Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Lukijapalaute, josta tuli niin hyvä mieli

24.1.2018

On lukijapalautteita, jotka menevät luihin ja ytimiin. Siis positiivisella tavalla. On lukijapalautteita, joissa yritetään hyvin ”hauskalla” tavalla piikitellä kirjoittajaa. Niitä tulee kyllä nykypäivänä suoraan blogiini todella vähän. Vauvapalstat ja Jodelit elelevät omaa elämäänsä. Kalevauva.fi:ltä tuskin loppuvat sanoitukset koskaan kesken. Heille voi huoletta povata pitkää uraa. Tänään saapui blogiini palaute, jota lukiessani nousi hymy huulille. Näin kommentin kuvaileman tilanteen suoraan silmissäni.

Palaute kuului näin: ”Kiitos vinkistä. Naurettiin eilen mahat kippurassa. Mieskin innostui, tosin se veti ensin verhot kiinni ettei pihalta kukaan näe miten se heiluu.” Kiitos palautteesta LukijaTee. Tämä liittyi siis kirjoitukseeni, jossa esittelin helppokäyttöistä tanssipeliä. Tuntui jotenkin niin hyvältä, että kirjoitukseni innosti lukijani tanssahtelemaan ja pariskunnan nauramaan mahat kippurassa. Pieni, mutta iso asia. Seuraavan kerran vaan verhot auki, niin naapuritkin innostuvat. Sitä aitoa naurua ja iloa tuntuu ajoittain olevan ihan liian vähän tässä ympäröivässä maailmassa.

Musiikkia tässä ympäröivässä maailmassa riittää ja heitetäänpäs yksi biisilinkkaus tuonne loppuun. Hyvä on kappale ja johan tässä aletaan pikkuhiljaa suuntaamaan katseita kesän festivaalibuukkauksiin. Ilosaaressa on Gogol Bordello ja se on mahtavaa, se. Ruisrock toki myös lähtee aika kovilla kiinnityksillä. Noh, täytyy nyt ehkä vielä muutama kuukausi malttaa. Katse ulos ja lumikola käteen.

Kivaa keskiviikkoa!!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lukijatee 25.1.2018 at 13:21

    Eilen nauratti vielä vähän enemmän kun tajuttiin että verhoista näkyy läpi???? Mutta on kyllä oikein hyvän mielen peli.

    • Reply Esko Kyrö 25.1.2018 at 23:37

      ????????????????????

    Leave a Reply