Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Pitäisikö järjestää?

29.1.2018

Juoksin tänään töistä kotiin. Koulussamme on meneillään ekoteko-kilpailu ja ajattelin antaa siihen myös oman panokseni. Yritän pitää kiinni uudesta tavasta, että juoksisin aamulla töihin ja töistä kotiin kolme kertaa viikossa kesälomaan asti. Pari viikkoa on tällä kaavalla menty ja ainakin vielä idea tuntuu oikein hyvältä. Pirteällä päällä saa myös virikkeellisiä ideoita ja tänään kotiin juostessani mietinkin, että pitäisikö järjestää teille lukijoilleni E2O-blogin 2-vuotissynttärijuhlat? Leppoisaa jutustelua jossain leppoisassa paikassa. Yksi paikkaidea minulla päässäni jo hautuu, mutta katsellaan.

Huhtikuun alussa tämä oma minimediakanavani täyttää kaksi vuotta ja paljon on tässä kerennyt tapahtumaan. Elämässä, eli siis myös täällä päiväkirjassani. Paljon on teitä lukijoita ollut mukana alusta asti ja paljon on varmasti hypännyt mukaan myös matkan varrella. Nyt olisi oiva tilaisuus saada ainakin pieni porukka kasaan ja nähdä ihan kasvotusten. En viitsi lähteä vielä tilaa tai muuta järjestelemään, koska en tiedä yhtään onko tähän kenelläkään muulla intoa kuin itselläni. Tai toki voin siellä yksinkin puhallella ilmapalloja hassu hattu päässäni.

Vielä on reilusti aikaa, mutta ajattelin olla ajoissa liikkeellä, koska kiireisiä ovat nykymaailman ihmiset. Eli laittaisitko minulle sähköpostia (kyro.esko@gmail.com) jos sinulla olisi fiilistä osallistua pieniin iltakekkereihin huhtikuun alkupuolella? Jos saadaan pieni porukka kasaan, niin eikun juhlat pystyyn. Palaillaan lähempänä, rohkeasti viestiä kehiin ja eikun messiin.

-Esko-

// Kuvat: Parin vuoden taipaleelta, Jere Lehtonen, Amanda Aho //

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maikki 30.1.2018 at 06:15

  Onkk sulla kuinka pitkä matka töihin? Tsemppiä aamuihin, loistava ekoteko 🙂 seuraatko lenkkejä jollain mittarilla, olisi mielenkiintoista lukea tuleeko esim. Kk miyen kehitystä vauhteihin/sykkeisiin, ja paljonko kaikenkaikkiaan tuli juostua

  • Reply Esko Kyrö 31.1.2018 at 21:44

   Heippa Maikki!
   Noin seitsemän kilometriä suuntaansa. Juuri hyvä. Sain testiin aktiivisuusrannekkeen, jolla seuraan kehitystä. Kirjoittelen tästä varmasti. Huomenna taas aamulla juoksuhommiin…:)

 • Reply sanna 30.1.2018 at 11:47

  Minua kiinnostaa myös tuo työmatkajuoksun haitat/hyödyt jonkun ajan päästä.

  Sanopa, milloin oot järkkäämässä tuota synttärijuhlaa. Asun pidemmän matkan päässä. Ois ihan sika siistiä (onko jo so last season-ilmaus?) osallistua, mut tuo välimatka….

  • Reply Esko Kyrö 31.1.2018 at 21:39

   Moikka Sanna!!
   Olen näistä kirjoittamassa myöhemmin. Tai siis varmasti useamminkin. Varmaankin huhtikuun alkupuolella, jos saadaan porukkaa edes vähän mukaan…:) Ilmoittelen kyllä!

  Leave a Reply