Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Sammuneet televisiotähdet

11.12.2018

Tänään julkaistiin Venla-gaalan ehdokkaat vuoden 2018 ansioituneimmille televisio-ohjelmille. Muistan edelleen vuoden 2014 tämän samaisen päivän. Olin juuri lopettanut puutyötunnit ja siirtymässä opehuoneeseen kahville. Kaivoin puhelimen taskustani, johon oli saapunut viesti. Iholla-kautemme oli päässyt kolmen parhaan reality-ohjelman joukkoon kyseiseen gaalaan. Se tuntui todella erikoiselta. Olo oli iloinen ja samalla hämmentynyt. Viisi ukkelia täysin pystymetsästä on siellä Huutokauppakeisarin ja Hjalliksen kanssa kilistelemässä kuohuvaa. Tai, no omassa pienessä porukassa me niitä kuohuvia siellä kilistelimme.

Ei pystiä pojille mukaan tarttunut, mutta kyllähän tuo televisioseikkailu vuosienkin jälkeen  tuntuu erikoiselta. Aikaa on siitä kulunut ja olipa meillä kavereidemme kanssa pystyssä Whatsapp-ryhmä, joka oli nimetty: Sammuneet tv-tähdet.  Niitähän tässä nykyään ollaan. Televisiojuttujen tekeminen on ollut aina todella mukavaa. Älkää ymmärtäkö väärin. En todellakaan pidä itseäni minään televisioalan konkarina. Iholla-sessioiden jälkeen olen saanut mahdollisuuden osallistua Jaksa Paremmin- sarjaan, Marja Hintikassa kävin syömässä erokakkua ja Samassa liemessä oltiin Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Lindströmin kanssa. Niin hienoja ruokia en olekaan sen jälkeen kokkaillut.

Jokainen telkkarijuttu on ollut ihan älyttömän kiva. Tekijätiimit ovat olleet oikein mukavia ja niiden kautta on päässyt tapaamaan upeita ihmisiä, joista osasta on tullut hyviä kavereita. Ja ovatpa ne tarjonneet oikein hyvää vastapainoa arkityölleni luokanopettajana. Luokanopettaja, opettaja, opetusmaailma. Monesta ammattikunnasta on tehty tv-sarjoja, mutta tietääkseni opetusmaailmasta tämmöistä ei ole vielä tehty. Siitäpä tuotantoyhtiöille hyvää vinkkiä. Olettaisin, että voisi syntyä todella kiinnostavaa materiaalia, kun pureuduttaisiin nykykoulumaailman kiemuroihin. Jokaisella olisi varmasti kokemusta ja vertailupohjaa omiin koulukokemuksiinsa. Varmasti hakisin mukaan, jos tämmöinen joskus toteutuisi.

Noniin, takaisin asiaan. Listasin tähän omat suosikkini vuoden 2018 finalisteista omien osittain vähäistenkin katselukokemusten perusteella:

Uutis-ajankohtais- ja asiaohjelmasarja:

Seitsemän- ja Kymmenen uutiset

Keskusteluohjelma:

Perjantai

Game Show:

Jahti

Komedia- ja sketsiohjelma (todella vähän seurannut):

Pirjo

Lifestyleohjelma:

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula

Kilpailureality:

Selviytyjät Suomi -> Ensi kautta odottelenkin mielenkiinnolla. Siellä on hyvä ystäväni Selviytymässä.

Seurantareality (todella vähän seurannut):

Vastaanpas tähän kunnioittaakseni muita Sammuneiden tv-tähtien jäseniä, että Ensitreffit alttarilla

Musiikkiviihde:

Vain elämää

Viihdeohjelma:

Pitääkö olla huolissaan?

Draamasarja:

Karppi

Vuoden TV-event:

Jalkapallon MM-kisat 2018

Napakymppiin vai Ensitreffit alttarilla? Kumpaanko sitä hakisi? Eikun, ehkäpä jätetään nuo hieman rohkeammille. 

Oliko yhteisiä televisiosuosikkeja?

-Esko-

// Kuvat: Iholla-Facebook //

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply lotte 11.12.2018 at 21:04

  Jalkapallon MM -kisat.. 💪
  Itseasiassa ainoa mitä näistä seurasin vuoden aikana. Ja sen jälkeen olikin elämässä hetken tyhjiö. Tiivis kuukaus oli fudiksen seurassa. 🙂

  • Reply Esko 11.12.2018 at 21:18

   Ja tuli Lotte ne pelit vielä melkoisen optimaaliseen aikaan. Seuraavia voikin sitten hetken odotella. 💎⚽

 • Reply Muffin 11.12.2018 at 21:11

  Sulla on varmaan kontaktit joille ilmaista, että Iholla haluttaisiin takas ruutuun! Uusi tai vanhoilla ukkeleilla tai akkeleilla 😊

  • Reply Esko 11.12.2018 at 21:17

   Voi, kun Muffin tuon sarjan saisikin takaisin ruutuun. Oli kyllä miellyttävä sarja! Akkelit etenkin.😊

 • Reply Anne h 14.12.2018 at 17:27

  Pitääkö olla huolissaan ja vain elämää. Myös ensitreffit alttarillla 🙂

  • Reply Esko 18.12.2018 at 21:20

   Hyvät valinnat!!

  Leave a Reply