Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Hyvän mielen yllätys

2.8.2018

Ja pitkästä aikaa mies sisustushommissa. Tai, ei tämä nyt hirveästi vaatinut. Yhden keikan Ikeaan ja yhden hyväsydämisen ihmisen. Siellä jo varmasti joku hymähtelee ruudun toisella puolella, että nyt se on Esko taas viherkasvin hankkinut. Esko ja viherkasvi, kun ei ole edelleenkään se kaikista paras yhdistelmä. Se on enemmänkin koominen yhdistelmä. Noh, lähdetäänpäs nyt tämän kasvin kanssa kokeilemaan onnea. Myönnän olevani täysin uusavuton näissä viherhommissa, mutta ikinä ei voi oppia mitään, jos ei edes yritä. Ja aina minä olen yrittänyt. Silti ne ovat kaikki kuolleet. Saapa nähdä, kuinka tämän käy.

Pimenevät illat ovatkin sieltä jo kovaa vauhtia saapumassa ja sehän on vallan mukava juttu. En oikeastaan ikinä pidä iltaisin asunnossani päällä noita “oikeita” valoja. Ensinnäkään en pidä noista plafondeista yhtään ja erinäisillä valaisimilla saa juuri oikeaa tunnelmaa. Prismasta löysin aikoinaan kunnon timantin. Itse tuunasin yhden pöytävalaisimen ja nyt sainkin juuri mahtavan uuden tulokkaan.

Näin ystävälläni tuommoisen “betonikuutio”-lampun ja ihastelin sitä välittömästi. Ajattelin, että on varmasti melkoisen arvokas ja hankittu jostain harvinaisesta design-myymälästä (ostettu Clas Ohlsonilta). Ihastelin sitä ja ihastelin, kunnes eräänä aurinkoisena päivänä sainkin todellisen hyvän mielen yllätyksen. Ystäväni oli aistinut sanattoman viestintäni ja hankki minulle tuon valaisimen. Voi, kun ilahduttikin. Nyt minullakin on tuo pieni betonikuutio pöydälläni. Siinä se loistaa viherkasvini vieressä.

Kumpikohan mahtaa loistaa kauemmin? Lamppu vai kasvi?

Pimeneviä iltoja!

-Esko-

P.S. Tänään sain taas viestiä, että selaimen kautta kirjautuessa on ongelmia. Suorat linkit Instasta ja Facebookista toimivat. Jatkan kirjoittamista ihan normaalisti. Uskon ja hyvin hartaasti toivon, että joku viisaampi atk-ihminen hoitaa nämä sivut kuntoon. 

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Mersu 2.8.2018 at 17:17

  No voihan kökkö, onhan tuo jo aivan tosi kurjaa jos taas häikkää sivustossa, ihme jottei tule kuntoon…Liekö yleistä blogien yhteydessä, onkohan joku kiusaaja ottanut ihan varta vasten silmätikuksi…Toivotaan että pelittäisi, älä lannistu!

 • Reply anna-liisa 2.8.2018 at 20:26

  Hoitovinkki kasville: kastele ehkä yhtenä kymmenestä kerrasta, kun ajattelet kastella. Eli vettä tälle toooooosi niukasti!

  • Reply Esko 2.8.2018 at 21:04

   Iltaa Anna-Liisa!!!
   Kiiiiitos. Tätä noudatan. Minulla on se ongelma, etten usein edes ajattele kastella, eli nopealla laskutoimituksella jää tämä kasvi kokonaan ilman vettä…:) Aurinkoa!!

 • Reply Esko 2.8.2018 at 21:02

  Heippa Mersu!
  On ollut kyllä todella kurjaa. Se kaikista kurjinta, kun asialle ei itse voi tehdä yhtikäs mitään. Toivon todella, että olisi kohtapuoliin jo sataprosenttisessa kunnossa. En tiedä muista blogeista ja ongelma lienee tuolla jossain palvelimen päässä, joten tuskin kukaan vain minulle haluaa harmia tuottaa. Jos näin on, niin hyvin on siinä onnistunut.
  En minä lannistu. Päätin, että kirjoittelen vanhaan malliin. Myyköön Viagransa jossain muualla!!
  Aurinkoa!!

 • Reply Pia 2.8.2018 at 21:52

  Jos tuo on palmuvehka niin onnittelut hyvästä valinnasta, en ainakaan itse ole saanut sitä hengiltä! 🙂

  • Reply Esko 2.8.2018 at 22:12

   Iltaa Pia!
   Sekö se sitten on? Saa nähdä mitä tälle yksilölle tapahtuu…????????

 • Reply Rouva K 3.8.2018 at 14:13

  Halusin helpon viherkasvin, myyjä suositteli palmuvehkaa ja kertoi, että jossakin toimistossa oli ko. kasvi unohtunut hyllyn päälle hoidotta 9 kk:n ajaksi, ja kasvi selvisi siitä. Palmuvehka tykkää ahtaasti asumisesta, eli ruukun vaihto vasta sitte kun entinen suurin piirtein hajoaa. Tämän onnistuu helpommin tappamaan liikakastelulla kun kastelun unohtamisella.

  • Reply Esko 3.8.2018 at 16:15

   Moikka Rouva K!
   Sittenhän minä vahingossa otin itselleni kasvin, jonka saatan onnistua pitämään hengissä. Jopa minä muistan kastella kukan kerran yhdeksässä kuukaudessa…ehkä…???? Aurinkoa!!

  Leave a Reply