Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Mistä kaikki alkoi?

31.10.2017

Joo, tuon nimeksi voisi laittaa: ”Hetkiä.” Musta möhkäle tallensi elämääni kirjoittaessani ihkaensimmäistä blogipostaustani. Iholla-sarjan kuvaukset olivat käynnissä, kun sain ensikosketukseni tähän räjähdysmäisesti kasvaneeseen ja muuttuneeseen alaan. Hetkeni piirtyi vielä eri alustalle, koska tuolloin olin vain ”turistin” roolissa silloisen mielitiettyni naputellessa ahkerasti näppäimistöään. Tästä heräsi kuitenkin kipinä kirjoittamiseen ja elämäntilanteen heilahdettua päälaelleen, ajattelinpas aloittaa oman blogin. Ihan itse, ihan omillani.

Otin yhteyttä ystävääni Lähiömutsi-blogia kirjoittavaan huippu-Hanneen, joka neuvoi ja auttoi minua ohjautumaan Suomen Blogimedian juttusille. Voittoisan hetken jälkeen olin niin iloinen, että sain haastattelussa mahdollisuuden kiittää Hannea, koska ilman häntä en tälläkään hetkellä tätä juttua kirjoittaisi. Ja niistä Blogimedian kanssa käydyistä palavereista en suoraan sanoen muista juuri mitään. Pyörremyrskyn keskellä, hengitysharjotteilla alakerran vessassa rauhoittelin mieltäni, että saisin edes jotain järkevää sanottavaa suustani. Sydämellinen kiitos Blogimedian väki, kun uskoitte ja annoitte mahdollisuuden. Ilman teitä en tätä juttua tässä kirjoittelisi.

Selailin vanhoja kuvia ja sieltä löytyi tuo ensimmäinen suunnitelma sivustostani. Aika hienosti on toiveitani kuunneltu, kun tätä nykyistä ulkoasua katsoo. Logon piirsin välitunnilla ja ystäväni Patrick sen sitten taitavana kaverina muokkaili hieman visuaalisempaan muotoon. Kiitos Patu! Siitä se sitten lähti, ihan oma blogini ja kolmas huhtikuuta 2016 ilmestyi itselleni todella tärkeä kirjoitus…KUN MIELI SÄRKYY. Myös tuo Egotripin biisi postauksen lopussa on saanut elämässäni ihan uuden merkityksen. Kirjoituksen aihio syntyi tyhjällä lastenhuoneen lattialla, jossa aiemmin lueskelin iltasaduiksi Tatua ja Patua sekä Risto Räppääjää. Tätä kirjoitusta kirjoitan omassa asunnossani, itsetehdyn keittiönpöytäni ääressä.

Oliko mitään järkeä alkaa kirjoittamaan tuollaisessa tunnemyrskyssä? Tätä on moni varmasti ihmetellyt. Mielestäni oli. Kirjoittaminen tarjosi keinon paeta sitä kaikkea ympärillä vallinnutta kaaosta. Myöhemmin on ollut lohdullista seurata omaa toimintaansa ja todeta itsekseen. Kasvua on tapahtunut, niin henkisellä kuin fyysisellä tasollakin. Toivottavasti.

Joku myös arveli, että perustin blogin seuranhakutarkoituksessa. Se olisikin ollut varmasti ainutlaatuista ja uutta. Milloinkohan saamme arvailla voittajaa kategoriasta: Suomen paras seuranhakuvaikuttaja? Itselläni ei tähän pystiin olisi mahdollisuuksia, koska tulokset ovat olleet todella laihoja. Niin, siis vaikka kirjoittelen ajoittain sinkkuelämän kiemuroista. En odota saavani sen johdannaisena timantteja vasempaan nimettömääni. Se on tällä hetkellä parisuhdestatukseni ja Napakymppiinkään en ehtinyt hakea. Toinen tuotantokausi olisi kyllä tulossa…

Kuvissa näkyy hyvin E2O-blogin kasvutarina. Paljon on lyhyessä ajassa tapahtunut ja paljon tulee toivottavasti vielä tapahtumaan. Ja nyt tähän loppuun haluan kiittää niin paljon tyyppejä, jotka ovat auttaneet kuvaamisessa. Jere Lehtonen, KIITOS! Amanda Aho, KIITOS! Markus Suntila, KIITOS! Pasi Salervo, KIITOS!! Ilman teitä olisi ollut hieman haastava rakentaa tätä alustaani.

Niin ja tietysti suuri kiitos vielä kerran ymmärtäväisille, fiksuille ja huipuille lukijoilleni!! Ja teillekin vielä yksi kysymys:

Minkälaista meininkiä toivoisitte jatkossa vai mennäänkö tutulla kaavalla?

-Esko-

// Osa kuvista: Jere Lehtonen. Alin kuva: A-lehdet Oy, Paula Virta ja Kirsi Tuura //

Comments (32)

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Tätio 31.10.2017 at 20:57

  Hyvää settii tähän mennessä. En muuttais mitään.

  • Reply Esko Kyrö 31.10.2017 at 21:09

   Kiitos O!! Ja kiitos, kun olet ollut aktiivinen. Lenkkipolulla ja muutenkin…????????

 • Reply Sveni 31.10.2017 at 21:11

  Lämpimät onnittelut! ???? ???????? Jatka kirjoittamista ja kirjoita elämästä. Et tarvitse muita ohjeita. Kyllä sinä osaat! Kiitos, olet rohkea. Tsemppiä!

  • Reply Esko Kyrö 31.10.2017 at 21:27

   Kiitos Sveni!
   Sepä se. Hyvä ohje! Kirjoita elämästä…???? Mukavaa iltaa!

 • Reply Outi 31.10.2017 at 21:56

  Tutulla kaavalla vaan eteenpäin. Tää vaan toimii! Onnea voitosta, olet sen ansainnut. Sullahan on aloituspäivänä ihan huippupäivä, mun synttärit nimittäin ????

  • Reply Esko Kyrö 31.10.2017 at 22:02

   Kiiiitos Outi! Kiva, että tämä toimii. Tutulla kaavalla siis. Pikkufiksauksilla…:) Täytyy muistaa onnitella ja Outi kiitos. Olet ollut aktiivisesti mukana myrskyissä ja auringoissa.

 • Reply Hanne, Lähiömutsi 31.10.2017 at 22:01

  Ihanaa, että olen voinut auttaa sua pienellä tönäisyllä bloggaamisen alkuun ❤️ Ja voi että, ne kiitokset mikrofoniin lausuttuna gaalassa, sydän läikähti liikutuksesta!

  • Reply Esko Kyrö 31.10.2017 at 22:03

   Hanne, kiitos siis vielä kerran. Oli mahtava hetki lausua ne sanat…Olet ne ansainnut! Niin ja pitää ottaa ne “leikkitreffit”!!…:)

 • Reply Laura W. 31.10.2017 at 22:16

  Onnea todellakin! Ihan joka päivä tulee edelleen sun blogia luettua, alusta asti näin olen tehnyt, vaikkei niin usein tule kommentoituakaan. Edellisten tapaan olen samaa mieltä, että samaan malliin vaan jatkossakin! Välillä on kiva lukea syvällisempiä pohdintojasi omista mielentiloistasi, parisuhteeseen, elämään, vanhemmuuteen liittyen, joskus taas ihan vaan arkista ruokapöytää tai burgeriasiaa. Sopivasti kaikkea ja hyvä niin! Valoa loppusyksyn pimeneviin päiviin! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 31.10.2017 at 22:21

   Kiitos Laura ja kiva, että kommentoit!! Valoa sinullekin…☀☀☀

 • Reply Muffin 31.10.2017 at 22:17

  Hyvää settii! ☺️

  • Reply Esko Kyrö 31.10.2017 at 22:20

   Kiiitos Muffin! Olet ollut mahti virtuaalikaveri!…????

 • Reply Jankkuliini 31.10.2017 at 22:39

  Mä komppaan kanssa edellisiä, että jatka samaan malliin vaan. Must sun blogin “suola ja sokeri” on just se elämän ihmettely eri vinkkeleistä sun persoonan kautta ja miehenä.
  Onnea palkinnosta! Hienoa!

  • Reply Esko Kyrö 31.10.2017 at 22:56

   Kiitos Jankkuliini, kiitos!…???? Onhan tässä ihmettelemistä.

 • Reply Mummi 31.10.2017 at 22:45

  Tuttu kaava on hyvä, asiaa laidasta laitaan. Ihan sinusta itsestäsi on kiinni mitä asioita meille seuraajille haluat antaa.
  Tsemppiä jatkoon!

  • Reply Esko Kyrö 31.10.2017 at 22:55

   Iltoja, iltoja Mummi!
   Sinäkin ansaitset kyllä kiitokset…???? Kiitos ja näinhän se on. Itsestäni kaikki on kiinni ja onhan tässä vielä paljonkin annettavaa…????

 • Reply Iida 1.11.2017 at 06:34

  Onnea onnea!! Oikeaan osoitteeseen pysti meni ???????? Jatkathan samaa kaavaa, ei kaupallisuutta liikaa kiitos. Sitä saa monesta muusta blogista jo ähkyyn asti. Hyvä sä ja sun mahti rento tyyli ????

  • Reply Esko 1.11.2017 at 17:28

   Kiiitos Iida! Saattaapa tuotakin välillä olla, mutta näillä mennään…???????? Kivaa päivää!!

 • Reply minttu 1.11.2017 at 10:06

  Onnea Esko!! Upea matka sinulla ollut blogin kanssa. Todella hyvä ote blogin kirjoittamiseen, jatka samaan malliin!

  • Reply Esko 1.11.2017 at 17:29

   Kiitos Minttu!…????

 • Reply Enna 1.11.2017 at 10:38

  Rehellistä elämää iloineen ja suruineen, välillä kriittisesti välillä hehkuttaen, aina aidosti ei peesaten, kiitos ja onnea❤. Olen lukenut alusta asti, välillä olen niin eri mieltä, mutta se on se koukuttavan blogin juttu, että pystyy peilaa siitä omia juttuja.

  • Reply Esko 1.11.2017 at 17:30

   Kiitos Enna! Kiva viesti, hyviä hommia. Juuri noin sen pitää mennäkin…????

 • Reply Suvi 1.11.2017 at 15:33

  Jes, nyt meni palkinto oikeaan osoitteeseen! Tää on ainut blogi, mitä seuraan aktiivisesti ja oon sun juttujasi lukenut ihan tuosta ensimmäisestä kirjoituksesta asti. Alkuun tosi paljon sen takia, että koin saavani niistä ekoista teksteistä eväitä myös mun oman eroni käsittelyyn ja sittemmin ihan vaan siksi, että pidän sun tavastasi kirjoittaa ja käsitellä erilaisia asioita eri kulmasta, kuin mistä mä usein niitä katson. 🙂
  Toivottavasti blogi jatkuu samaan malliin! Rennosti, elämänmyönteisesti ja pohdiskelevasti. ✌

  • Reply Esko 1.11.2017 at 17:30

   Kiitos Suvi!!!…???? Mahtavaa, että on herättänyt ajatuksia. Kivaa päivää!!…☀❄

 • Reply Heli 1.11.2017 at 16:51

  Mitäpä sitä hyvää muuttamaan tai toki muuttuu sitä myötä kuin elämäsikin 🙂

  • Reply Esko 1.11.2017 at 17:31

   Kiitos Heli!…????

 • Reply Kata 1.11.2017 at 17:28

  Paljon onnea ????

  Sulla on elämänmakuinen, ei kovin kaupallinen blogi. Koskettavia aiheita ja tavallista elämää isän/miehen näkökulmasta. On myös välittynyt, kuinka kirjoittamalla olet päässyt sanoittamaan tuntemuksiasi ja pystynyt jatkamaan eteenpäin.

  Lukijana blogissasi viehättää aitous.

  Kiitos!

  • Reply Esko Kyrö 1.11.2017 at 17:32

   Kiitos Kata…????

 • Reply Niina 1.11.2017 at 18:10

  Jatka vaan entiseen malliin, rehellisenä itsenäs:) Kiitos!

  • Reply Esko Kyrö 1.11.2017 at 20:36

   Jatkan. Kiitos Niina…????

 • Reply Sade 3.11.2017 at 01:49

  Jatka Eskomaisella tyylillä. Se on niin sinun juttu! Sie et matki , etkä kopio ketään.
  Oot rehti,aito ja lämmin. Wannabit löytyy toisen numeron alta, kun E20sta.
  Mitä sydämellä tekee, ei voi mennä väärin.

 • Reply Ope 6.11.2017 at 06:59

  Minä myös peukutan samaa mallia jatkoon ???? Sulla on ihanan aito ja rehellinen kirjotustyyli: on tosi hienoa, miten kirjotat aidosti myös nurjemmistakin asioista. Ainoa asia, mikä harmittaa, niin ne negatiiviset kommentit, mitä postauksiin välillä lukijoilta tulee (yhtälailla, kun kaikkiin muihinkin blogeihin). Oon seurannut sun menoa ihan iholla-sarjan alusta asti, ja alusta asti oon tykännyt kovasti sun huumorista, mikä tulee esiin erityisen hyvin erilaisten videoiden muodossa! ???? Jatka samaan malliin! Ja onnea voitosta!! ????

 • Leave a Reply