Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Voiko näihin kyllästyä?

27.6.2018

Kuuntelin sivukorvalla Radio Aallon aamulähestystä, jossa juontajat puhuivat jotain elokuvista. Elokuvista, joihin ei koskaan kyllästy. Tästäpä aloinkin pohdiskelemaan asioita hieman laajemmalla skaalalla. Eli mitäpä olisi semmoisia asioita, joihin ei koskaan kyllästy. Koskaan ei voi sanoa ei koskaan, mutta sanotaanpa vaikka ehkäpä. Ehkäpä näihin asioihin ei koskaan kyllästy:

BIISI: J. Karjalainen, Mennyt mies. Oudohko valinta, mutta aina tämä kappale iskee samalla tavalla.

TUNNELMA: Elävä tuli. Oli se sitten takassa, nuotiossa tai kiukaassa. Liekkejä, sen pienen rätinän siivittämänä voisi tuijotella päivät pitkät. Netflixin interaktiivinen versio ei yllä ihan samalle tasolle, vaikka tiettyihin tunnelmiin sekin saattanee johdattaa.

URHEILUTAPAHTUMA: Juuri meneillään olevat jalkapallon MM-kilpailut. Ensimmäiset muistot liittyvät Mexicon 86- kisoihin. Serkkupojan kanssa kesämökillä katseltiin. Kioskilta sai pieniä hattupäisiä figuureja purkkapaketista. Voitko vaihtaa Englannin? Miulla on kaksi…(Asuimme Joensuussa.) Kerran neljässä vuodessa nousee sankareita ja antisankareita koko maailman tietoisuuteen.

ELOKUVA: Schindlerin lista. Täytyypä katsoa taas pitkästä aikaa Berliinireissun jälkitunnelmissa. Todella hieno elokuva.

JUOMA: Pettämätön kaksikko Jungle Juice Barista. Inkiväärishotti ja iso Flamingo. Voisin elää tuolla kombolla. Aina sama tilaus, aina.

SOVELLUS: Supersää. Monta kertaa päivässä tulee käytyä. Ja eihän sääanalyyseihin voi kyllästyä. Aina se myös tarjoaa jutunjuurta jos loppuu tarinat kesken. Oli muuten juhannuksena hirveän tuulista ym…

TV-OHJELMA: Uutiset. Mielellään puoli yhdeksän-, tai kympin uutiset. Pikkupojasta asti olen uutisia katsellut. Ankkurit vaihtuvat, visuaalisuus kehittyy, mutta kellonajat eivät vaihdu. Eikä saakaan vaihtua.

URHEILUSUORITUS: Juoksulenkki. Tämä oli helppo. Juoksuharrastuksen aloittaminen oli aika tuskaista hommaa, mutta nyt peruskunnon ollessa ihan hyvällä tasolla on se lenkin jälkeinen fiilis aina yhtä hyvä. Juuri ostin uudet kengät ja hyvin rullaa, hyvin rullaa…

Seuraavatko nuo asiat minua kuinka pitkälle, vai milloin alkaa kyllästyttää? Senhän näyttää vain ja ainoastaan aika. Niin ja pari asiaa vielä loppuun, joihin ei koskaan varmasti kyllästy: Opettajan kesäloma ja ystävälliset ihmiset.

Mukavaa keskiviikkoa!!

-Esko-

// Kuvat: Amanda Aho //

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply sofia 27.6.2018 at 23:36

  Jälleen: kiitos kirjoituksesta. Luen näitä niin mielelläni. Mun mielestä sulla on niin siisti kirjoituskieli, mielenkiinto pysyy yllä aiheesta kuin aiheesta lukiessa. Toivon että pääasia tekemisissäsi on se, että viihdyt itse hyvin, mutta kerroin sen silti. Saa jatkaa ????????

  • Reply Esko Kyrö 28.6.2018 at 00:35

   Oi, kiitos Sofia kivasta palautteesta. Tämmöistä erikoista höpinäähän tämä on…☺ Kyllä, se on hyvin tärkeä osa tekemisessäni…Jatkan, kyllä jatkan. Aurinkoista tai ehkä sateista viikkoa…☀☀

 • Reply Iida 28.6.2018 at 06:29

  Tulen rätinä, ihanaa. Aika hyvä listaus sulla ???? Omaani lisäisin vielä laineen liplatus, se rauhoittaa niin että alkaa ihan nukuttaa. Miten ihanaa on päikkärit mökin laiturilla, putoamisvaaran uhallakin ????

  • Reply Esko Kyrö 28.6.2018 at 10:58

   Hei tuo oli Iida mahtava lisäys…Enpäs ole tänä kesänä mökkeilyä päässyt harjoittamaan. Täytyy yrittää änkeä jonkun mökkilaiturille putoamisvaaran uhalla pötköttelemään…Mahtavaa loppuviikkoa…☀☀

 • Reply Heli 28.6.2018 at 09:34

  JJB:n flamingo ja inkiväärishotti, supersää, Schindlerin lista, uutiset ja elävä tuli ❤️ Juoksu=reipas kävely tai vaeltaminen ja epätoivoisesti yritän vaihtaa kanavaa jalkapallon alkulohkojen otteluissa, ehtiihän sitä myöhemminkin ????

  • Reply Esko Kyrö 28.6.2018 at 10:56

   No ehtii, ehtii Heli! Nuo pelit tulevat näissä kisoissa kyllä optimaaliseen aikaan. Sinne vaan taustalle pyörimään. Vaeltaminen. Enpäs ole koskaan vaeltanut. Metsässä siis…muuten lähes päivittäin…Kivaa päivää!!…☀☀

 • Reply Sanna 28.6.2018 at 10:22

  En ole koskaan…. kyllästynyt:
  -irtokarkkeihin, varsinkin vadelma-salmiakkipääkalloihin
  -päiväuniin ja nukkumiseen yleensäkin
  -lukemiseen
  -aamuiseen kaurapuuroon marjoilla
  -makuuasentoon, oli se sit lukemista sängyllä tai jotain ihan muuta

  Hyvää viikonloppua!

  • Reply Esko Kyrö 28.6.2018 at 10:54

   Moikka Sanna!
   Ai, että. Hyvä listaus. Allekirjoitain nuo kaikki aivan täysin. Kaurapuuroni vetelen voisilmällä, muuten 5/5…✌ Aurinkoista päivää!!!!

  Leave a Reply