Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Käänteisevoluutio poikamieheksi

27.1.2018

Aamuinen lauantai. Sai nukkua pitkään ja vielä heräämisen jälkeenkin köllöttelin vielä varmasti tunnin sängyssäni. Nousin ylös ja katselin ympärilleni. Ei prkle! Miten asuntoni voi jälleen näyttää tältä! Kuvista tuo kaaos ei varmasti edes välity. Sohva täynnä takkeja ja paitoja. Jokainen taso täynnä jotain sälää. Rasvapurkeista, lapasten kautta Jojo Shiwan rusettiin ja Pet Shopeihin. Kukkamaljakossa alaspäin sojottavat tulppaanit, joiden matka kohti iäisyyttä oli alkanut jo pari päivää sitten. Tämä on asia, josta en ole todellakaan ylpeä. Olen pikavauhtia “asunnonräjäyttävä” ihminen. Kuluneella viikolla en kerennyt hirveästi kotona olemaan ja lopputulos oli kuvailemani.

Tässä nyt pääsi käymään käänteisevoluutio poikamiesboksiin. Miten sitä ei saa paitoja suoraan henkariin ja kaappiin? Miten nuo ulkotakitkin hyppäävät tuohon sohvalle? Viikatut puhtaat vaatteet unohtuvat pariksi päiväksi ruokapöydän tuolille. Tuolta saattoi näyttää asunnossani opiskeluaikoina. Tuolta ei pitäisi näyttää asunnossani enää koskaan. Juuri, kun kirjoittelin, että siivousvälini on tihentynyt, huh, huh. Konmarittajaa minusta ei koskaan varmasti tule, mutta jos nyt saisi nuo paidat ja vaatteet tuonne kaappeihin. Onneksi elämässäni on myös velvoittavia asioita, joten tämä käänteisevoluutioteoria ei jää pysyväksi paheeksi.

Paljon on puhetta siitä, kuinka bloggaajat esittelevät elämästään vain pintaa ja kauniita asioita. Kyllä minäkin katselen asunnostani mielummin noita “siistimpiä” kuvia. Todella paljon mielelläni. Ei bloggaajillakaan ole aina tuoreita tulppaaneita. Ainakaan minulla.

Asuntohommista on tullut kyllä melkoisen paljon naputeltua. Ota Esko ja puolita neliöt. Ei ollut noissa vanhoissa asunnoissa ja kuvissa kymmentä hupparia sohvilla, ja hyvä niin.

Siivoussunnuntai on muuten ihan paikallaan!!

-Esko-

Comments (11)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply A 28.1.2018 at 00:14

  Kiitos Esko tästä, tuli vähän parempi mieli kun ilmeisesti en olekaan ainoa, joka ei saa aikaiseksi latoa vaatteita kaappiin. 😀 taitaa olla minullakin huomenna siivoussunnuntai…

  • Reply Esko Kyrö 28.1.2018 at 10:45

   Huomentapäivää A!
   Joo, et varmastikaan ole…???? Kohta täytyisi aloittaa puunaaminen. Öö, ei kyllä jaksa vielä. Kivaa päivää!!

 • Reply Heli 28.1.2018 at 10:36

  Vaatteet aiheuttavat minullakin kaaoksen, joten siinä on parantamisen varaa. Muutoin ovat pelottavia nuo ylisiistit ”sisustuslehtikodit” huomattavasti kivempia ovat ne normaalielämää nähneet kodit ja ihmiset.

  • Reply Esko Kyrö 28.1.2018 at 10:46

   Heippa Heli!
   No, kyllä aiheuttavat täälläkin, huh. Minä pidän normaalielämästä ja elänkin sellaista, just hyvä! Sisustuslehtikotikuntoon täytyisi tämä asunto tänään saattaa. Saapa nähä!…✌

   • Reply Heli 28.1.2018 at 19:28

    Kyllä varmaan kaikki tykkää enemmän siististä kodista ja onhan se mukavaa, kun saa siivottua välillä kaikki kohdalleen????

    • Reply Esko Kyrö 28.1.2018 at 19:54

     No, todellakin. Nyt on siivottu…:)

 • Reply Virveli 28.1.2018 at 14:13

  Hyvä vinkki on minusta tehdä välittömästi kaikki kotityöt, jotka vievät aikaa max 2 minuuttia. Kokeilepa, se tepsii. ???? Kahdessa minuutissa on vaatteet kaapissa tai pyykkikopassa.

  • Reply Esko Kyrö 28.1.2018 at 19:03

   Ja se on muuten Virveli täysin totta. Nyt ne on kaikki taas kaapissa viikattuina…osa toki pyykissä. Huh, mieli lepää…???? Kivaa viikkoa!!

 • Reply Esko olisi hyvä sketsihahmo! | E2O 28.1.2018 at 20:05

  […] mutta hyvä on meininki. Eilen, tietämättä vielä koko haasteesta kirjoitin siitä kuinka bloggaajan tulppaanit eivät ole aina ihan tuoreita. Itse pyrin olemaan kirjoittaessani aito sekä avoin. Koen, että yksi vahvuuteni itseironia on […]

 • Reply Viivi 28.1.2018 at 22:07

  Itseäni ärsyttävät blogit, jossa kaikki on niin viimmesen päälle tiptop että tulee tunne kuin katselisi jotakin tieteisleffaa. Luonnotonta. Tilanne on filosofisesti aivan sama, kun nykyisin malleilla on tapana esittäytyä iltapäivälehdissä “luonnollisena, ilman meikkiä” ja kun kuvaa katsoo, on tekoripsiä, meikkivoidetta yms.

  Joten kiitos rehellisyydestä ja aitoudesta, arvostan! Meillä on kotonamme (omakotitalossa) usein samanlaista. Arjen kiireen keskellä emme aina ehdi emmekä jaksa siivota ja sitten vaan annetaan olla. Elämä on, eikä ainakaan täydellistä, sanoisin.

  Tottakai varmasti kaikki pitävät siisteydestä, mutta kun luonteelleen ja arjen aikataulutukselle ei aina mahda mitään, on vain oltava itselleen ja perheelleen armollinen.

  • Reply Esko Kyrö 31.1.2018 at 21:47

   Iltaa Viivi ja anteeksi myöhäisestä vastauksesta!!
   Kiitos kivoista sanoista. Kiva, että tykkäät. Elämä ei vaan voi olla aina täydellistä, ainakaan minun ei ole. Kyllä, minäkin pidän siisteydestä, mutta aina ei vaan yksinkertaisesti jaksa…:) Mukavaa loppuviikkoa!!

  Leave a Reply