Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Aivan ihana Ilosaari, aina!

18.7.2018

Lippu saatu normaalin media-akkreditoinnin kautta

” En minä oikein tiedä. On nämä aika hienoja hetkiä nämäkin. Puitteet, ystävät ja kaikkea…” Näin kirjoitin Instagram-kuvani yhteyteen, jonka postasin Ilosaarirockista. Ja kyllä muuten mennyt viikonloppu sisälsi niin hienoja hetkiä, todella hienoja. Aloitellaanpas vaikka niistä puitteista. Hyppäsimme ystävieni kanssa “rokkijunaan” Helsingistä ja eipä ole aikaisemmin junamatka mennyt noin nopeasti. Iloisia ihmisiä ja mahtuipas matkaan myös uusia kohtaamisia ja muuan Mokoman vetämä livekeikka. Saavuttuamme Joensuuhun oli vastassa Ilosaarirockin väkeä kuohuviinitarjoiluineen. PUITTEET KUNNOSSA!

Olemme yöpyneet Ilosaarirockissa lähes kymmenisen vuotta aina samaisessa hotellissa Joensuun keskustassa. Sympaattinen hotelli, sympaattinen henkilökunta ja sympaattisia muistoja sisältävät kokolattiamatoilla peitetyt käytävät. Hotellia vastapäätä sijaitsevan Jetset-barin terassilla on joka vuosi vastassa ne samat iloisesti tervehtivät Joensuun sankarit. Olo on aina yhtä tuttu ja turvallinen. Festivaalialueelle kävelee noin kymmenessä minuutissa ja matkaa ei voi kutsua kumpaankaan suuntaan Via dolorosaksi. PUITTEET KUNNOSSA!

Festivaalialue oli tänä vuonna hieman muuttunut ja en tiedä, mutta ainakin itsestäni tuntui, että porukkaa oli liikkeellä aivan valtavasti. Koskaan en ole Ilosaaressa hirveästi joutunut jonottelemaan, mutta tänä vuonna esimerkiksi Apulannan keikan aikana liikkuminen päälavan edustalla oli lähes toivotonta. Myös vastakkaisen sukupuolen edustajien vessajonot muistuttivat ajoittain Helsingin päärautatieaseman taksijonoa siinä pilkun kohdilla. Ehkäpä koko viikonlopun lähes pilvettömältä taivaalta paistanut aurinko sai nämä pikkuseikat tuntumaan hieman toissijaisilta. Ja eipä siellä tänäkään vuonna kukaan juurikaan mököttänyt. Laitetaan siis tähänkin. PUITTEET KUNNOSSA!

Ja sitten niihin ystäviin. Ja nehän tämänkin viikonlopun kirkkaimman kruunun tarjosivat. On niin hienoa, että ympärillä on ihmisiä, joiden seurassa on vaan yksinkertaisesti ihan h#####n hauskaa. Mukana oli ensikertalaisia ja todella kokeneita kävijöitä. Löimmekin jossain vaiheessa kättä päälle, että tulemme käymään Joensuussa eläkeikään asti. Eli tällä menolla oletettavasti vielä melkoisen monta festivaalivuotta on edessä. Monta niitä on jo takanakin tietyn porukan kanssa. Aina meillä on sama hotelli, samat rutiinit, lähes samat jutut, mutta aina tuo mennyt viikonloppu on vain yhtä mahtava. Elämäntilanteet muuttuvat, mutta Ilosaarirock on ja pysyy. YSTÄVYYSPUITTEET KUNNOSSA!

Nyt on rokkailut tältä kesältä rokkailtu ja seuraavaa kesää odotellessa. Vielä on toki Flow edessä, mutta sehän järjestetään fillarimatkan päässä kotiovelta, joten tulee menemään jo rutiinilla. Toivottavasti menisi rutiinilla myös tuo Ilosaarirockin uuden cashless-järjestelmän rahojenpalautusoperaatio. Eikun kokeilemaan.

Kiitos Joensuu ja Ilosaari!!!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emmi 20.7.2018 at 21:58

  Nyt oli kyllä moni asia kohdallaan ja se keli oli mainio! ☀️

  • Reply Esko 21.7.2018 at 10:31

   Heippa Emmi!
   Oli kyllä niin moni asia kohdillaan, lähes kaikki siis…☀ Aurinko se saa myös ihmeitä aikaan!!

 • Reply Mymmeli 21.7.2018 at 16:24

  Oliko sulla Esko koottuna mitään tsemppilistaa “näin selviän erosta”. En muista yhtään, olisitko tehnyt jotain sellaista tsemppaavan luottavaista postausta, jossa vakuutetaan, että elämä kyllä voittaa.
  Ihana, että sait nauttia Ilosaarirockissa kesästä!

  • Reply Esko 21.7.2018 at 20:29

   Heippa Mymmeli!
   Joo, Ilosaaressa sai todella nauttia auringosta ja kaikesta muustakin.
   En ole ihan tuommoista suoranaista postausta kirjoittanut. En tiedä voiko sellaista tehdäkään, koska nuo lienevät melko subjektiivisia kokemuksia. Idea kuitenkin oikein hyvä, kiitos!…????????

  Leave a Reply