Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Esko, nyt täytyisi vähän uudistua…

8.8.2018

Arki alkoi ja huomenna saapuu työpaikalle ne tärkeimmät, eli oppilaat. Lähtee sitten hommat ihan oikeasti liikkeelle. Nyt minä aloin kaipaamaan jonkinmoista liikettä myös tänne toisen työni pariin. Noiden äärimmäisen turhauttavien blogiongelmien takia tuli otettua oikeastaan ensimmäistä kertaa kunnolla etäisyyttä näihin kirjoitteluhommiin. Palailin takaisin ja intoa taas riittää, mutta jollain tavalla sitä kaipaisi jotain uudistuksia. Sivubannerin tekstikin ollut kohta sama jo reilut pari vuotta. Se täytyy nyt kirjoittaa uusiksi pikimmiten.

Haluaisinkin nyt teiltä huipuilta lukijoiltani hieman ideoita kehiin. Mitä kaipailisitte tänne E2O-blogiin? Sana on täysin vapaa. KYSYMYKSIÄ AIHEESTA KUIN AIHEESTA (hyvän maun rajoilla)? Vastauspostauksia on kiva kirjoitella. ULKOASUUN VIILAUSTA? Muutakin kuin uusi sivubanneriteksti. PODCASTIA MIEHEN ELÄMÄSTÄ? Ollut jo hieman viritteillä. POSTAUSIDEOITA? Minkätyyppiset aihealueet ovat mielekkäitä ja herättävät ajatuksia? VIDEOITA? Faijakorneria, hortonomivinkkejä ym…

Siivosin tänään luokkani kaappeja ja sieltä löytyi E2O-blogin kangaskassi. Se onkin ainut mitä itselläni on enää jäljellä. Täytyykin painattaa niitä lisää ja laittaa taas arvontoja pystyyn. Itseasiassa yksi kaverini kysyi, että saako niitä vielä. On kuulemma paras kangaskassi mitä hän on omistanut. Pitkät “kantohihnat” on se salaisuus.

LAITTAKAA IDEAA JA IHAN MITÄ VAAN TULEMAAN! Puhaltakaa tänne vähän uusia tuulia.

-Esko-

//Kuvat: Amanda Aho //

Comments (14)

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply HannaL 8.8.2018 at 18:28

  Videot ois kivoja, vähän niinku Iholla tyyliin. Ja faijakornerista tykkään kans, sitä lisää. Kangaskassia himoiten, olis kiva sitä hyvinkääläistyneenä lahtelaisena kanniskella.

  • Reply Esko 8.8.2018 at 21:30

   Moikka HannaL!
   Pitkästä aikaa…???????? Täytyykin sitten tehdä taas muutamia viteopätkiä. Niitä on kyllä kiva tehdä. Kangaskasseja täytyy mennä teettämään lisää…Jos Hyvinkäälle osuisi arpa…????

 • Reply Heli 8.8.2018 at 21:06

  No Eskon ja Ollin juttuja lisää ja Lumikki????

  • Reply Esko 8.8.2018 at 21:31

   Heippa Heli!
   No, täytyypä aktivoida Olli mukaan touhuihin…???? Lumikki, tosiaan. Nykytilannetta hänen kanssaan ei olekaan päivitetty aikoihin…????

 • Reply Laura W. 9.8.2018 at 00:01

  Moikka! Olen kyllä ollut tyytyväinen monipuoliseen komboon joka sisältää isijuttuja, opejuttuja, kotia, tyyliä, ihmissuhteita, monenlaista vapaa-ajan haihattelua ja ihan vaan spontaaneja ajatuksia. Siinä asiassa toistan itseäni, että niistä vanhemmuuden pohdinnoista erityisesti tykkään isän näkökulmasta, ja nyt tietysti etäisyyden pohtiminen vielä omana twistinään kiinnostaa. Mitään ihan spesifiä vanhemmuusaihetta en osaa tähän laittaa, monenlaiset teemat niissä mielenmaisemissa kyllä kiinnostaa. Hyviä loppukesän päiviä!

  • Reply Esko 9.8.2018 at 18:26

   Heippa Laura!
   Kiva kuulla ja monipuolisena kombona tämä varmasti tulee säilymäänkin. En oikein osaa enkä edes halua lokeroitua liikaa. Tätä sielunmaisemaa ja vanhemmuuden erinäisiä kiemuroita tulee varmasti pohdittua. Ihan jo srnkin takia, että niitä on sitten itsekin vanhana pappana (ei ihan vielä) lueskella…????

 • Reply Ilona 9.8.2018 at 09:45

  Monipuolisesti vähän kaikenlaista on just hyvä, ja videot olisi kiva lisä 🙂 Itseäni kiinnostaa erityisesti opettajan työhön liittyvät pohdinnat ja kysymyksiin vastailut.

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  • Reply Esko 9.8.2018 at 18:24

   Heippa Ilona!
   Näitä varmasti tulossa…????????

 • Reply 6tytönäiti 9.8.2018 at 19:17

  Tykkään lukea ihan perusjuttuja elämästä ja arjesta. Kuvista mitä blogissa on oon tykännyt aina, niitä lisää ???? Arvonnat on ollu kivoja kans ???? Ei mun mielestä niinkään tarvi paljoa uudistua, jatkat vaan samaan rentoon tyyliisi ni hyvä tulee ????

  • Reply Esko 14.8.2018 at 21:22

   Oi, onpa kiva kuulla. Jotenkin tuli itselle fiilis, että vähän junnaa paikallaan…Noh, pientä viilausta, pientä viilausta…✌????

 • Reply TainaM 9.8.2018 at 19:47

  Kuulehan Esko, toivottavasti et mene blogin tyyliä kovasti muuttelemaan, tämä nimittäin kolahtaa aika hyvin juuri tällaisena. Näin äiti-ihmisenä on virkistävää lukea elämästä iskä-/ miesnäkökulmasta, etenkin kun kirjoitustyylisi on sellainen sopivan rempsakka. Ja tälleen naisena, jossa asuu pieni juoksijankipinä josakin sisällä, on toki kiva lueskella välillä niitä lenkkipostauksia. Eli tältä sohvalta kannustetaan jatkamaan samaan tyyliin!

  • Reply Esko 14.8.2018 at 21:24

   Onpa Taina kiva kuulla, kiitos!
   Isä ja miniperheasiaa varmasti tulee tasaiseen tahtiin…✌????
   Ai, että! Kiitos mieleenpalauttamisesta. Enpä ole urheiluhommia hirveästi tehnyt. Nyt, kun saa taas tuon työlenkkihommankin pyörimään…????

 • Reply Siiri 9.8.2018 at 20:04

  Kirjoita siitä miten sovitte (viesteillä, sähköpostissa) F:n asiat ja tapaamiset. Vai menevätkö tapaamiset koko ajan samalla syklillä? Etävanhemman kanssa tällä hetkellä taistellessa kaipaa vertaistukea. En toki kaipaa teille tappelua.

  Tuosta uudistamisesta tuli mieleen että mitä jos opettelisit jonkin uuden asian (kieli, laji, käsityö, mikä tahansa!) Ja tekisit sen opettelusta postaussarjan ????

  • Reply Esko 14.8.2018 at 21:25

   Heippa Siiri!
   Kaikki sovitaan oikein asiallisesti. Näin lyhyesti tiivistettynä.

   Toi olisikin hyvä idea…Kiitos!…???????? Voisi aloittaa vaikka kasvienhoidosta.

  Leave a Reply