Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Voihan HEL!

21.7.2018

Melkoisen vauhdikkaita viikonloppuja on tässä tullut vieteltyä. Ruisrock ja Ilosaarirock tarjoilivat jälleen kerran todella hyvät meiningit. Pikkumimmi tarjoaa aina hyvät meiningit ja tämä hieman erilaisten variaatioiden kesä on ollut kyllä hyvinkin mielekäs. Eilen illalla F leikki ja höpötteli suihkussa omia juttujaan. Minä makailin sohvalla. Tuijottelin edessäni olevaa taulua ja mietin mielessäni. Juuri nyt on kaikki hyvin.

Tällä minulla kirjoitusalustallani sensijaan ei edelleenkään ole kaikki hyvin. Voihan HEL….! on muutaman kerran suustani lipsahtanut… Asiaa on ollut hieman haastavaa hoitaa näin kesälomakauden ollessa vilkkaimmillaan. Suorat linkit Instagramista ja Facebookista toimivat, mutta selaimella kirjautuessa tämä internet kuljettaa tyhjälle sivulle, jossa lukee Lorem Ipsum…Hieman tylsä olisi tuollainen postaus ja en todellakaan tiedä miksi sinne tuommoinen on tullut. No, ehkä sekin on parempi kuin Kanadalainen apteekki Viagroineen.

Noh, harvoin ne remontit valmistuvat aikataulussa. Toivon kuitenkin, että tuo Lorem Ipsum muuttuisi jossain vaiheessa minun itseni kirjoittamiin tarinointeihin. Vaikka kyllähän tässä lomalla on ollut pää myös melkoisen tyhjä sivu ja hirveän syvällisiä kirjoituksia tai edes niiden aihioita ei juurikaan ole syntynyt. Se on varmasti ihan hyvä juttu. Loma ja helle ovat tehneet tehtävänsä ja deletoineet tämän herran kovalevyn.

Ja palataanpas takaisin tuohon ensimmäiseen kappaleeseen ja festarimuisteloihin. Edelleenkin noudatan omaa festivaalitraditiotani ja kovinkaan montaa keikkaa en ole tänäkään kesänä katsonut keskittyneesti alusta loppuun. Tiettyjä biisejä sieltä sun täältä. Ainakin näiden tahtiin on tullut tanssahdeltua hiekkarannalla, nurmikolla, teltassa ja kuivuneella maalla, joka liikkuu ylösalas valtavien ihmismassojen fiilistellessä.

Viikonloppuja!

-Esko-

// Kuvat: Amanda Aho //

 

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply