Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Nyt mennään ex tempore Eskona…

8.6.2018

Noniin, tulin juuri äsken kotiin kaupungista. Kävin lounaalla ja kahvilla ystävieni kanssa. Menin autolla ja tulin takaisin bussilla. Kyllä, unohdin autoni Forumin parkkihalliin. Lomamoodi siis löydetty ja kohta hakemaan autoa tuohon pihalle töröttämään. Hauskasti on ensimmäinen viikko lähtenyt käyntiin. Alkuviikon hengailimme F:n kanssa ja tänään hän suuntaakin odottamalleen polskuttelulomalle aurinkoon. Tämän viikon elänkin ex tempore-Eskona. Tartutaan kaikkiin eteen tuleviin mahdollisuuksiin.

Eilen kävin kyllä jo perinteikkäällä kesänaloitushammaslääkärillä. Ai, että olen onnellinen kuukausimaksullisesta hammashoidosta. Pois lähtiessä voit vain hymyillä iloisesti ja kiittää vastaanottovirkailijaa. Ei tarvitse kaivella lompakkoa esiin sieltä takataskusta ja tuskailla yleensä melkoisen massiivisen laskun kanssa. Vielä on sopimusta vuosi jäljellä, joten täytyy laittaa hampaat viimeisen päälle hyvään iskuun.

Niin, siitä ex temporesta. Tänään olin suunnitellut vain olevani kotosalla ja käyväni pitkällä lenkillä. Törmäsin Tiketin edessä ystävääni, joka oli menossa ostamaan lippua tämän päivän Sideways-festivaaleille. “Lähe Esko messiin…” “Noh, miksipä ei…” Eli illalla sitten kesän ensimmäisille festareille tuohon muutaman kilometrin päähän. Kerkiäähän noita lenkkejä juosta ja lomahan mahdollistaa tämmöiset ratkaisut. Sunnuntaina onkin sitten luvassa ex tempore-matka Tallinnaan. Kiitos muuten kaikille reissuvinkkejä antaneille.

Hyvää viikonloppua!!

-Esko-

// Kuvat: Pasi Salervo //

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Minttu 8.6.2018 at 18:08

  Kuulostaa just rennolta LOMALTA! Voi mennä minne nokka näyttää just fiiliksen mukaan:) Hauskaa viikonloppua&Tallinnan reissua!

  • Reply Esko Kyrö 11.6.2018 at 19:59

   Kiitos Minttu!! Oli kyllä todella kiva viikonloppu!!…:)

 • Reply Muffin 8.6.2018 at 20:04

  Ihana loma! Mulla lomaan vielä 1,5 kk…
  Tulin justiinsa töistä kotiin sohvalle loppuillaks pötköttelemään ja ihmettelin, että mikä tää ihme festarihumu on joka mun ikkunasta kuuluu, mutta sinäpä sen valaisit, että taitaa olla Sideways ☺️

  • Reply Esko Kyrö 11.6.2018 at 19:58

   Heippa Muffin!
   Oli kyllä, noh…railakas viikonloppu. Kyllä se loma sieltä tulee ja sinun lomalle on varmasti hyvää keliä luvassa. Vaikkei kyllä näissäkään mitään valittamista…:)

  Leave a Reply