Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Tuoksutimantti kynttilöitä polttelevalle selänhierojalle

20.2.2019

No, nytpä se löysi tämä tuoksukynttilöitä poltteleva selänhieroja todellisen timantin. Ja tuolta kirjoituksesta voi lueskella tämän tittelini taustoja. Pidän todella paljon hyvistä tuoksuista ja oletettavasti tuoksuyliherkkä ihminen saisi asunnossani hyperventilaatiokohtauksen tai vähintäänkin mojovan päänsäryn. Eilen juttelin pitkät tovit minulle myyneen tuoksukynttiläneitokaisen kanssa Stockmannilla ja hänen sanoja lainaan tähän: ” Joo, kyllähän tuoksu on suuri osa sisustusta.” Totta, tai sitten se vaan peittää alleen kaikki epämukavat hajut. Onneksi muuten nykyisessä asunnossani saan urheiluvaatteet kuivumaan vessaan.

Timantti, tuo Byredon Cotton poplin on todellinen timantti. Ensimmäisen kosketuksen Byredon maailmaan sain lahtelaisesta pikkuputiikista Petit St. Louisista, jonka mukava myyjäkaksikko minulle näitä esitteli. Itseasiassa he olivat ensimmäisiä, jotka kyseistä tuotemerkkiä Suomessa möivät. Nyt niitä saa myös Stockmannilta. Ja olisihan minä halunnut itselleni tärkeää kivijalkakauppaa tukea, mutta kävellessäni Byredon tiskin ohi, en voinut vastustaa kiusausta.

Tuoksu on vähän kuin musiikki. Se johdattaa helposti tiettyihin tunnelmiin tai maisemiin. Itse muistan oikein hyvin esimerkiksi kesämökissämme vallinneen tuoksun. Kotikodissani on aina se tuttu ja turvallinen tuoksu. Ennen hiihtolomaa kävimme luokkani kanssa luistelemassa. Tunnin jälkeen käväisin lätkäukkeleiden mukana heidän varustekopissaan. Joo, tuoksu ei ollut se miellyttävin, mutta kuljetti minut omille jääkiekkoajoilleni Lahteen ja Kerinkallion jo edesmenneeseen jäähalliin.

Itse haluaisin ehdottomasti, että asunnossani tuoksuisi aina tuolle Byredolle. Kai, niitä tuoksukynttilöitä voi kesälläkin poltella. Ja sitten aivan toisiin aiheisiin. Tässä kirjoittelen keittiössäni ja katselen ympärilleni. Asuntooni on ilmestynyt kolme uutta viherkasvia. Ystäväni lähti pitkälle reissulle ja antoi ne minulle hoitoon. Paljon huonompaa kasvien “hoitopaikkaa” tämä maa tuskin päällään kantaa. Ei ole mimmi onneksi katsonut näitä videoita. TULPPAANIT. HORTONOMI KAKKONEN.

Juuri tämän hetken tuoksutop 3:

  1. Byredo Cotton poplin tuoksukynttilä
  2. Scwarzkopf (aika vaikea kirjoittaa) bonacure hyaluronic moisture- hoitoaine. (edelleen aika vaikea kirjoittaa)
  3. F on hurahtanut Body Shopin tuotteisiin ja olen salaa käyttänyt mansikantuoksuista suihkusaippuaa. Hyvä!

Mitäpä mieltä tuoksujen maailmasta?

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply