Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , ,

…ja me lähdimme Lahteen

19.1.2018

Hieman erikoinen torstai-ilta. Täytyisi useammin ottaa arkiviikon keskelle tämmöisiä irtiottoja. Oli viikonlopun tuntua ilmassa. Ilmassa oli myös melkoisen paljon ja sakeasti lumihiutaleita. Lähtiessämme Helsingistä törmäsimme kolmeen lievään kolariin. Onneksi meillä ei ollut kiire ja saimme ajella ihan rauhakseen.

Ajelimme Lahteen lunastamaan ystäväni Ollin joulupukilta saatuja Lahti Basketballin koripallo-ottelun lippuja. Pitihän siihen samaan yhdistää tietysti ruokailu kirkkaasti Suomen parhaassa pastaravintolassa Mamma Mariassa. Vakioannokseni Penne Lahti spaghetilla maistui jälleen kerran todella hyvältä. Alkuun vielä Della casa- leivät, niin oli vatsa valmiina tiukkaan koristaistoon. Ainiin, pitihän se naapurin Makuunista hakea vielä pieni säkki siihen kyytipojaksi.

Lahti Basketball on organisaatio, jolle nostan hattua todella suuresti. Vanhojen koriskavereideni pyörittämä korisseura toimii nuorekkaalla ja tuoreella otteella. Yleisö on löytänyt katsomoon ja heput rakentavat seuraa järkevällä ja maltillisella meiningillä. Lähivuosina on ollut myös hieman erilaisia esimerkkejä urheiluseurojen johtamisesta.

Ilta Lahessa. Oli mukava käydä. Ja ensimmäistä kertaa testasimme myös kohutun Toriparkin. Oli mukava käydä.

Kivaa viikonloppua!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jannamaari 21.1.2018 at 10:47

    Lahti on kyllä kiva kaupunki, harvoin vaan tulee käytyä vaikka ei oo edes pitkä matka kun asun Kouvolassa 🙂

    • Reply Esko Kyrö 22.1.2018 at 20:01

      No, eikun Lahteen vaan ja pastalle Jannamaari!…:)

    Leave a Reply