Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Isi, tää oli mun elämäni paras päivä!!

3.11.2018

“Mennään mummolaan viikonloppuna. Karismassa (kauppakeskus Lahdessa) on Elina ja Sofia esiintymässä.” Kyllä, Karismassa kävimme tänään ja siellä tosiaan olivat nämä kaksi herttaista pikkuTubettajaa Elina ja Sofia höpöttelemässä ja tekivätpä he hienon tanssiesityksenkin. F on seurannut tätä kaksikkoa tiiviisti Youtubessa ja sitä kautta he ovat tulleet itsellenikin jo tutuiksi. Se on muuten tuo mediakenttä hieman muuttunut nykypäivänä. Perinteinen televisio vs. Tubettajat. Lasten ja nuorten keskuudessa tämä taitaa mennä tuolle jälkimmäiselle ainakin omien havaintojeni mukaan melkoisen selkeästi. Pysyypä oman työni ja oman tyttäreni kautta tämä puoli yhdeksän uutisten vankkumaton kannattaja hyvin kartalla uusista tuulista.

Ja sitä ilon määrää, kun F pääsi antamaan askartelemansa kirjekuoren pikkuidoleilleen. Itse yritin siinä aikuismaisesti vähän sanoa, että annapas nyt tyttöjen keskittyä esiintymiseen. Ja mitä vielä. Meni hetkinen ja kohtahan F painelikin tämän Sofian kanssa ympäri kauppakeskusta ja kävivätpä he yhdessä syömässä jäätelötkin. Lapsien välittömyys. Se on edelleenkin ihailtavaa. F:lle on siunaantunut kyllä todella hyvät vuorovaikutustaidot ja hän menee todella rohkeasti juttelemaan uusissa tilanteissa.

Vuorovaikutustaidot ja pirteä sosiaalisuus yhdistettynä hyvään tilannetajuun on kyllä semmoinen yhdistelmä, joka tulee toivottavasti kantamaan pitkälle niissä kuuluisissa tulevaisuudentuulissa. Äitini kertoilikin autossa paluumatkalla, että minä olin pienenä täysin päinvastainen tapaus. Veljeni perässä hiihtelin joka paikassa ja suuta ei avattu kuin pakkotilanteissa. Nyt on onneksi tilanne hieman muuttunut. Veljeä ei tarvitse enää ihan joka paikkaan mukaan. Suu on enemmänkin kiinni vain pakkotilanteissa.

Elina ja Sofia saivat paljon ihmisiä liikkeelle tänä harmaana lauantaina. Enkä ihmettele yhtään, todella suloinen kaksikko. Minähän tykkään usein muistella vanhoja, joten ketkäs tähdet ne ovat historian saatossa saaneet ihmisiä liikkeelle? Ainakin Ritariässän auto Kitt ja Hasselhoff ovat käyneet. Kauniista ja Rohkeista Ridge. Planet Hollywoodin avajaisissa Demi Moore, Bruce Willis ja Geena Davis. Don Johnson piipahti ja ketäköhän vielä?

Hyvä, että on tähtiä. Olivat he sitten isompia tai pienempiä. Helpommin- tai vaikeammin lähestyttäviä. Tämän päivän tähtiä oli ainakin helppo lähestyä ja lausahdus: “Isi, tää oli mun elämäni paras päivä.” kertonee onnistuneesta kohtaamisesta. Näitä maailman parhaita päiviä on varmasti tulossa vielä useita ja useita ja useita. Ja hyvä niin. Aiheet tosin saattavat hienoisesti vaihdella.

Hauskaa iltaa!!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bebeleivos 6.11.2018 at 16:07

    Kuulostaapa ihanalta kohtaamiselta❤

    • Reply Esko 6.11.2018 at 20:56

      Oli niiin hyvä päivä…🙏🏻

    Leave a Reply