Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Onkohan minulla ihan kaikki kotona?

12.10.2018

Tänään alkoi syysloma. Tuli kyllä oivaan paikkaan. Näin varmasti sanotaan, tai ainakin minä sanon jokaisen loman alkaessa. Menköön nyt vielä kerran. Oikeasti olen tässä viime aikoina buukannut itselleni iltaisin hieman liikaakin tekemistä ja töissä pyörii parhaillaan arviointikeskustelut, niin on se sanottava, että pienoinen hengähdys tekee ihan hyvää. Se on vielä Poudan Pekka luvannut lähipäiviksi melkoisen mukavaa syyssäätä. Miksi muuten näille säätiloille täytyy keksiä mitä oudompia nimityksiä? On käristyskupolia, seksihellettä ja kaikennäköistä.

Olin luvannut aiemmin, että koulumme Instagramin saavutettua viisisataa seuraajaa, juoksen sata kertaa koulumme ympäri. En ehkä ihan olisi uskonut, että tuo raja täyttyy näinkin nopeasti. Kiitos siis kaikille seuraajaporukkaan liittyneille. Lupaukset on lunastettava ja tänään sitten oli totinen paikka. Työpäivän jälkeen vetäisin lenkkikamat päälle ja eikun hölkkäämään. Paikalle jäi vielä reipas kannattajajoukko kannustamaan. Suoritus meni kevyesti hymy huulilla ja olipa oiva tapa aloittaa onnistuneen suorituksen jälkeen viikon paussi työhommista.

Sitä juostessa mietin, että kaikkea sitä tulee lupailtua ja onkohan minulla aina ihan kaikki kotona tuolla yläkerrassa? En tiedä kuinka moni muu opettaja mahtoi aloittaa lomansa juoksemalla sata kertaa samaa ympyrää perjantai-iltapäivänä. Oudoksi opettajaksi olen itseni lanseerannut ja näillä tempauksilla tuo titteli senkun vahvistuu ja hyvä niin. Ei se elämä saa olla liian vakavaa. Lapsenmielisyyteni näen ainoastaan vahvuutena. Toivottavasti se ikuinen pojankloppi ei sisältäni koskaan häviä. Ajoittain huumorini taso toki voisi olla hieman laadukkampaa.

Mitäpä sitä sitten lomalla? En ole tehnyt tälle lomalle juuri mitään suuria suunnitelmia. Puolet viettelen omien touhujeni kanssa ja puolet siinä vastuullisessa isän roolissa. Nykyään tuo jako onnistuu jo hyvin kivuttomasti ja oikea balanssi asiaan on löytynyt. Omalla ajallani tapailen varmasti ystäviäni, käyn ehkäpä hieman tanssahtelemassa (lue notkumassa tanssilattian reunalla) ja ainakin kerran kaupungilla lounaalla. Se on harvinaista herkkua opettajana. Niin ja käytänpäs aikoinaan saamani kylpylälahjakortin ja uudessa uljaassa Redin kauppakeskuksessa on tietysti käytävä. Pikkusankarin kanssa hieman kylpylöintiä sekä leppoisaa oleilua ja sehän on just hauskaa. Ei ole kiire mihinkään.

Ah, oikein mukavaa iltaa ja aurinkoista viikonloppua!!

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply 6tytönäiti 12.10.2018 at 18:38

  Hyvää ja ennen kaikkea rentouttavaa lomaa! Jaksaa sitten taas paahtaa seuraavaan lomaan asti ????
  Itekin lomailen ja heti huomenna tyttären luo kyläilee pariksi päiväksi ja siitä sitten matka jatkuu toisen tyttären luo. Ihana päästä moikkaamaan ja varsinkin nähdä se ilo kun nuorin tyttömme pääsee isosiskojen luo ????

  • Reply Esko 15.10.2018 at 14:31

   Heippahei!!
   Oi, kuulostaapa kivalta ja varmasti tärkeää kaikille mimmeille…:) Joo, hyvin jaksaa taas tämän pienoisen huilin jälkeen. Aurinkoa!!

 • Reply Minttu 15.10.2018 at 21:37

  Ihanaa lomaa lokaloimusta nauttien!

  • Reply Esko 15.10.2018 at 22:12

   Kiitos Minttu!…????????????

  Leave a Reply