Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Viimeisiä viedään…

3.8.2018

Viimeisiä lomapäiviä viedään kesälomasta 2018. Niinpä tänään päätimme pikkumimmin kanssa ottaa kaiken ilon irti. Nappasimme ystäväperheen mukaan ja suuntasimme kohti Vihtiä ja siellä sijaitsevaa aivan uutta tuttavuutta Puuhaparkia. F oli bongannut televisiomainoksesta flossaavan ja däbbäävän tiikerin ja olihan se nuorisotrendien aallonharjalla ratsastava Tedi Tiikeri nähtävä livenä. Ja siellähän se tikru käveli lähes välittömästi vastaan. Oli muuten erittäin hyvä maskotti. Osasi ottaa lapset niin hyvin huomioon ja siellä he yhdessä vetelivät Fortnite-tanssia ja däbbäilivät. Hyvä tiikeri, kymmenen pistettä!

Itse pidän juuri tämäntyyppisistä puistoista. Jokaista laitetta kuljettaa vain sinun oma moottorisi. Ja miten noissa pienissä ihmisissä siellä moottorissa voi löytyä sitä potkua? Ei lopu polttoaine millään. Siihen vielä lisätään lasten tyyli tehdä kaikki siirtymät juosten, on päivän liikunta-aktiviteetti suoritettu mallikkaasti. Miksiköhän aikuiset eivät enää juokse paikasta toiseen? Voisi ehkäpä näyttää hieman erikoiselta.

Puuhapark on tehnyt myös hyvin merkittävän hankinnan. Varmasti todella moni muistaa Linnanmäeltä tutun Vekkulan. Sehän löytyy jatkossa Puuhaparkista. Ei ollut vielä auki, mutta todella hieno ele Puuhaparkin väeltä ottaa klassikko uusiokäyttöön. Mietinkin tänään kauan mistä tuo yhdessä kuvassa esiintyvä hieman pelottava pelle on tuttu. Siellähän se Vekkulan keulakuvana on Linnanmäellä tököttänyt vuosikaudet.

Puuhaparkista suuntasimme vielä iltauinneille aivan uuteen tuttavuuteen. Pirkkolan urheilupuiston keskellä sijaitseva Plotti-tekojärvi on lapsiperheille optimaalinen uintipaikka. Matala, hiekkapohja ja vesiliukumäki. Suosittelen tutustumaan näihin kahteen kovaan Peehen. Puuhapark, Plotti ja perjantai. Itseasiassa kolmen kovan peen päivä! Kymmenen pistettä!

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply