Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Mistä minä olen tullut sinun silmiesi eteen?

27.11.2017

Tämä on minun ikioma pienoinen mediani. Joskus täällä pohditaan syvällisiä asioita, joskus täällä pohditaan asioita hyvin kevyellä otteella. Joskus täällä vinkkaillaan hyvistä tuotteista tai kokemuksista. Joskus täällä tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin. Joskus täällä seikkailee mielikuvituskaveri Lumikki. Joskus kirjoitukset puhuttavat enemmän ja joskus vähemmän. Hyvä, että puhuttavat. Kommenttikentässäni on vallinnut pääosin todella hyvä meininki. Minulle on vakiintunut jo näin nopeassa ajassa mukava lukijakunta ja se on hienoa, se.

Vuorovaikutteinen kirjoittaminen on todella antoisaa hommaa.  Moni teistä lukijoista tuntuu jo ihan virtuaalikavereilta. Nippe, Heli, Mummi, Muffin, Outi, TätiO ja olisihan teitä vaikka ja kuinka. Teidän avulla on löytynyt uutta sohvaa. Teidän avulla on voinut matkailla ympäri Suomea, teidän avulla on saatu paljon tukea ajoittain sirpaleiseen elämään. Vertaistuki puolin ja toisin on äärimmäisen palkitsevaa. Paljon olen teitä kasvotustenkin tavannut ja aina on yhtä mukavaa, kun ihmiset rohkeasti tulevat heittämään tarinaa. Turisemaan ihan niitä ja näitä.

Joskus olisi kiva järjestää joku lukijatapaaminen. Voisi keskenään keskustella rennossa ilmapiirissä ja syödä kakkua tai hampurilaisia. Tulisikohan sinne ketään vai söisinkö yksin koko valkosuklaajuustokakun? Tai Kinder-kakun. Siitä olen aina haaveillut, mutta ei ole vielä keittiöstäni semmoista putkahtanut. Sara Parikan Instastoriesissa semmoisen joskus näin ja se näky piirtyi verkkokalvoilleni. Kuulostaahan Kinder-kakku nyt ihan liian täydelliseltä.

Olenkin jo kysellyt täällä, jotta kuka sinä oikein olet, missäpäin Suomea kirjoituksiani lueskellaan. Nyt ajattelinkin kysyä seuraavaa asiaa. Vastauksianne on todella mukava lueskella, joten eikun viestiä paukkumaan.

Miten olet päätynyt lueskelemaan E2O-blogia?

Kivaa alkanutta viikkoa!!

-Esko-

Comments (117)

You Might Also Like

117 Comments

 • Reply HannaL 27.11.2017 at 19:52

  Miten päädyin lukemaan E20 blogia. Kaikkihan lähti Iholla ohjelmasta. Katsoin jokaisen jakson. Kaikkia kausia en ole katsonut noin uskollisesti. Sen jälkeen tietysti aloin seurata Kolmistaan blokia ja sitä kautta sitten E20 blogi on tullut jäädäkseen. Lahessa olin juoksu (kävely) lenkillä keväällä.

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 19:59

   Ainiin, se olikin just lepposa kävely. Kauan olet mukana ollut. Pysyhän Hanna jatkossakin. Kivaa viikkoa!…????❄

 • Reply Jamppa 27.11.2017 at 20:08

  Moi Esko 🙂

  Olen päätynyt lukijaksesi alkujaan Kolmistaan-blogin kautta. Sittemmin olen löytänyt enemmän tarttumapintaa omaan elämääni blogisi kautta mm. eroa ja suuria elämänmuutoksia käsittelevistä postauksistasi. Hassua sinänsä – elämmehän hyvin erilaista elämää. ‘Mukava’ kuiten huomata, että jotkin aiheet ovat hyvin universaaleja ja niihin voi samaistua niin iästä, asuinpaikasta kuin menneisyydestä riippumatta. Itseasiassa minusta on tullut aktiivinen lukijasi vasta viime kesän aikana kun muutin takaisin Suomeen. Nykyään olet yksi lemppareistani. Ihanan tavallinen, mutta kiehtovan erilainen.
  Terveisiä Savosta ja lämmin halaus kylmään marraskuuseen iltaasi, Eze.

  • Reply Esko 27.11.2017 at 21:21

   Kiva, että olet Jamppa mukana. Todella mukava kuulla, että kirjoituksiini voi samaistua periaatteessa kuka vaan, wau! Eze, ajattelin, että olet varmasti joku tuttu. Tuo oli siis pienen sisäpiirin lempinimeni joskus yläkoulussa. Kivaa viikkoa!…❄

 • Reply Kata 27.11.2017 at 20:24

  Heippa Esko!

  Olen päätynyt seuraamaan blogiasi Iholla-ohjelman kautta. Aika vähän tulee luettua blogeja, koska en tykkää pelkistä muoti- ja lifestyle blogeista eli ns. pintaliitoblogeista. Tämä on mukavan erilainen blogi; sopivan rento ja aito minun makuuni. Eli tämä on niitä harvoja blogeja, joita jaksaa käydä lukemassa:) Mukavaa joulun odotusta täältä Oulusta!

  • Reply Esko 27.11.2017 at 21:22

   Heippa Kata! Tuo Iholla-ohjelma on toiminut monen ensikosketuksena ja sehän on kivaa ja ymmärrettävää. Mukava, että olet mukana. Sinne ehkä lumiseen Ouluun terkkuja!!…❄❄

 • Reply Emilia 27.11.2017 at 20:33

  Tyttöystävän kautta kuulin sinun blogista ja päädyin lukemaan 🙂 samaa alaa opiskelen ja siksi myös kiinnostaa!

  • Reply Esko 27.11.2017 at 21:22

   Tervetuloa Emilia alalle ja tyttöystävälle terveisiä!…????

 • Reply Elina 27.11.2017 at 20:39

  No kolmistaan-blogin kautta olen aikoinani alkanut seurata sinua ja se ja tää sun e2o-blogi on oikeastaan ainoita joita seuraan säännöllisesti.. Oulun läheltä seurailen.. kovin vähän tulee kommentoitua mut luen kyllä jokaisen postauksen aina..

  • Reply Esko 27.11.2017 at 21:23

   Kiva, että Elina lueskelet!…✌ Laittelehan ajoittain kommentteja ja terveisiä Ouluun…❄❄

 • Reply Milja 27.11.2017 at 20:40

  Kaikki lähti iholla sarjasta, kolmistaan blogin kautta sitten tänne (:
  Olet mukavan rento ja erilainen kirjoittaja!

  • Reply Esko 27.11.2017 at 21:24

   Kiitos Milja! Kivaa viikkoa!…❄????

 • Reply Emmi 27.11.2017 at 20:42

  Mä en oikeastaan tiedä 😀 joidenkin onituisten sattumien kautta. Ehkä Ilosaarirock 2016 jälkeen enemmän ????

  • Reply Esko 27.11.2017 at 21:24

   Jeeeah! Ilosaarirock yhdistää…✌ Ensi vuonna taas…????

 • Reply Muffin 27.11.2017 at 20:46

  Varmaankin Kolmistaan-blogin kautta. Sitä luin todella satunnaisesti, koska perhe-elämä ei ollut mulle samaistuttavaa. Mutta sitten kai sieltä bongasin, että perustit oman blogin ja sen aihepiiri taas kolahti, koska oli itselläkin erosta selviytymisen prosessi silloin päällä. Saattaa olla myös, että kaveri mainitsi blogistasi, en ihan tarkkaan muista. Lueskelin satunnaisesti sillon tällön, kunnes tän vuoden keväällä, todella tylsänä työpäivänä päädyin lukemaan väliin jääneitä vanhoja postauksiasi ja siitä asti olen ollut vakkarilukija ☺️

  • Reply Esko 27.11.2017 at 21:26

   Kiva, että olet Muffin aktiivisesti mukana! Kaverille terkut. Voiko työpäivät olla niin tylsiä, että päätyy lukemaan minun juttuja? …????????

   • Reply Muffin 27.11.2017 at 21:58

    Jep, mikä tahansa käy, kun on vaan pakko tappaa aikaa! ????

    • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 22:05

     No, tulihan se totuus sieltä…????

 • Reply Laia 27.11.2017 at 20:56

  Iholla -sarjan kautta Kolmistaan – blogiin ja tähän omaan blogiisi. Hyväksi havaittua ei kannata vaihtaa!

  • Reply Esko 27.11.2017 at 21:45

   Näemmä Laia myös hyväksi havaittu kaava päätyä tänne kirjoitusteni pariin. Kivaa viikkoa!…❄????

  • Reply Muffin 27.11.2017 at 22:02

   Ja niin, lukijatapaaminen ois tosi jees, vaikka varmaan hitusen jänskättäis tulla omalla naamalla esille ☺️

   • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 22:04

    No, sitä nyt ei tarvitse ollenkaan jännittää…????

 • Reply Charlotta 27.11.2017 at 21:04

  Aivan ensin seurasin Iholla-sarjaa. Sitten tutustuin Kolmistaan-blogiin ja tykästyin etenkin sun teksteihin. Sit aloinkin seurailemaan tätä sun omaa blogia. Tsemppiä jatkoon! Ja terveisiä Tampereelta.

  • Reply Esko 27.11.2017 at 21:46

   Kiitos Charlotta! Kiva, kun olet mukana ja terveisiä Tampereelle!…????

 • Reply Enppu 27.11.2017 at 21:22

  Mä oon lukenu kolmistaan – blogia jo pidempään. Sun tapa kirjottaa kolahti kovasti ja sitten kun perustit oman blogin tuli minusta tietenkin lukija. Tykkään sun kirjoitustyylistä 🙂 jatka samaan malliin!

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 21:53

   Kiva kuulla Enppu, että tykkäät tyylistäni. Onhan se ajoittain vähän erikoista…???? Mukava, että olet mukana ja hauskaa viikkoa!!

 • Reply Hennis 27.11.2017 at 21:43

  Iholla-sarjan ja kolmistaan blogin kautta. Luen paljon blogeja, mutta tää on ihan ehdoton suosikki! Paras! Kommentoin todella harvoin, mutta nyt aattelin rohkaistua.
  Lukijatapaaminen olis ihan mahtava juttu. Ja tietty vielä parempaa, jos se ois täällä Lahessa, mutta HKI kävisi myös????

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 21:55

   Heippa Hennis ja huippua, että rohkaistuit!…✌ Lienee tutuin kaava löytää tänne on tuo mainitsemasi ja hyvä niin. Täytyy haudutella lukijatapaamista, olisihan se nyt siistiä tavata ihmisiä kasvotusten…❄

 • Reply Lotta 27.11.2017 at 21:48

  Kaikkihan lähti liikkeelle Iholla -sarjasta. En ollut nähnyt aiempia kausia enkä kyllä katsonut seuraavia, teidän kausi vaan jotenkin kolahti itselle. Sitä kautta aloin lukemaan Kolmistaan -blogia ja nyt sitten EeKaksOota. Sinulla on miehenä kuitenkin hiukan erilainen kirjoitustyyli/aiheet ja se on todella kaivattua vaihtelua suomalaiseen blogikenttään. Arvostan rehellisyyttäsi ja avoimuuttasi vaikeista asioista kirjoittaessasi, mutta diggaan myös valtavasti rennosta ja helposti lähestyttävästä tyylistäsi, kun aihe on hilpeämpi. Mukavaa joulun odotusta täältä Mansesta, jatkahan samaan malliin! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 21:57

   Hyvää joulun odottelua myös Manseen!…❄ Onpa mukava kuulla, että voi tai ainakin voi yrittää tuoda ja luoda jotain hieman erilaista. Erilainen ja outo on toki kirjoittajakin…????????

 • Reply Tätio 27.11.2017 at 21:49

  En koskaan seurannut iholla-sarjaa jossa olit, mut senjälkeistä elämää siitä yhdestä blogista ja sitten tämä on ollut luetuimpien listalla, joskin hieman taka-alalla tämä lukeminen.. Mutta Hienosti osaat kirjoittaa.
  Lenkkikerhosta on jo vuosi puolitoista aikaa (!!?), joten kyllähän iskis kakkukestit. Kokeilen aina uusia reseptejä… ????

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 21:58

   Kiitos O! Lenkkikerhosta on aikaa. Nämä säät eivät lienee paras sää lenkkikerhoilla. Josko sitten kakkua sisätiloissa?…????????

 • Reply Outi 27.11.2017 at 21:53

  Ihan ekan kerran tykästyin sun juttuihin Iholla sarjassa. Hienoa, että teistä miehistä tuli kavereita sarjan myötä. Sitten luin Kolmistaan blogia. Heti kun ilmoitit, että aloitat oman blogin, ajattelin, että sitä käyn kyllä seuraamaan myös. Tykkään sun rehellisestä tyylistä kirjoittaa. Oli myös kiva nähdä livenä. Mä kyllä tulisin Kinder kakkua syömään, jos kaffettakin sen kanssa saisin. Mukavaa alkanutta viikkoa Esko ????

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 22:09

   No, kaffetta, kaffetta. Tietysti. Mun tekemä Kinder-kakku, öö…???? Jep, oli tosi kiva törmätä siellä leffassa. Iholla oli mukava reissu ja sitä kautta näemmä tullut aika reippaasti myös ns. virtuaalikavereita. Kivaa viikkoa!

 • Reply Carita 27.11.2017 at 21:55

  Kolmistaan-blogin kautta olen päätynyt blogisi vakilukijaksi. Minun elämäni on jo pelkästään ikäni ja asuinmaani puolesta tyystin erilaista kuin sinun, mutta olen huomannut ettei sillä ole mitään merkitystä ainakaan negatiivisessa mielessä. On todella kiva päästä pikkuisen sisään sinun maailmaasi ja lukea muunlaistakin meininkiä kuin tämä omanlaiseni. Hieno blogi, tykkään valtavan paljon. Ja aattele, täällä Yhdysvaltoja myöten löytyy lukijoita ????

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 22:07

   No, se on Carita kyllä todella hienoa! Jos joskus onnistun itseni siirtämään koneeseen ja Amerikkaan. Tiedän keneltä voi kysellä vähän vinkkejä. Niin mukava kuulla, että kirjoitukset ovat ns. “universaaleja”…Mukavaa marraskuun loppua Amerikkaan…☀☀

 • Reply Maisa 27.11.2017 at 22:04

  Hei Esko!
  Minä en seurannut Iholla-sarjaa enkä tarkalleen muista, kuinka päädyin seurailemaan blogiasi. Olen laiska kommentoija ja luen blogeja lähinnä kiinnostavien otsikoiden perusteella. Sinulla niitä on ilmeisesti ollut, kun useamminkin olen tänne päätynyt lueskelemaan. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa elämänmakuisesti ja aidosti, arkaillen ja arkailematta. Kirjoituksesi tyttärestäsi ovat liikuttavia! Kiitos lukuhetkistä ja ihaninta joulun odotusta teille! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 22:11

   Kiva, kun olet Maisa päätynyt tänne. Toivottavasti otsikoiden alla on ollut myös jotain ihan oikeaa asiaa, ainakin joskus…???? Voi kiitos!! Samoin sinulle!

 • Reply Amelielle 27.11.2017 at 22:13

  Suomen Ibizalta, eli Raumalta.
  Blogisi löysin vasta viime viikolla. ????????
  Olit tuttu Iholla-sarjasta ja huomasin jossain kohtaa, että tienne erkanivat, mikä oli minusta tietty surullista, mutta blogiin kurkistin vasta viime vklla, kun oli hiljasempi työpäivä.
  Yleensä luen vain sisustusblogeja, mutta nyt natsas. Itsekin eron kokeneena ja pienen tyttären äitinä.
  Sun jutut on hyviä, AITOJA, elämänmakuisia, hauskoja sanoja/lauseita… persoonasi näkyy ja oot jotenkin aidon oloinen. Et päälleliimattu ja väkisin tehty. Luonikas. ????????

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 22:29

   Nyt opin Amelielle kaksi uutta juttua. Kiitos niistä. Rauma on Suomen Ibiza. Tätä en tiennyt. Ei minua kukaan ole koskaan luonikkaaksi sanonut. Onko se luovan ja juonikkaan sekoitus?…???? Uusi ja tuore lukija. Tervetuloa ja kiva, että löytyy pintaa mihin tarttua! Mukavaa viikkoa!!

   • Reply Amelielle 28.11.2017 at 11:15

    Raumalla oppii kaikkea uutta. Suomen hassuinta kieltä ja sen, että tää läntinen meripaikkakunta on Suur kaupung piänes koos. Ja koska täällä paistaa aurinko tilastollisesti (?) enemmän, kuin muualla Suomessa ->Suomen Ibiza. Palmujakin on paikallisella rantaviivalla nähty.
    Mukavaa viikkoa myös sulle, vaikkei se aurinko nyt oikein näytä paistavan edes täällä! 🙂

    • Reply Esko 28.11.2017 at 22:05

     Se on sitten Raumalle tultava. Kaveri siellä opiskeli opeksi. Hänen piti olla muutama vuosi, oli kymmenen. Eli lienee tykkäsi meiningistä…????

     • Amelielle 29.11.2017 at 08:09

      Heh, vähän sama. Tulin opiskelemaan ja olin lähdössä heti sen jälkeen, mutta kun tarjottiin työpaikkaa, josta kyllä ehdin kieltäytyä ensin pari kertaa, niin jäin. 😀
      Raumalle vaan, tosin kannattaa varautua pidempään pysäkkiin! 😉

 • Reply Anne H 27.11.2017 at 22:18

  Alun alkaen katsoin iholla sarjan sit kautta kolmistaan blogia sitten tätä. Luen vieläkin kolmistaan blogia.

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 22:26

   Kiva, että luet ja olet mukana…✌ Mukavaa viikkoa Anne!

 • Reply Minimuffinssi 27.11.2017 at 22:30

  Samoin kuin Anne H.

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 22:39

   No, just hyvä minimuffinssi…✌ Mukavaa viikkoa!!

 • Reply Mummi 27.11.2017 at 22:54

  Minä olen samoin kuin moni muu tutustunut /blogiisi iholla sarjasta ja siitä kolmistaan blogiin ja sieltä sinun teksteihin.
  Pidän tavastasi kirjoittaa ja siksi joka päivä luen juttujasi.
  Aion pysyä mukana vaikka olen teidän rinnallanne “muinaisjäänne”…

  .

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 23:18

   Heippa Mummi! Muinaisjäänne, ei, ei, ei. Kukaan ei ole semmoinen. Koen sen niin arvokkaana, että olet mukana ja iällä ei ole mitään merkitystä…???? Mukavaa viikkoa!!

 • Reply En kerro 27.11.2017 at 22:54

  Iholla-sarjan ja kolmistaan-blogin kautta tänne olen päätynyt. Mietin juuri että ei kai siitä sarjasta älyttömän kauan ole aikaa, kunnes muistin että yhdessä jaksossa kävitte F:n kanssa viemässä hänen tuttinsa metsään (oraville?). Joten kai siitä useampi vuosi jo on, heh.
  Muhun on iskenyt sun tyyli kirjoittaa, pohtia elämää, ja se mielikuva joka susta tuli tv:n välityksellä. Ja ääni! Oon kova analysoimaan ihmisten ääniä, ja mun on vaikea tykätä ihmisestä jolla on ärsyttävä ääni. Mutta sun ääni on kiva!
  Hiljattain eronneena kahden pienen lapsen äitinä eroon ja sinkkuuteen liittyvät jutut myös kiinnostaa. Ja ihmetyttää, että miten noin komea tyyppi voi olla vapaana.???? Vai ootko edes, en kerkeä lukemaan sun kirjoituksia niin usein (Vaikka haluaisin!) että olisin ihan perillä.
  Instagramia tulee kuitenkin selailtua päivittäin useaan kertaan ja sitä kautta sua seuraan aktiivisemmin.
  En ikinä “kehtaa” kommentoida, varsinkaan instagramissa omalla naamallani, ja harvoin tulee blogiinkaan kommentoitua. Täällä kuitenkin ollaan!????

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 23:20

   Kiva, että olet mukana. Ainiin. Se tuttijakso olikin just kova. Lähes päivittäin juoksen sen ketun ohi, mihin F sen tuttinsa pudotti. Oravat ovat sen sieltä poimineet. Ääni, hyvä, että on miellyttävä. Ne pienet ihmiset, kun sitä joutuvat päivittäin useita tunteja kuuntelemaan…???? Mukavaa viikkoa!!

 • Reply Jenni 27.11.2017 at 23:02

  Heippa hei Tampereelta! Blogisi alkutaipaleella tänne jotenkin eksyin ja päivittäin tulee vierailtua.
  Yksi harvoista blogeista joita seuraan, kirjoitat viisaita ja olet oikein symppiksen oloinen mies.????

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 23:21

   Kiitos Jenni, kiitos! Terveisiä Tampereelle!…????☀

 • Reply Laura W. 27.11.2017 at 23:09

  Moikka, joskus vuosia sitten törmäsin Kolmistaan-blogiin mikä koukutti siksi kun oma esikoistytär vain vähän nuorempi. Oli tosi kiinnostava lukea jo silloin sun ajatuksia isyydestä ja kaikista niistä ilmiöistä mitä pienen tytön vanhemmuus ja perhe-elo tuokaan tullessaan. Sitä kautta olen seuraillut sun blogia ihan ekasta postauksesta alkaen, joka päivä. Nuo Iholla-hommat on menneet ihan ohi, ei tule telkkaria katsottua yhtään. Siis yhtään. Mukavaa, valoisaa joulun odotusta! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 23:22

   Kiitos samoin sinulle Laura! Mukava, että pohdinnat ovat miellyttäneet ja niitä on ollut miellytävä lueskella. Ei sitä telkkaa kannata liikaa tuijotella, ei…✌ Kivaa viikkoa!

 • Reply Ellu 27.11.2017 at 23:09

  Iholla-ohjelman kautta päädyin lukemaan Kolmistaan-blogia ja sitä kautta sekä sinun että Karoliinan molempien omia blogeja. Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja taidatkin olla ainut mies, kenen blogia luen. Talviset terkut täältä Oulusta. ????

  • Reply Esko Kyrö 27.11.2017 at 23:23

   Terkut Ellu Ouluun!!…❄ Juuri kuuntelen sateenropinaa. ???? Mukava, että olet mukana. Kivaa viikkoa!

 • Reply Hanna Koo 27.11.2017 at 23:44

  Lukijaksesi päädyin Iholla-ohjelman kautta. Seurasin sen jälkeen Kolmistaan-blogia ja siitä sitten löysin tämän blogin. Olet uskomattoman hyvä kirjoittaja. Ihailen ja arvostan sitä rohkeutta, taitoa ja heittäytymistä millä olet tätä blogia kirjoittanut. Monesti saan hyvän erilaisen näkökulman asioihin, sitä usein ajattelee vain omalla tavallaan. Kiitos, että olet pannut itsesi likoon ❤️. P.s. Olen suositellut sun blogia myös mieheni luettavaksi ????

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:07

   Iltaa Hanna Koo!
   Kiitos, että olet yrittänyt saada miehesi mukaan. Yksi tavoitteeni olikin aktivoida miehiä messiin…✌ Kiitos tosi kivoista sanoista ja upeaa, että olet mukana!…????

 • Reply Johanna 28.11.2017 at 00:00

  Jatkan samaa litaniaa eli Iholla-sarjan (myös viime kesän uusinnat!) katsoneena mutkan kautta tänne blogiisi löysin ja tänne olen onnellisena lukijana jäänyt. Päivittäin käyn täällä kurkkaamassa, josko jotain uutta olisi ilmaantunut. Minullekin olet ainoa miespuolinen blogisti, jonka blogia seuraan.

  Persoonallinen otteesi kiehtoo ja totta kai päijäthämäläinen taustasi – Päijät-Hämeestä on todellakin hyvä ponnistaa, kuten aiempaan postaukseen kommenttiani kommentoitkin. 🙂

  Mahtavaa marraskuun loppua ja vielä upeampaa joulunalusaikaa sinulle Esko!

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:09

   Kiitos, samoin sinulle Johanna! Kyllä, Päijät-Häme on hyvä. Pohjavesi kirvoittaa hyviin asioihin. Mukava kuulla, että olen saanut välitettyä persoonaani kirjoittelussa…???? Kivaa viikkoa!!

 • Reply A 28.11.2017 at 01:07

  Pakko arvostaa sitä, että oikeasti vastaat kaikille kommentoijille. ????

  Oon ollut kans mukana Kolmistaan-ajoista asti. 🙂 En aina ole ihan kaikesta samaa mieltä kanssasi, mutta sussa on jotain vilpitöntä ja rehellistä, mistä pidän. Ennen myös asuin samalla alueella kuin missä nyt asut, ja se jotenkin kannusti mua jatkamaan seuraamista sitten kun tämä sun uusi oma blogi alkoi.

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:11

   Kiva kuulla A. Todellakin pyrin aina vastaamaan kaikille. Se on ollut itselleni tärkeää ihan alusta asti…✌ Samaa mieltä ei tarvitsekaan olla, tietenkään. Kritiikki opettaa…just hyvä. Tämä on hyvää seutua. Minä tykkään. Kiva, että olet mukana!!

 • Reply Heli 28.11.2017 at 01:16

  Jossain oli kuvaus Marja Hintikan tulevasta jaksosta, johon sinä olit tulossa vieraaksi. Mietin että kuka tyyppi semmoista blogia pitää. Sitten luin kaikki aiemmatkin postaukset ja tässä edelleen ollaan ????

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:12

   Wau. Se Marja Hintikan jakso olikin tosi kiva tehdä. Mukava ilta. No, tämmönen tyyppi. Perushöheltäjä. Mahtava Heli, että olet mukana…????

   • Reply Heli 29.11.2017 at 00:13

    Jäi sanomatta, että hauska ajatus tuo lukijatapaaminen. En tiedä pääsisinkö juuri siihen, mutta jostain syystä on tunne, että joskus sinuun jossain törmään, kukapa tietää ????

 • Reply Iida 28.11.2017 at 06:44

  Moikkamoi

  Iholla sarjaa täälläkin seuranneena..tosin hieman välillä kelasin tai nopeutin miten se nyt tallenne aikana sanotaankaan.. ???? Kaikkia jaksoja ei jaksanut katsoa, mutta hyvän pintaraapaisun sain. Kolmistaan blogin kautta tänne, ja joka päivä luen postauksesi. Välillä on niin hauskoja että ääneen saa kikattaa, ja välillä kaivetaan nessuja. Tyylisi on parasta! Niin kirjoitustyylisi kuin muuten. ???? On hienoa että blogeista löytyy sitä aitoakin kosketuspintaa, kaikkien pinnallisten kirjoitusten ja kuvien maailmasta. Hienoa että olet, ja älä lakkaa olemasta! Muncca rocks myös ????????

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:14

   Kiitos Iida kivoista sanoista. Lämmitti mieltä…???? Tunteiden ääripäitä. Sitähän tuo elämäkin tuntuu olevan. En lakkaa ja Muncca, todellakin!!

 • Reply Ansku 28.11.2017 at 16:22

  Pakko kai tunnustaa, että vauva-palstan kautta! ???????? En ollut ikinä kuullutkaan susta tai sun eksästä ja teistä oli pitkä keskustelu siellä. Päädyin googlaamaan blogisi ja koukkuun jäin! Jatka samaan malliin ????

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:15

   Jatkan Ansku, jatkan. Vauva-palsta, just kova. Palstasta voidaan olla montaa mieltä, mutta todella kiva, että olet mukana! ????????

 • Reply Taina 28.11.2017 at 17:37

  Iholla sarjaa seurasin, ja se oli kyllä hyvä `tuotantokausi`.
  Sittemmin luin Kolmistaan blogia ja nykyisin sitten myös tätä sinun henkilökohtaista.
  Mukava seurata elämääsi ja kuulumisiasi. Tähän on jäänyt vähän koukkuun niin kuin hyvään sarjaan tai jonkun kirjailijan kirjoihin.

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:16

   Oi, että Taina. Mukava kuulla, että verrataan oikein sarjoihin tai kirjoihin. Kiva, että olet mukana!…????

 • Reply Tunnelmointia tiistaille… | E2O 28.11.2017 at 18:19

  […] tiistaita tyypit ja kiitos taas aktiivisesta kommentoinnista. […]

 • Reply Nippe 28.11.2017 at 18:38

  Blogiasi ihan alusta seurannut mielenkiinnolla!
  Muita miesten kirjoittamia blogeja en seuraakaan. Muutenkin olen aika valikoiva blogien suhteen ????
  Lukijameeting ois aika hauska!
  Aiotko leipoakin? ???? ????
  Kahvi / cokis ja keksitkin kelpaisi ????

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:18

   Moikka Nippe! Mukava, että olet aktiivisesti messissä, arvostan…???? Jaa, että leipoa, öö….???? Hyvä, että nuokin kelpaisi. Seura olisi tärkeintä…????

 • Reply 6tytönäiti 28.11.2017 at 18:56

  Kolmistaan-blogin kautta minäkin tänne löysin. Sulla on taito kirjoittaa luontevasti ja tekstit on aitoja ja rehellisiä. Kirjoitat aivan ihanasti tyttärestäsi ja olet kaikin puolin mahtava isä 🙂 Blogissasi on myös kivoja kuvia 🙂 Mukavaa talven odotusta!

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:20

   Heippa 6tytönäiti!
   Niin hyvä isä pyrin olemaan kuin mahdollista, aina…???? Hyvä, että tämä täältäkin välittyy. Kiitos, samoin sinulle ja kivaa talvea!! Niin ja mukava, että olet mukana!!

 • Reply Niina 28.11.2017 at 19:00

  Iholla sarjaa joskus katselin, sitä tietä tänne. Tämä blogi niitä harvoja, joita säännöllisesti seuraan. Sun jutut on vaan niin hyviä, vaikea edes selittää:) Ikinä ei ole jäänyt , semmonen tekemällä tehty olo tästä, niinkuin suurimmasta osasta blogeja. Mielenkiinnolla klikkaan blogiisi aina, ja hyvällä mielellä voi lähteä pois. Olet oiva esimerkki siitä, että voi olla kiinnostava, olematta joko ärsyttävä tai mitään sanomaton.
  ja terkut Tampereelta!

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:22

   Oi, vitsi Niina! Olipa kivasti sanottu: voi olla kiinnostava, olematta joko ärsyttävä tai mitäänsanomaton…✌ Kai, sitä voi välillä vähän ärsyttää…???? Terkkuja Tampereelle ja mukava, että olet mukana!!

 • Reply Apinanh 28.11.2017 at 19:15

  Iholla -sarjasta Kolmistaan -blogin kautta tähän sun blogiin; niinkuin monet muutkin. Alusta asti oon ollut mukana ja kaikki sinun kirjoitukset olen varmasti lukenut, mutta harvemmin uskaltaudun kommentoimaan, vaikka mieli tekisi. Olet älyttömän taitava kirjoittaja ja olet tehny muhun syvän vaikutuksen rehellisyydelläsi. Toisinaan tekstisi koskettaa ihan hirveästi ja ne ovat saaneet meikäläisen ajattelemaan tätä elämänmenoa ihan uudesta näkökulmasta.. Enpä tiedä mitä mulle kävisi, jos joskus lopetat tämän blogin kirjoittamisen..????

  Mulla on myös sisko, joka seuraa tätä sun blogia ja jutellaan ain välillä sun kirjoituksista. Kerran vieraillessani hänen luonaan Punavuoressa, me nähtii sua siellä tallustelemassa. Meidän teki mieli tulla sanomaa sulle Terve!, mutta ei uskallettu..

  Hauska olis lukijatapaaminen, jos sinne ees uskaltaisin tulla. ????

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:24

   No, olisitte nyt tulleet Apinanh siskosi kanssa morjestamaan, olen kiltti ukkeli!…???? Niin kiva, että voin tarjota uusia näjökulmia. Ihan huippua ja en ole kyllä lopettelemassa. Uutta buustia näistä teidän upeista viesteistä saa…???? Todella kiva, että olet mukana ja siskolle terkut!!

 • Reply Lukijatee 28.11.2017 at 21:12

  Olen seurannut Iholla ohjelman kaikki kaudet ja muistan sinut sieltä. Joku tuttu joskus kertoi että silloin tällöin kirjoitat johonkin blogiin joten kävin hyvin epäsäännöllisesti sieltä kurkkailemassa tekstejäsi, en kuitenkaan aktiivisesti seuraillut.. en jaksa seurailla perheblogeja kun omassa perheessä on ihan tarpeeksi???? Tähän sinun blogiisi päädyin kanssa tuttavan vinkkaamana. Jäin koukkuun koska tapasi kirjoittaa herättää paljon ajatuksia ja jättää lukijalle pohdittavaa. Tällä hetkellä ainoa blogi jota seuraan aktiivisesti.

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:26

   Heippa LukijaTee!! Omassa perheessä on ihan tarpeeksi…???????? Jättää lukijalle pohdittavaa…Kivasti sanottu…???? Mukava, että olet mukana!!

 • Reply eevu 28.11.2017 at 21:52

  Se normi tarina eli Iholla-sarjan kautta Kolmistaan blogia ja sitten tätä. Ja seuraamaan on tullut jäätyä, kun löytyy hyviä pohdintoja, elämän aitoja hetkiä 🙂 Hyvän olon blogi, kiitos siitä!

  • Reply Esko 28.11.2017 at 22:27

   Kiitos itsellesi Eevu, että olet mukana!…???? Elämän aitoja hetkiä. Niistä minä tykkään kirjoittaa, todellakin…????

 • Reply minttu 28.11.2017 at 22:32

  Moikka, aikanaan luin harvakseltaan sitä yhtä blogia, jonne kirjoittelit. Siitä seuraamaan sun omaa blogia. Aivan ensimmäisestä postauksesta asti olen ollut mukana. Koukkuun jäin aitoihin, puhutteleviin ja taitaviin kirjoituksiin 🙂 Lukijatapaaminen olisi mainio idea:) Ihanaa joulukuun alkua!!

  • Reply Esko Kyrö 28.11.2017 at 22:34

   Todella mukavaa Minttu, että olet aktiivisesti mukana!!…???? Voisi järkätä siis blogin 2-vee juhlat. Kivaa joulukuun alkua sinullekin!!…????

 • Reply MimmiJ 28.11.2017 at 22:35

  Lapsemme olivat aikoinaan samassa kivassa hoitopaikassa täällä Lahden suunnalla, sitä kautta teidät tiesin, asuttiinkin aika lähellä täällä Jaliksessa. ???? Iholla-sarjaa olen seurannut innolla kaikki kaudet ja sitä myöten kolmistaan-blogin kautta löysin tieni seurailemaan tätä blogia. Kirjoitat hyvin, kiitos elämänmakuisista tuokioista!

  • Reply Esko Kyrö 28.11.2017 at 22:51

   Jalis onkin MimmiJ todella miellyttävä paikka ja se mainitsemasi päiväkoti oli jotain niin hienoa. Ei paljon parempaa hoitostarttia olisi voinut lapselleen toivoa…???? Kiva, että olet mukana ja elämänmakua yrittää/pystyy välittämään…????

 • Reply Jenna 28.11.2017 at 23:55

  Samalla kaavalla kuin moni muukin, Kolmistaan-blogia luin ja sieltä sitten ekasta postauksesta lähtien olen varmaan päivittäin käynyt kurkkimassa täällä???? lukijatapaaminen olisi aika jees ajatus! Terkkuja Mansesta ja kivaa joulun odotusta????????

  • Reply Esko 29.11.2017 at 19:10

   Kiitos Jenna, terkkuja Manseen!!…:) Kiva, että käyt kurkkimassa ja olet mukana menossa. Oikein mukavaa joulun odottelua!!

 • Reply Elina N 29.11.2017 at 09:28

  Iholla -sarjaa katsottuani päädyin ensin seuraamaan Kolmistaan -blogia ja sieltä sitten sinun blogiisi. Blogisi onkin tällä hetkellä yksi harvoista, mitä seuraan säännöllisesti. Tekstisi ovat ihanan realistisia ilman mitään turhaa liibalaabaa, mitä monet blogit taas tänä päivänä ovat. Blogissasi on sitä jotain! ???? Itse olen 28v kahden lapsen (3v ja 5v) äiti Lahesta.

  • Reply Esko 29.11.2017 at 19:12

   No Lahesta, Lahesta…:) Tosi kiva, että seuraat ja pidät teksteistäni. Lämmittää mieltä. Siellähän riittää sitten vipinää kotonanne ja veikkaisin, että esim. Ryhmä Hau on kohtalaisen tuttu juttu…:)

 • Reply maikki 29.11.2017 at 13:18

  Iholla sarjasta on päädytty sinua seuraamaan, eli pitkään on sinun seikkailuja jo seurattu 🙂

  • Reply Esko 29.11.2017 at 19:12

   No siihenpä on Maikki mahtunut jos jonkinmoista seikkailua. Tosi kiva, että olet ollut jo kauan mukana…:)

 • Reply Henna 29.11.2017 at 18:30

  Mulla sama alku kuin niin monella muullakin 🙂 on ollut tavallaan lohduttavaa seurata eron jälkeistä matkaasi apeasta ja hymyttömästä taas hymyilevän ja itseensä tutustuneeseen mieheen. Kiitos avoimuudestasi! Tapaaminen ja kakkukahvit (vai naughty brgrit?) ehdottomasti!

  • Reply Esko 29.11.2017 at 19:14

   No, mukava, että edes jonkinmoinen kasvu on välittynyt sinne ruutujen toisellekin puolelle. On se lohduttavaa itsellenikin, todella. Ei vitsi, Naughtyt, huh!! Kiitos viestistäsi ja kiva, että olet messissä!!…:)

 • Reply Anette 29.11.2017 at 18:31

  Kuten moni muukin, löysin sun blogin Kolmistaan-blogin kautta. Alusta asti oon lukenut, välillä tiiviimmin ja välillä kerta viikkoon 🙂 enemmän on näitä naisbloggareita, joten on mukava välillä lukea miehistäkin näkökulmaa asiosta ja elämästä. Kiitos siitä! Ja ehkä eka kommentti tuli jätettyä 😉

  • Reply Esko 29.11.2017 at 19:15

   Jeeee!! Hyvä Anette. Eka kommentti. Siitä se lähtee…:) Täältä löytyy näkökulmaa, outoa ja erikoista. Mukava, että olet mukana!!

 • Reply -M 29.11.2017 at 19:17

  Mä luin eka kolmistaan-blogia ja sinunkin juttuja sieltä, sitten katsoin aikoinaan iholla-sarjan ja jo tämän blogin auettua löysin tänne ja seuraamaan jäin. Muita miesbloggareita ei tulekaan seurattua ja muutenkin blogeja aika valikoivasti 🙂 joskus olen miehellekin lukenut ääneen sun postauksia 😀 tuosta lukijatapaamisesta mainitessasi tuli mieleen, että ois ihan hassua (mä en uskaltais tulla paikalle ;)) nähdä sinut livenä, kun on luonut tietynlaisen kuvan omassa päässään sinusta näin virtuaalisesti! Että oilisitko erilainen vai olisiko mielikuva oikea.

 • Reply Esko 29.11.2017 at 19:22

  Heippa -M!
  Hyvä, että yrität aktivoida miestäsi blogin pariin…:) Just kova! Olettaisin, että livenä aika samanmoinen heppu. Vähän outo ja puhuu aina päälle…:) Mahtavaa, että olet mukana ja kivaa viikkoa!!

 • Reply Heidi 29.11.2017 at 19:31

  Jossain (en muista enää missä) oli ilmoitus, että aloitat oman blogin. Luin tekstejäsi jo aiemminkin Kolmistaan-blogissa 🙂

  • Reply Esko Kyrö 29.11.2017 at 21:59

   Kiva, että olet Heidi messissä!! Kivaa loppuviikkoa…:)

 • Reply Riina 30.11.2017 at 00:25

  Minä kans olen seurannut iholla-sarjan alusta asti, tykästyin heti sun symppiksiin juttuihin ja niin hyvään huumoriin (kalapuikko+leivänpaahdin -video on ikisuosikki ????)! Samoin luin kolmistaan blogia, ja sit tätä sun omaa. Tietynlaista hengenheimolaisuutta koen kyllä usein, johtuneeko, et samalla alalla ollaan ja vielä samoilla suunnillaki luullakseni. Hyvää joulun aikaa ja kiitos rehellisestä ja hauskasta blogista! ❄️

  • Reply Esko Kyrö 30.11.2017 at 20:51

   Ai, että! Kalapuikot leivänpaahtimessa. Todellinen klassikko. Täytyisi nyt ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa tekemään ruokavideoita. Vielä jaksaa ope siis painaa muutaman viikon. Tulehan heittämään tarinaa jos jossain törmätään. Kiva, että olet mukana!!…:)

 • Reply Sandels 30.11.2017 at 05:47

  Kolmistaan blogia joskus aikoinaan aloin lueskella satunnaisesti. Sitä kautta sitten aloin lueskella sinun juttuja. Ja täytyy sanoa että kyllä sinun blogi on number one. Sinun blogissa välittyy aito ihminen kirjoitusten takaa. Et ole lähtenyt mukaan mihinkään hömppään. Etkä kaupallisiin mainoksiin. Kiva huumori ja idearikkaus! Jäänyt melkein koukkuun kirjoituksiisi.

  • Reply Esko Kyrö 30.11.2017 at 20:53

   Heippa Sandels!! Onpas kiva kuulla, että tykkäät. Oikein koukkuun, just hyvä! Mukava, että olet mukana!…:)

 • Reply Anne 30.11.2017 at 10:41

  Moikka. Näin sinut ensimmäisen kerran iholla sarjassa. Myöhemmin tuli mukaan instagram ja välillä käyn lukemassa tätä sinun blogiasi 🙂

  • Reply Esko Kyrö 30.11.2017 at 20:54

   Moikka, moikka Anne! Kiva, että käyt!..:) Mukavaa alkavaa viikonloppua!!

 • Reply Anu 30.11.2017 at 20:15

  Iholla-sarjasta joka oli sinusta. (Jossa kuitenkin ex oli pääosassa). Olet kiva <3 .

  • Reply Esko Kyrö 30.11.2017 at 20:57

   Kiitos Anu. Yritän ainakin olla. Mukavaa alkavaa viikonloppua!…:)

 • Reply Anu 2.12.2017 at 17:59

  Olen suuri Iholla-sarjan fani ja sen myötä ajauduin Kolmistaan-blogiin ja sieltä tänne. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja etenkin syvällisemmät pohdinnat ovat tosi hyviä. On myös kiva lukea sinun ja tyttäresi yhteisistä jutuista. Mukavaa talvea!

  • Reply Esko Kyrö 4.12.2017 at 21:04

   Kiitos, samoin sinulle Anu! Mukava, että olet mukana!!

 • Reply Jenna 9.12.2017 at 16:06

  Olen suuri iholla-sarjan fani ja teidän miesten kausi on ihan heittämällä paras kaikista kausista!
  Aloin seurata Kolmistaan blogia ja sieltä sitten tämän blogin pariin. Ihanaa että jaksat kirjoittaa blogia. On ollut ilo lukea kuulumisia ja mietteitäsi.
  Muutimme avopuolisoni kanssa Munkkiniemeen maaliskuussa ja yllätyksekseni samaan taloon jossa te Karoliinan kanssa olitte asuneet 😀
  Huhtikuussa tiemme erosivat hetkeksi ja blogistasi tuli suuri voimanlähde siihen hetkeen.
  Ihme etten ole nähnyt sinua kertaankaan täällä , vaikka päivittäin käyn lenkkeilemässä ja kuljeksin pitkin poikin katuja:D
  Lopuksi haluan kiittää huippu hyvästä ravintola vinkistä! Sushi San = rakkautta ensi suupalalla<3
  ihanaa joulunodotusta Esko ja F!

  • Reply Esko Kyrö 9.12.2017 at 21:43

   No, heippa Jenna!
   No, johan on sattunut…aikamoista. Kiva, että olen voinut antaa sinulle edes vähän voimaenergiaa kirjoituksillani…???? Vedähän hihasta jos törmätään ja Sushi-san, ah! Äh, alko tekee mieli grillattua lohinigiriä!!…????

 • Reply Viivi 28.1.2018 at 21:45

  Tästä postauksesta on kulunut aikaa, mutta luin tämän vasta hetki sitten, joten vastaan kysymykseesi, vaikkakin monta monituista viikkoa myöhässä.
  Mistä löysin tieni tänne? Haluatko arvata :-D? Niin, se on se Iholla -sarja. Pidin inhimillisestä, rehellisestä ja urheilullisesta luonteestasi. Lisäksi olen itsekin luokanopettaja, tosin Mansessa nääs, joten siksikin tuli seurattua sanomisiasi ja tekemisiäsi Iholla -sarjassa ehkä hiukan tarkemmin, ja tämä kaikki ihan vain positiivisessa mielessä.

  Olen lukenut blogiasi aktiivisesti vasta muutaman kuukauden. Blogisi ei keskity mielestäni pinnallisiin asioihin vaan erilaisiin elämänkokemuksiin, niin arkisiin kuin vähän harvinaisempiin, ja yleensä aina pintaa syvemmältä. Sitäpaitsi vaikutat inhimilliseltä ja sydämelliseltä tyypiltä, joten siksikin jaksan lukea blogiasi. Arvostan myös, että ammatistasi huolimatta uskallat avata mieltäsi ja elämääsi avoimesti ja rehellisesti. Itsestäni ei olisi samaan.

  Tällä hetkellä elämässäsi puhaltavat jo hiukan sellaiset vaaleanpunaiset tuulet, joten toivottelen mahtavaa jatkoa sinulle ja F:lle sekä ihastuttavalle uudelle seuralaisellesi!

  • Reply Esko Kyrö 31.1.2018 at 21:50

   Heippa Viivi!
   Anteeksi myöhäinen vastaukseni. Mansessa opena, just hyvä. Ja kiva, että sarja toi sinut tänne blogini ääreen. Arvostan sanojasi kiitos. Kaikki tyylillään ja minä olen tämmöisen “hieman” avoimemman valinnut. Ei kaikista tämmöiseen tarvitse ollakkaan, todellakaan.
   Kiitos Viivi. Toivotan sinulle myös kaikkea hyvää!! Kiva, kun kommentoit!!

  Leave a Reply