeä, eikä niitä voi verrata tai laittaa järjestykseen. Jokainen rakkaus on ollut oma polkunsa ja yksi niistä jatkaa eteenpäin❤

  • Reply Esko Kyrö 5.9.2017 at 22:53

   Kiitos!! Kyllä. Varmasti on tärkeä ja niistä kaikista pitäisi yrittää poimia mukaan niitä hyviä ja positiivisia asioita. Helppoa se ei aina ole, mutta lähtökohtainen tavoite…????

 • Reply Se joka kuuseen kurkottaa... 5.9.2017 at 23:22

  Ylpeys käy lankeemuksen edellä.

  Tee toiselle niin kuin haluat itsellesi tehtävän.

  Nämä viisaudet ovat entiselle rakkaudelleso.

  ????Paistaa se aurinko vielä risukasaankin.
  – Tämä on sinulle ????????????

  • Reply Esko Kyrö 6.9.2017 at 14:35

   Paistaa, paistaa…????????

 • Reply Nippe 6.9.2017 at 14:03

  Niin luotetaan!????????

  • Reply Esko Kyrö 6.9.2017 at 14:35

   Todellakin Nippe!…????

 • Reply Ellis 6.9.2017 at 16:52

  Mies, joka osaa arvostaa Maaret Kallion viisauksia ❤ kyllä mä sinut huolisin!

  • Reply Esko Kyrö 6.9.2017 at 17:40

   ????

 • Reply Ali 6.9.2017 at 21:38

  Joko esittelet meille uuden rakkautesi? Sitähän tämä teksti enteili,eikö totta?

  • Reply Esko Kyrö 6.9.2017 at 21:41

   Iltaa Ali!
   No nyt joudun tuottamaan pettymyksen…???? Mukavaa iltaa!!

  Leave a Reply