Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

We love urbaani irtiotto

11.10.2018

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Suomen Blogimedia ja Omena-hotellit

Hotelli on paikka, jonne mennessä nousee aina hymy huulille. Hotelli on paikka, jossa tunnet aina olevasi jollain tavalla lomalla. Oli kyseessä sitten pidempi reissu tai ihan vain yhden yön pikapyrähdys. Saimme tyttäreni kanssa mahdollisuuden päästä vierailemaan Tampereen Omena-hotellissa. Itse ajelin töistä suoraan kohteeseen ja nappasin pienen paikallisoppaan kyytiini. Veimme auton parkkihalliin ja talsimme parin sadan metrin matkan Omena-hotellin ovelle. Otin puhelimeni esille, tarkistin koodin ja ovet aukesivat kohti pientä urbaania irtiottoa arjesta. Painotan sanaa urbaania, koska hotelli sijaitsee aivan Tampereen keskustan ytimessä.

Heitimme tavarat huoneeseen ja siinä sivussa myös muutaman kärrynpyörän pitkillä käytävillä. Itsellä ei enää ollut nilkkaojennus ihan täydessä iskussa. Pikkuheppu sai päättää illankulusta ja hän johdattikin minua tottuneesti aivan vieressä sijainneisiin kohteisiin. Stockmann, Koskikeskus ja tietysti sen yläkerrassa sijaitseva hamppariravintola. Lopuksi haimme vielä hieman täytettä huoneemme jääkaappiin, joka on muuten hyvä idea. Ei tarvitse lähteä kovinkaan kauas sen vakioiltanälän yllättäessä.

Huoneessa pelailimme uutta retroelektroniikkapeliä (ihan vähän oli omat näpit pelissä tässä hankinnassa) ja katselimme vierekkäin televisiosta Vain Elämää-sarjaa. Hotellin sänky ja sen puhtaat valkeat lakanat ovat myös jokaikinen kerta yhtä mukavat. Pikkuhepun nukahdettua menin vielä hetkeksi istuskelemaan huoneemme ikkunalaudalle. Tuijottelin remontissa olevaa Tamperetta ja sen kaduilla kulkevia ihmisiä. Välillä katselin sängyssä tuhisevaa pikkusankaria. Tuli jotenkin levollisen hyvä olo ja teki itsekin mieli kaivautua sänkyyn, silittää poskea ja sulkea silmät.

Aamulla herätessämme vatsojamme kurni ja olikin aika lähteä etsimään aamiaispaikkaa. No, sehän löytyi noin viidenkymmen metrin päästä Omena-hotellien yhteistyökahvilasta Cafe Siilinkarista, jonka voi halutessaan tilata jo varauksen yhteydessä. Tarjolla oli oikein kattava brunssityyppinen aamiainen, jonka kruunasi herkulliset Omar-munkit. Ruokailun jälkeen meillä oli vielä hetki aikaa hengähtää huoneessa ennen sen luovuttamista. Lopuksi vakiopakkailut, pientäkin pienempien Pet Shoppien keräily peittojen seasta ja eikun checked out -kyltti oveen.

Pikkumimmillä olikin vielä ennen Helsinkiin huristelua edessään ystävänsä synttärit Tampereella. Itse pääsin sillä aikaa käymään kohteessa, jossa olen aina halunnut vierailla. Vihdoin ja viimein sain tilata höyryävän mustan makkaran ihan sieltä kyseisen tuotteen alkulähteiltä, eli Tapolan tehtaan Musta makkara-baarista. Ai,että oli maistuva. Todella maistuva oli myös tämä yhden yön mittainen urbaani irtiotto arjesta. Omena-hotelli, olit juuri hyvä ja tähän tarkoitukseen enemmän kuin sopiva!!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Katariina 11.10.2018 at 19:27

    Olipas hyväntuulinen postaus! 🙂 levollinen ja positiivinen fiilis tarttui tännekin!

    • Reply Esko 15.10.2018 at 14:33

      No, onpa kiva kuulla!!…:) Aurinkoa Katariina!!

  • Reply Muffin 11.10.2018 at 23:12

    Tästä tuli mulle ihanat muistot mieleen. Matkustelin paljon mun edesmenneen isän kanssa, pötköteltiin hotellisängyissä. Monille se oli vähän kummastus; miksi teini-ikäinen tai sitä vanhempikin nuori nainen reissaa kahdestaan isänsä kanssa, mut isi oli paras reissukaveri. Eikä koskaan kuorsannut; yks hyvän reissukaverin arvokkaimpia ominaisuuksia ???? Mä olin 25v ja isi 60v kun käytiin mm. Disneylandissa ja ajettiin kaikki hurjimmat vuoristoradat. Samalla reissulla myös kaks muuta huvipuistoa… ????

    Oon täs joskus ennenkin maininnut, mutta sä ja tyttös muistutatte mua musta ja mun isistä ????

    • Reply Esko 15.10.2018 at 14:33

      Heippa Muffin!
      Oi, olipa kiva viesti. Tuli jotenkin hyvä olo. Kiitos…:) Hienoja muistoja!! Ja tuo kuorsaaminen. Varmasti juurikin niin…

    Leave a Reply