Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Oot maailman paras isä sun tytölle

12.11.2017

Maailman hienoimmat isänpäivälahjat. Tuo parkkikiekkoidea on suorastaan nerokas. Kiitos päättäjille, että nykyään saa käyttää muitakin kuin niitä tylsiä sinisiä. Kyllähän tuon uuden voi suurella ylpeydellä siihen tuulilasiin laittaa, wau! Opettajalle suuret kiitokset ja tietysti itse taiteilijalle suurimmat. Käyttöön menee ihan ehdottomasti.

Omalle isälle ojensin purkin maailman parasta lakritsia ja leffaliput. Pääsevät äidin kanssa katsomaan Louhimiehen uuden Tuntemattoman. Ilmeen perusteella lahja miellytti. Oma isäni on hyvin vaatimaton mies, joten aina on yhtä vaikea hankkia isänpäivälahjaa. Nyt toivottavasti onnistuin. Oma isäni…

…ei koskaan huutanut kummallekaan veljekselle mitään kentän laidalta. Vaikka on elämässään nähnyt varmasti satoja poikiensa otteluita, useissa eri lajeissa.

…ei osaa kokata yhtään. Teki meille aina keitettyjä nakkeja. Ei silloin pikkupoikana ravintoarvot kiinnostaneet pätkääkään. Isin tekemät nakit ketsupilla olivat huippuja ja isoja poikia niilläkin kasvoi. (Veljesten pituuskeskiarvo 194,5 cm.)

…on ajanut poikiensa harrastusten takia tuhansia kilometrejä.

…on yhden kerran puuttunut seurustelusuhteisiini. Ei päästänyt minua yökylään ensimmäiselle tyttöystävälleni. Oli nolo kertoa asia hänelle, sattui olemaan vielä rippikouluisoseni. Vähän on jäänyt hampaankoloon.

…rakastaa sanomalehtien lukemista.

…tunsi varmasti ylpeyttä, istuessaan Helsingin yliopiston Porthanian pääsalin penkissä, kun pojalleen ojennettiin kasvatustieteen maisterin paperit.

…ei ole vielä siirtynyt älypuhelinaikaan.

…on rakastava pappa pikkumimmille. Isoisyyden myötä hänestä on tullut ihan uusia herkkiä puolia esiin. Heidän touhujaan on liikuttava katsella sivusta. Toisen askel nopeutuu ja toisen alkaa jo hieman hidastumaan, mutta näinhän se elämä menee.

…on just paras faija.

Ajellessani tänään kotiin pitkin pimeää moottoritietä tajusin, että olen todella onnekas. Minulla on mahdollisuus olla vielä hetken pieni poika, joka saa ojentaa sen pienen paketin ja halata omaa isäänsä. Minä olen isä, joka saa ottaa vastaan sen pienen paketin ja halauksen pieneltä tyttäreltään. Sain tänään viestin ystävältäni, jossa luki: Oot maailman paras isä sun tytölle. Kyllä, niin olen. Se oli tärkeä viesti.

Mukavaa iltaa!

-Esko-

// Kirjoitus omistettu rakkaan, läheisen ja pitkäaikaisimman ystäväni isälle, joka nukkui pois isänpäivää edeltävällä viikolla. //

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Muffin 12.11.2017 at 21:45

  Varmaan yks syy miksi seuraan tätä blogia, on se, että sä ja tyttösi muistutatte mua mun rakkaasta isistä ja musta. Mun isi, josta pari vuotta sitten jouduin luopumaan, oli pitkä partasuinen ja sosiaalinen ukko ja elämäni rakkaus ☺️

  Hyvää isänpäivää ????☺️

  • Reply Esko Kyrö 12.11.2017 at 21:59

   Kiitos Muffin! Kiitos koskettavasta viestistäsi. Kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa iltaa!!! Kaikesta huolimatta…❤????

 • Reply Ellis 12.11.2017 at 22:31

  Jotenkin just tässä kohtaa elämää, kun on tässä “välissä”, sitä konkretisoituu nämä sukupolvijutut ihan uudella tavalla. Kun on ne omat vanhemmat, joiden lapsi on. Ja sitten ne omat lapset, joiden vanhempi itse on. Ainutlaatuista aikaa ja hetkiä ❤ sellaista melko haurastakin. Kun ei elämästä etukäteen tiedä.

 • Reply Anita 13.11.2017 at 23:18

  Olet todellakin onnekas ja on ihanaa että tajusit sen! Olen lähiaikoina huomannut ympärillä olevien ihmisten unohtavan kuinka tärkeitä isät oikein ovat. Menetin omani puolivuotta sitten todella nopeasti, ilman hyvästejä, joten tämä isänpäivä on ollut minulle 17 vuotiaalle aika rankka.
  Tämä julkaisusi on kyllä minun suosikki. Tuli ihan tippa silmään. Kiitos ❤️

  • Reply Esko Kyrö 15.11.2017 at 21:53

   Olen todella onnekas, todella…???? Varmasti oli rankka päivä ja kaikkea hyvää haluan sinulle toivottaa…❤

 • Reply Juuri, juuri nyt haluan kiittää… | E2O 15.11.2017 at 18:37

  […] opettajaa todella nerokkaasta isänpäiväaskarteluideasta. Aina, kun laitan parkkikiekon tuulilasiin tulee hyvä fiilis. Sen vanhan sinisen kanssa ei aina […]

 • Reply Kyllä tytär isänsä tuntee | E2O 28.12.2017 at 20:05

  […] askarteltu parkkikiekko on ollut kovassa käytössä ja varmasti tuo hyvää mieltä myös […]

 • Reply Sinä olet maailman taitavin tyttö – E2O 11.11.2018 at 20:06

  […] Vuonna 2017 kirjoitin isänpäivänä näin. Oot maailman paras isä sun tytölle […]

 • Leave a Reply