Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Hävittää tuommoiset pitäisi

6.3.2018

Olen minä kyllä melkoinen sankari. Yksin asustellessa tietyt pinttyneet tavat nostivat taas päätään ja saivat paikkansa siellä minun omassa arjessani. Ja nämä tavat eivät ole niitä kaikista mairittelevimpia. Eihän niihin itse edes hirveästi kiinnittänyt huomiota, mutta toisen ihmisen tullessa mukaan arkeen ne kyllä huomataan. Yksin ja ennenkaikkea yhdessä. Esko, nämä tavat täytyy taas hävittää:

 • Tyhjien purkkien, smoothie-pullojen ja maitotölkkien säilytyspaikka ei ole jääkaappi. Roskakori on yhden taivutuksen päässä.
 • Yöpuku mallia Aku Ankka tai P.O.P:in haalariyökkäri etunapeilla.
 • Hikisiivous -> Siivoaa erittäin suurella intensiteetilla. On nopeaa, (tehokasta) ja toimenpiteen jälkeen on hikinorot valuvat pitkin otsaa. Lopputulos. Juuri mitään ei tapahtunut. Tällä on uusi nimitys: Häsläyssiivous.
 • Roskapussin asettamattomuus roskalaatikon ympärille. Laitan vain sen pussin sinne laatikkoon, en viritä sitä oikeaoppisesti reunoille, jolloin roskienvetotilavuus nousisi huomattavasti.
 • Vaatteiden heittely ympäri asuntoa. Tämä sama homma, tämä sama homma. Kuinka se on niin vaikeaa viikata vaate ja laittaa se takaisin kaappiin tai pyykkikoriin. Niinpä, minulla ei muuten ole pyykkikoria. Täytyy kokeilla jos auttaisi.
 • Yleinen säätäminen. Aamuisin sitä tottui lähtemään yksin töihin ja se sama kaava tuli selkärangasta. Ne tutut hommat olisi hoitunut vaikka silmät kiinni. Berocca, espresso, smoothie, hammaspesu jne…jne…Nyt siellä kahvinkeittimen ääressä hääräilee ajoittain toinenkin ihminen. Tämä vaatii hieman totuttelua. Toisaalta, kivaahan se on vähän törmäillä siellä vessan ovella ja sylkäistä hammastahnat vuorotellen sinne lavuaariin.

Hyvä, että näitä tuli mietittyä ja kirjoitettua ylös. Lähdetään nyt näistä kuudesta liikenteeseen. Saa nähdä onnistuuko hävitys. Toivottavasti.

Kuulostaako tutulta? Toivottavasti ei…

Tiistaita, tiistaita!!

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nippe 7.3.2018 at 01:08

  Vaatteiden ripottelu ympäri asuntoa ja yleinen säätäminen!
  Niin, niin jokapäiväistä ????
  Tulee ihan selkärangasta ????

  • Reply Esko Kyrö 8.3.2018 at 19:30

   No, eipä Nippe! Ja niin rasittavaa!!…:)

  Leave a Reply