Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Mitäs me olemme touhunneet?

22.7.2018

Paljon sitä on tullut raapusteltua tänne omista touhuiluistaan. Paljon on tähän kesään mahtunut myös meidän miniperheen elämää. Tälle kesälle emme ole tehneet yhtään reissua. Emme ole käyneet edes siellä Harri Hylkeen diskossa heilumassa. Olemme vain hengailleet ja nautiskelleet aikatauluttomista kesäpäivistä. Niin ja tietysti…

…syöneet lähes joka päivä kokonaisen vesimelonin. Juuri tällä hetkellä parhaimmillaan.

…etsineet lähellä sijaitsevan kiinalaisen ravintolan Kung Po-kanasta jokaisen pienenkin sipulinpalasen. Miksi se sipuli on niin iso juttu pikkusankareille?

…hypänneet kolmosesta Kumpulan maauimalassa. F täräytti tänään elämänsä ensimmäistä kertaa ja oli isä niin ylpeä tyttärestään. Pieni rimakauhu meinasi iskeä, mutta hienosti mimmi rohkaisi itsensä ja mallikelpoinen molskautus. Ja pitihän se itsekin vetästä perässä. Pää edellä vielä uskalsin.

…uhmanneet arjen rutiineja. Jos tekee mieli napsia poppareita vielä iltapalan jälkeen, niin onhan se syötävä.

…iloinneet pienestä ihanasta serkkutytöstä, joka on jo todellinen höpöttelijä. F sanoikin, että hän on jo kauan haaveillut, jotta serkku oppii kunnolla puhumaan. Nyt on haave toteutunut.

…tavanneet ihan uusia kavereita. Lapsien avoimuus ja ennakkoluulottomuus ovat kyllä ihailtavia piirteitä. Ensimmäisen tunnin jälkeen ollaan jo järjestämässä yhteisiä yökyläilyitä. Aikuisilla tämä on varsinkin päiväsaikaan hieman harvinaisempaa.

…puhuneet paljon koiran hankinnasta. Asuntoni ruusukultainen bulldoggi saa riittää toistaiseksi.

…käyneet mummolan täysihoitolassa.

Mahtava kesä. Jatku vielä kauan!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Outi 24.7.2018 at 13:09

  Rennon ja kivan kuuloinen loma teilläkin on ollut!
  Viimeinen viikko lomaa minulla menossa ja oli on kyllä ihanan rentoutunut!
  Mukavaa viikkoa Esko ☀️

  • Reply Esko 1.8.2018 at 16:53

   Heippa Outi!
   Nyt on blogiloma pidetty ja aika palailla kirjoittelun ääreen. Pahoittelut siis myöhäisestä vastauksesta. Mukavaa työviikkoa Outi!!…:)

 • Reply Minttu 30.7.2018 at 21:07

  Mitä on tapahtunut blogille ja hyville kirjoituksille? Itselläkin kesäloma starttasi suvivirren soidessa ja vielä hieman jäljellä.

  • Reply Esko 1.8.2018 at 16:53

   Kiitos Minttu kysymyksestä. Vastaankin tähän ihan oman postauksen muodossa…:) Oikein aurinkoista loppulomaa!!

  Leave a Reply