Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Minun ihan tavallinen maanantai

10.9.2018

Todella arkinen kirjoitus. Ei mitään ihmeellistä. Tavallinen maanantai. Näitä en ole aikoihin kirjoitellutkaan. Puhelin piippasi tasan kahdeksalta. Niin teki mieli vielä torkuttaa, mutta olin visusti päättänyt, että tänään oli taas työhönjuoksupäivä. Olen laatinut itselleni arkiviikkojen treeniohjelman, jota oikeasti pyrin noudattamaan. Maanantai ja torstai ovat juoksupäiviä töihin ja takaisin. Matkaa kertyy yhteensä noin kolmetoista kilometriä. Eihän siinä muuta kuin BCAA- proteiinit ja tuplaespresso huiviin, kamppeet reppuun ja baanalle. Ensimmäiset viisi minuuttia ovat aina todella tahmeita, mutta sitten alkaa homma rullaamaan mukavasti. Tänään matkaa säesti Nightwishin tuotanto.

Töissä suihku ja pikainen palaveri viikon hommista tutkaparini kanssa. Työpäivä meni hyvin ja ollut kyllä kiva startti syksyyn jälleen mukavan kutosluokkani kanssa. Tänään muuten tuli täyteen koulumme Instagramiin 500 seuraajaa. Lupasin, että tuon rajan täytyttyä juoksen sata kertaa koulun ympäri ja päälle vetäisen vielä sata punnerrusta. Tästä oli muuten oppilaat melkoisen innoissaan. Ope kuntoilemaan ja ensi viikolla se on sitten lupaukset lunastettava.

Hölkkäilyt kotiin ja laivareissun kamppeiden purkamista ja pyykinpesua. Pikaiset vartin päiväunet unispesialistin ohjeiden mukaan. Eli vahva espresso ja heti sänkyyn. Onnistuessaan toimii erittäin hyvin. Tänään onnistui ja nukahdin välittömästi. Taisi pojalla vielä laivareissu hieman painaa. Päiväruoaksi vetäisin u-käännöksen synkkää, eli siis tuttavalisemmin pätkän mustaa makkaraa. On muuten hyvää puolukkahillolla. Makselin vähän laskuja, joka on muuten kätevää Nordean mobiilisovelluksen viivakoodinlukutoiminnon ansiosta. Kätevää ja aina se laskujen maksun jälkeinen fiilis on yhtä levollinen. Hyvä työ tehty.

Alkuillasta ystäväni poimi minut kyytiin ja lähdimme napsimaan hieman kuvia tulevia juttuja varten. Onneksi on hyviä ystäviä ketkä ovat taitavia tuolla kameran takana. Helpottaa huomattavasti tämmöisen singlebloggaajan elämää. Ja vieläpä semmoisia ystäviä kenen kanssa nuo kuvailusessiot eivät ole väkinäistä pönöttämistä, vaan samalla on hyvä käydä kuulumiset läpi. Tuli hyviä otoksia ja perusilmeellä mentiin. Leukaa pystyyn ja katsetta eteerisesti kaukaisuuteen. On se semmoista hommaa.

Illan pyhitin ihan vain olemiseen. Televisiota ja loikoilua. Olen vähän semmoinen ihminen, että koko ajan täytyisi olla jotain jossain touhuamassa. Näin syksyn kolkutellessa ovelle sitä on hyvä vähän rauhoittua ja viettää edes joitain iltoja ihan vain kotosalla. Laittaa tuoksukynttilät palamaan ja nauttia omasta seurasta. Jännittää itsekseen, jotta mitä se Maajussi-Mauno tänään suustaan päästelee.

Mukavaa iltaa!!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Iida 11.9.2018 at 05:50

  Sata punnerrusta?! Oi, siinä onkin hommaa. Tsemppiä isosti tehtävän suorittamiseen! Ja aivan parasta on ne päivät milloin voi miettiä että ”mits sitten tekis, jospa olis vaan..” ???? Kivointa viikkoa sulle!

  • Reply Esko 13.9.2018 at 20:00

   Kiiitos Iida, samoin sinulle!…☀☀

 • Reply maikki 12.9.2018 at 06:10

  Toivottavasti teet sun punnerrus-juoksu haasteesta jonkun videon tänne blogiin 😀

  • Reply Esko 13.9.2018 at 19:59

   No, ainakin Instagramiin…???????? Ensi viikolla.

  Leave a Reply