Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Sinkun oikotie onneen

23.9.2018

… ja sitten on se Tinder ja sitten on se Happn ja sitten on se Bumble ja sitten on ja sitten on. Näitä sinkuille ja näemmä myös joillekin seikkailunhaluisille pariskunnille suunnattuja ystäväntapaamissovelluksia löytyy jo monenmoisia. Televisiossa pyörii parhaillaan Napakymppi, Ensitreffit alttarilla, Viettele vaatteilla ja lähteepä kohta rohkeat sinkkumiehet valloittamaan Suomen ensimmäisen Bacheloreten sydäntä.

Vaan, miksipä sitten sinkkuus on räjähtänyt? Luulisi, että ihmisten yhteensaattaminen olisi huomattavasti helpompaa kuin vuosia sitten. Mahdollisuuksia on ainakin enemmän kuin esimerkiksi Facebookin Are You Interested:in dominoidessa sovellusmarkkinoita. Ehkäpä se on se kertakäyttökulttuuri ja seuraava on varmasti vielä parempi- ajattelumalli .

Milloinkohan mahtaa tulla Sinkkujen Oikotie? Tuo asuntomarkkinoilta tuttu toimija. Noh, minäpä kokeilen:

“Tämä hyväkäytöksinen, uniikki ja valoisa yksilö tarjoaa viihtyisää seuraa maalla ja kaupungissa. Suurimmat remontit tehty, joten voit käyttää energiaasi muuhun kuin Ikeassa tai K-raudassa pyörimiseen. Charmikkaasti kuluneet pinnat ja tunteikkaat sielunpeilit luovat harmonisen kokonaisuuden, johon on helppo ihastua. Näitä timantteja on todella harvoin tarjolla, joten tervetuloa tutustumaan! Vain yksityisnäytöt.”

Asuinpinta-ala

189, 5 cm

 Kunto

Hyvä

 Kunnon lisätiedot

Huolehtii kunnostaan. Kesäisin ja jouluisin repsahtaa, mutta näistä selviää pienellä pintaremontilla. 

 Lisätietoa vapautumisesta

Vapaa

 Keittiössä

Laiska, saamaton ja ei kovinkaan motivoitunut. Punainen maito ja kerma paikkaavat pikkuvirheet -tyyppinen ratkaisu.

 Tulevat remontit

Kuntotarkastus ->seuraavan tasakympin täyttyessä. Putkisaneeraus mahdollisesti vasta kymmenien vuosien päästä jos ei mitään yllättävää tapahdu. Tukilinjastoa korjataan vuosittain. Mahdollisesti vaatii Omt-hoitoa, mutta varsin edullisilla kustannuksilla selviää. Kohteessa vain lähinnä iästä johtuvaa normaalia kulumista. Pinnat vaativat hoitoa tasaisin väliajoin, mutta silti joitain juonteita ja ryppyjä havaittavissa.

Tehdyt remontit

Korilevyn putoamisesta tullut kauneusvirhe katon oikeassa reunassa. Paikattu tikkaamalla vuonna 1993.

Ruokailutilassa noin neljän sentin arpi. Poistettu lisäosa vuonna 1998.

Jännelinjaston lähes täydellinen katkeaminen vuonna 2011. Seinää joutui hieman avaamaan ja parsimaan jänteet kuntoon. Toimii lähes moitteettomasti.

Rakennuksen kuntoon nähden liian kova rasitus vuonna 2017 aiheutti kovan pamahduksen, jonka kunnallinen remonttihuolto sai hoidettua. Tuli kuntoon itsestään ja ajan kanssa.

 Asumistyyppinä

Rento ja leppoisa. 

 Tietoliikennepalvelut

Mac ja PC-ympäristö-> Hyvä tai välttävä. Tietokoneajokortti suoritettu Helsingin Yliopistossa vuonna 2010. Auttaa tarvittaessa pikkupulmissa.

 Lisätietoja

Lämmönjakohuone ollut todella vähällä käytöllä.

 

Jotkut kohteet vaan jäävät roikkumaan. Oikein mukavaa viikkoa!!

-Esko-

// Oikotie- palvelu inspiraationa ja joitain lainauksia sivustolta. //

Comments (31)

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Outi 23.9.2018 at 19:21

  Niin hauska! ????

  • Reply Esko 23.9.2018 at 20:30

   Oi, Outi! Mahtava jos hymyilytti…????????

 • Reply Heli 23.9.2018 at 19:42

  ???? huumorintaju ❤️ ihanaa viikkoa!

  • Reply Esko 23.9.2018 at 20:30

   Ihanaa viikkoa Heli sinullekin! Niiiin kiva, kun aina kommentoit…????????????

   • Reply Heli 23.9.2018 at 20:32

    ????

    • Reply Esko 23.9.2018 at 23:43

     ????????

 • Reply Laura Korhonen 23.9.2018 at 20:29

  Mä voin tulla yksityisnäytölle ????

  • Reply Esko 25.9.2018 at 22:47

   ????????

 • Reply Anne 23.9.2018 at 20:43

  Ai herraisä! Mä kyllä ääneen hymyilin. Kiitos ja ihanaa syksyä ❤️
  Ps. Milloin siihen sovellukseen voi alkaa antaa suosituksia? Mä voisin laittaa et: Sinkku tavattu Ilosaaressa kolmena vuonna iloisessa ja aurinkoisissa merkeissä. Halaa karhumaisella otteella tuntematonta ja ottaa kehut vastaan hymyssä suin. Aina hyvässä kunnossa, myös aamuyöllä keskustaa kohti laulaen edetessä. Hänen seuraan on helppo liittyä ja hän liittyy seuraan helposti. Kuin kala vedessä. Ollut varmasti erittäin hyvällä pidolla. Festareilla myös läheiset (naapurit?) olleet hupaisaa seuraa. Lämmin suositus sinkulle, kannattaa tutustua tarkemmin!

  • Reply Esko 23.9.2018 at 23:44

   Iltoja Anne! Olipa vallan mahtava palaute…???????? Kukakohan tuo esittelemäsi sinkku mahtaa olla? Kuulostaapa hyvältä tyypiltä…????????????????

 • Reply Jenni 23.9.2018 at 20:52

  En kestä….ISO KIITOS!!!????????
  Ulvon naurusta, meinaan tukehtua ja kyyneleet valuu poskille – jäi vissiin hana auki. Tää on NIIN totta, sitä kuuluisaa sinkkuelämää parhaimmillaan ja pahimmillaan. Tästä on hyvä ponnistaa taas uuteen viikkoon. Ilon kautta ❤

  • Reply Esko 23.9.2018 at 23:42

   En kestä Jenni! Olipa mukava palaute…???????? Tästä on hyvä ponnistaa tulevaan viikkoon ja nimenomaan ilon kautta!…????????

 • Reply Muffin 23.9.2018 at 21:33

  Tuntuu, että noi ”oikotie-palvelut” on juuri aiheuttaneet sen, että kukaan ei hae seuraa missään muualla ja harva sitten löytääkään mitään. Ympärilläkin tapahtuu sitä, että ihmiset kohtaa jonkun kiinnostavan tyypin ja seuraava vaihe onkin sitten ”täytyy mennä Tinderistä kattomaan tulisko se siellä vastaan” ????

  Niin monta kertaa vaan todennut, että homma ei toimi niiden kanssa, joista on kiinnostunut pelkän kuvan perusteella. Niiden kanssa joihin tutustuu heti persoonanakin, tajuaa, että tähän tyyppiin en ois ihastunut pelkän kuvan perusteella. Siksi noilta oikoteiltä tulee usein poimittua ne itselle epäsopivat ja sopivat menee huomiotta ohi.

  • Reply Esko 23.9.2018 at 23:41

   Eipä tässä taida oikein kukaan tietää mistä löytyy ja mitä löytää ja tietääkö kukaan edes mitä haluaa löytää?…Mahtavaa viikkoa Muffin!…????????????

 • Reply Jonna 24.9.2018 at 13:47

  Kuulosti erittäin hyvältä ????

  • Reply Esko 24.9.2018 at 15:12

   ???????????? Kiitos Jonna!!!

 • Reply Iisu 24.9.2018 at 20:40

  Olipa hauska???? Luin ääneen miehellekin ja sekin hymeksi????

  • Reply Esko 24.9.2018 at 21:28

   Oi, Iisu! Olipa kiva palaute! Terveisiä miehellesi…????????????

   • Reply Entsu 16.7.2019 at 22:31

    Vain mielikuvitus rajana näillä markkinoilla, pitäisiköhän tässä nauraa vai itkeä. Koskakohan tulee seuraava Alastomat selviytyjät ensitreffeillä alttarilla -reality, SinkkuAirbnb tai Tripadvisor your date 😀 Apua!
    P.s. Mä jättäisin kyllä tarjouksen tuolla sun ilmotuksella 🙂

    • Reply Esko 16.7.2019 at 23:13

     SinkkuAirBnb ja Tripadvisor your date on oikein varteenotettavia vaihtoehtoja. 😂😂 Tarjouksia vaan sisään, tarjouksia vaan sisään. Ei vaan, oikein paljon kiitoksia piristävästä viestistä ja kivaa kesää!! 🔥

 • Reply Mikaela 25.9.2018 at 01:01

  Puit sanoiksi juuri asioita minkä kanssa itsekin painin. Miksi se ihminen siinä edessä ei riitä? Mikä muka voisi olla parempaa seuraavassa? Jos miettii paremman löytymistä, onko edes ollut kiinnostunut edessä olevasta alunperinkään?

  Kertakäyttökulttuuri kuulostaa vähän rumalta sanalta, mutta kuvastaa hyvinkin paljon tämän hetkistä sinkkumaailmaa. Olen itse tullut siihen tulokseen, että ei uskalleta kohdata, tutustua, ehkä pelätään päästää toinen lähelle sisintä, koska ei uskalleta päästää omasta vapaudesta tai odotetaan just sitä täydellistä yksilöä. Jokainen tyylillään, mutta toivoisin kauheasti, että ihmiset olisivat rehellisiä ja avoimia alusta asti, uskalletaan sanoa kiinnostaako vaiko eikö eikä jätetä roikkumaan. Tämä kun on myös ghostaamisen aikakausi.

  Kiitos tekstistä! ???? Se oli täyttä asiaa ja vielä hauskakin! Näitä kun tulisi enemmän Tinderissä vastaan. Tai sitten livenä kaupungilla. Sopivasti huumorillahöystettynä.

  • Reply Esko 25.9.2018 at 22:47

   Kiitos Mikaela hienosta viestistäsi!! Kyllä näitä varmasti tulee vastaan, jossain, ehkä. Joo, tulee, tulee!…????

 • Reply Niina 25.9.2018 at 19:45

  Todella hauska kirjoitus! Kuulostaa hyvältä tutustumisen arvoiselta kohteelta! ????
  Sait hymyn huulilleni, kiitos! ????

  • Reply Esko 25.9.2018 at 22:40

   Kiitos itsellesi palautteesta Niina!!…???????? Ja oleppahan hyvä…

 • Reply Taina 25.9.2018 at 20:14

  Ihana symppis kirjoitus. Jos olisin yksinäinen yksiö joka kaipaisi huonetta kylkeensä, tulisin varmasti näytölle.
  Hymy nousi huulille. Olet hauska mies, epäilemättä hyvä lisähuone sille yksinäiselle yksiölle.

  • Reply Esko 25.9.2018 at 22:39

   Kiitos Taina! Tämmöinen peruskuntoinen kohdehan minä olen…????????

   • Reply Taina 26.9.2018 at 19:16

    No mutta eipäs vähätellä, joihinkin vetoaa se hieman elämää nähnyt asumus, joka kertoo omaa tarinaansa. Ei ne uudenkarheat kerro eletystä elämästä, kolhuista eikä onnenhetkistä… Itsekin olen se jo kolhiintunut tupa jossa vähän tapetit repsottaa ja lankkulattia nirisee, mutta tää on hyvä just näin.

 • Reply Onks pakko jos ei haluu 26.9.2018 at 00:06

  Heh he. Sinkkujen Oikotie. Voisiko hieman kevyempää seuraa etsiville olla sitten Sinkkujen Vuokraovi? ????

 • Reply Jonna 26.9.2018 at 07:16

  Esko kirjoitat hauskasti ja tottahan on se, että kumppanin haku tapahtuu pääosin just Tindereiden yms. kautta. Itsekin oon miettinyt, että ihana olis löytää oma rakas, mutta en halua käyttää noita sovelluksia, oon varmaan liian vanhanaikainen niihin. Eli sinkkuna taidan pysyä, kun harvemmin kukaan kotoota hakee????

 • Reply Bebeleivos 26.9.2018 at 16:38

  Piristävä kirjoitus!???? sinkkuudesta puheen olleen, on jännä miten monet kokee sinkkuuden välitilana parisuhteiden välillä, vaikka osa saattaisi hyvinki kokea sinkkuuden enemmän “omaksi jutuksi”.

 • Reply Esko, onko sinulla perhettä? – E2O 28.2.2019 at 19:46

  […] Tuolla tekstissä mainittiin, että uusia tunnistamattomia tunteita saapuu mukaan esimerkiksi uuden suhteen aloittamisyrityksissä ja lähes aina jopa ensimmäisillä treffeillä. Sanotaanko nyt lyhyesti vaikka näin, että tässä tilanteessa ei olekaan ihan yksinkertaista vaan heittäytyä ja antaa mennä. Ehkäpä sitä kohtapuoliin olisi jo korkea aika taas kokeilla. Voisin kuvitella, että mahdollisesti jossain vaiheessa elämääni tuleva uusperhe on taas aikamoinen tunteiden perusopetus. Eskarista lähdetään liikkeelle. Sitä se on kai kaikilla. Uuden opettelua. Tässä iässä sitä ihmiset tulevat suhteisiin niin eri lähtökohdista ja eletyistä elämistä. Mitä minä nyt tämmöisiä hörisen? Pesunkestävä sinkkumies. […]

 • Leave a Reply