Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

WE LOVE LOMALOMA!

5.1.2018

Oliskohan ollut jo neljäs jouluinen tai siis joulunjälkeinen matka Tukholmaan? Tällä kertaa mummo/äiti oli varannut meille oikein kunnon luksushytin. Parisänky ja limpparit kylmässä. Ja niitä sai juoda ihan ilmaiseksi. Ikkunasta aukeni näkymät suoraan kävelykadulle. Ainakin Muumipeikko, satayhdeksänkymmentäsenttimetriä pitkä kävelevä hylje sekä kiukkuinen punamekkoinen nutturapää sieltä bongattiin. Vuosi vuodelta nämä reissut ovat vain entistä mukavampia. Ei ole tarvinnut enää aikoihin miettiä mistä löytyy mikro ruokien lämmittämiseen tai mihin väliin ne päiväunet mahdutetaan. Niin, siis pienemmälle.

Lähes aina ollaan matka tehty saman hyväksihavaitun kaavan mukaisesti. Hyttikarkit, lehtipihvit hienossa ravintolassa, disco ja nukahtaminen Disney Channelin ääreen. Pyörähdys Tukholmassa ja laivan kylpylään lilluttelemaan. Tällä kertaa kylpylästä löytyi myös “laivakavereita” ja poreissa vierähti hieman yli sallitun puolentoistatunnin uintiajan, pahoittelut. Lasten rohkeutta tutustua uusiin kamuihin on mukava seurata vierestä. Ilman turhia jännityksiä ja ennakkoluuloja. Aikuisilla samantyyppinen kaava tapahtunee siellä ylimmässä kerroksessa värivalojen vilkkuessa puolen yön jälkeen. Siihen aikaan olimme olleet jo tunteja untenmailla.

Olen huomannut itsessäni uuden epämiellyttävän piirteen. Iän karttuessa tasapainoelimissäni on tapahtunut joku otoliittien ja alasimen välinen ristiriita. Vaikka laiva ei edes juurikaan keinunut, keinuu tämä ukkeli kuin pingviini vielä pari päivää tasaiselle maalle saapumisen jälkeen. Eikä varmasti johdu Ville Vallattomista tai Sinisistä enkeleistä, kirsikalla. Noh, onneksi nämä ovat vain pieniä juttuja. Pieniä juttuja tarttui toki taas mukaan Tukholman pyörähdykseltä. Matkalaukusta purin äsken Jojo Shiwa- rusetin, Astrid Lindgren- paidan, Niken kevätlenkkarit, Tove Jansson- paidan ja tietysti vähän herkkuja.

Herkkuja taidetaan tänään vähän popsia, kun pikkumimmin kaveri saapuu yökyläilemään. Kivaa ja edelleen niin lomaa!!

-Esko-

Ja mehän lovetetaan LASTENJUHLAT, SYYSLOMA, MUMMOLA, KESÄHESA ja vaikka sun mitä…

Comments (11)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Tätio 5.1.2018 at 15:00

  Kuullostaa tosi hauskalta reissulta!

  • Reply Esko Kyrö 5.1.2018 at 16:52

   No, oli kyllä OO!…✌

   • Reply TätiO 6.1.2018 at 11:33

    Uskaltaisiko sitä kysyö että tuliko sähköposti perille…?

 • Reply Nettanen 5.1.2018 at 16:38

  Noi paidat!! Mistä tuollaisia saa??

  • Reply Esko Kyrö 5.1.2018 at 16:53

   Nettanen, noi oli pakkohankinta! Gallerian-kauppakeskuksen ihan perällä pieni paitakauppa. Hollisterin vieressä…????

 • Reply Niina 5.1.2018 at 18:13

  Kivan kuuloinen reissu ja ihanat kuvat:)

  • Reply Esko Kyrö 5.1.2018 at 18:52

   Kiitos Niina!! Oli kiva reissu…????

 • Reply Hennis 5.1.2018 at 21:39

  Kuulostaa mahtireissulta!????
  Sun tapa kirjoittaa on vaan niin paras! Jatka samaan malliin????
  Kivaa viikonloppua ja terkkuja Lahesta!

  • Reply Esko Kyrö 5.1.2018 at 21:52

   No, oli kyllä Hennis!
   Niin lämmittää sydäntä tämmöiset viestit ja jatkan! Kiitos ja mukavaa vikonloppua! Lahti, just hyvä!…????

 • Reply Heli 5.1.2018 at 22:23

  Varmasti loma tuntuu vielä enemmän lomalta noin mukavalla reissulla. Ja eihän seuraavaan ole onneksi kuin muutama viikko ????

  • Reply Esko Kyrö 5.1.2018 at 22:27

   On ollut kyllä varsinainen loma. Ihan älyttömän kiva!…Ja, totta Heli. Johan se on seuraava tulossa pikapuoliin…????

  Leave a Reply