Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Sinkkumiehen emotionaalinen tyhjyys

11.7.2017

Tämä olo saattanee johtua osittain viikonlopun karnevaaleista ja sen aiheuttamasta tyhjyydestä. Juuri tällä hetkellä kaipaisin, että joku ottaisi kädestä kiinni. Olisi vaan tuossa vieressä. Pitäisi kädestä kiinni. Ei tarvitsisi edes sanoa mitään, ei yhtään mitään. Se riittäisi. Kirjoitan hetkessä, ja tällä hetkellä mielessäni pyörii emotionaalinen tyhjyys. Emotionaalinen paitsio, jonne olen luistellut. Linjamiehellä on käsi pystyssä. Itsekin nostan oman käteni pystyyn. Paitsiossa.

” Kun mikään ei tunnu miltään…” Näin totesi Mikko Nousiainen yhdessä lempielokuvistani. Hän toki vietti hieman villimpää elämää kuin minä, mutta tuon lauseen merkitys on auennut päähäni. Villimpää elämää tässä varmasti tulisi itsekin viettää, kun siihen olisi mahdollisuus. En vain ole pohjimmiltani semmoinen ihminen. Sen olen tässä puolentoista vuoden sinkkutaipaleella huomannut, että liiallinen kiltteys ei taida olla kovinkaan suuri valttikortti näillä markkinoilla. Ei tämmöinen tuoksukynttilöitä poltteleva, halaileva selänhieroja ole siellä listojen kärkipäässä. Vähän pitäisi laittaa ”raffimpaa” vaihdetta silmään.

Itselleni on kyllä alkanut jo muodostumaan kelmu tuohon sydämeni päälle. Ei elmukelmu, vaan kyynisyyden kelmu. Se on ihan väärin ja sitä kelmua en sinne todellakaan halua. Itsestäni on alkanut löytymään semmoisia piirteitä, joita en ole koskaan itsessäni tunnistanut. Viehättävä vastakkaisen sukupuolen edustaja tulee keskustelemaan kanssasi. Juttu luistaa ja nauramme yhdessä.

Sitten huomaat jonkun täysin pinnallisen ja epäolennaisen asian. Noniin, ja siinä loppui kiinnostus. Siinä meni taas se mahdollinen hetki. Hetki ja tilaisuus. Tässä vaiheessa tulisi päätuomarin puhaltaa peli poikki ja laittaa tämä urpo kymmenen minuutin käytösrangaistukselle. Jos lähtee tutustumaan uuteen ihmiseen lähtökohdista, että mitäköhän vikoja hänessä mahtaa olla…Ei, ei se niin voi mennä. Tämä nykyaikainen deittikulttuuri ja sovellusrakkauden aikakausi on varmasti osasyy tähän suoraansanottuna hirveään ”kertakäyttökulttuuriin”. Kierrätys toimii ihan kaikessa muussa paitsi rakkauselämässä.

Keskialueen aloituksesta voitto ja paketti kasaan.

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (28)

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Jaana 11.7.2017 at 20:06

  Voi kuule, mulle kynttilöitä polttava ja halaileva mies on ihan siellä listan kärkipäässä <3

  • Reply Esko Kyrö 11.7.2017 at 20:51

   Heippa Jaana!
   Toivottavasti sinulla on semmoinen. Jos ei, niin varmasti semmoisen tulet löytämään. Kivaa viikkoa!!…✌✌

 • Reply Annika 11.7.2017 at 20:29

  Apua, kuulostaa niin tutulta! Sitä vaan ettii heti vikoja varsinki ku on aiemmin rakastanut jotain toista ja on hankala uskoo et mitää parempaa löytäis 😀 pitääpä yrittää iteki päästä tästä huonosta tavasta eroon!

  Ja tommosille kilteille ja romanttisille miehille täältä pelkkää plussaa vaan 🙂

  • Reply Esko Kyrö 11.7.2017 at 20:51

   Iltaa Annika!
   Kyllä sinä pääset tuosta tavasta eroon…✌✌ Plussat takataskuun…???? Kivaa viikkoa!!

 • Reply Suski75 11.7.2017 at 20:30

  Kyllä olisit mun listan kärkipäässä..

  • Reply Esko Kyrö 11.7.2017 at 20:48

   ????

 • Reply Emppu 11.7.2017 at 21:26

  Olipa taas jälleenkerran hieno kirjoitus! Jäin itsekin pohtimaan monia juttuja. Kyllä se oikea vielä vastaan tulee, kun vähiten odotat ???? Mukavia kesäpäiviä!

  • Reply Esko Kyrö 11.7.2017 at 21:33

   Kiitos Emppu! Ja oikein mukavia kesäpäiviä sinullekin…????????

 • Reply Heli 11.7.2017 at 22:48

  Sinäpä sen sanoit, olisi vieressä ja pitäisi vain kiinni..tuttu tunne ajoittain. Ajattelin pitkään, että mitä en ainakaan halua miehessä/parisuhteessa olevan ja nyt ajattelen mitä haluan miehessä olevan ja tosiasiassa ei pitäisi heti ajatella kovin paljon mitään..ulkoisista asioista olen onneksi melkolailla päässyt eroon, enkä sen perusteella heti tyrmää. Joskus mietin, että minussa on joku vika, kun en lähde villiin sinkkuelämään, mutta eipä se minustakaan tunnu omalle jutulle. Ystäviltähän kuulee, että kyllä se oikea kuule vielä vastaan tulee, joka vie jalat alta..no se ei kyllä onnistu 😀 toisaalta hyväähän tämä elämä on näinkin, joka taitaa jo tarkoittaa siihen kelmuun uutta kerrosta! Mukavaa loman jatkoa!

  • Reply Esko Kyrö 11.7.2017 at 23:20

   Kiitos, samoin sinulle Heli ja kiitos viestistäsi ja ajatuksistasi…????

 • Reply Mikaela 11.7.2017 at 23:21

  Esko, asiaa jälleen kerran. Pari havaintoa: 1) huikeiden vkloppujen jälkeen iskee aina tyhjyys, varsinkin näin lomalla, kun on aikaa ajatella. Mutta eipä silti lopeteta huikeiden vkloppujen viettoa ???? 2) vikojen etsintä on ainakin itselle puolustusmekanismi. Kun se on tollanen tai semmonen, niin ei tartte seurustella ja sydän saa pysyä ehjänä. Se on nimittäin sellainen juttu, että kun se sydän oikein pahasti rikkoutuu, niin pelkohan siitä jää 3) jatketaan yrittämistä – kaikilla osa-alueilla!

  • Reply Esko Kyrö 12.7.2017 at 10:40

   Heippa Mikaela! Hyviä havaintoja, todellakin. 1. Kyllä ja ei kyllä lopeteta, ainakaan lomalla. 2. Saattanee olla osasyynä. 3. Näinpä. Jatketaan. ????????

 • Reply sofia 11.7.2017 at 23:56

  Ei tarvi laittaa raffimpaa tai yhtään mitään muutakaan vaihdetta, oot vaan niinkun oot <3 Sinä itse käyt asiat läpi omalla kohdallasi, ne vaikeimmatkin, joten omaa sydäntä kuuntelemalla et mee metsään ikinä. (Mistä tulikin mieleen, että ihan puista koostuva metsä on täydellinen paikka rentoutumiselle ja ajatusten läpikäymiselle. Tai hyvälle ajattelemattomuudelle, siis vaan olemiselle.) Onnea kaikkeen mitä kohtaat, itses kanssa ja muutenkin!

  Vinkkinä, että The Good Morning- blogin Kaisa kirjottaa asioista niin, että teksteistä on helppo löytää armollisuutta kaikkeen.

  • Reply Esko Kyrö 12.7.2017 at 10:38

   Heippa! Kiitos vinkeistä Sofia ja oikein mukavaa kesänjatkoa!!…????????????

 • Reply Maisa 12.7.2017 at 02:04

  Tsemppiä! Minä pakenin näitä ajatuksia Sisiliaan. 30 astetta lämmittää mieltä. 🙂 Ihanaa kesää Sinulle!

  • Reply Esko Kyrö 12.7.2017 at 10:37

   Kiitos ja oikein huippua Sisiliaa sinulle Maisa…????????????

 • Reply Hanna 12.7.2017 at 15:43

  Sä kuulostat just mun unelmamieheltä, jollaisen onneksi olen vierelleni löytänyt. Uskon, että sinäkin löydät pian sen oikean (pikkuvikaisen) juuri sulle????

  • Reply Esko Kyrö 12.7.2017 at 16:57

   Heippa Hanna!
   Mahtavaa. Kaikkea hyvää teille. Pikkuvikainen on paras…:)

 • Reply Ina 12.7.2017 at 17:10

  Voi Esko kuinka tutulta tuo kirjoituksesi tuntui! Pari viimeistä vuotta mennyt sydän käärittynä juuri tuohon mainitsemaasi kelmuun… Ja että vihaan sitä samalla kun en tiedä miten sen saisin revittyä pois. Kerrothan jos keksit keinon. ????

  • Reply Esko Kyrö 12.7.2017 at 17:20

   Kerron Ina, toki kerron…:)

 • Reply Jonna 19.7.2017 at 23:06

  Just noin mäkin ajattelen et voi kun voisi pitää kädestä ja halata ja jakaa arkea. Mut sit toinen ajatus on, että en varmaan enää kelpaa kenellekään. Huoh. Ei oo helppoa olla yksin. Onneksi lasten kanssa yksinäisyyteen ei kerkiä aina kiinnittää huomiota. Kyl ne oikeet vielä vastaan kävelee (toivottavasti) Toivottavasti kävelis jo vastaan esim. ens viikonlopun festareilla;)Meille kaikille yksinäisille tsemppiä!

  • Reply Esko Kyrö 20.7.2017 at 14:26

   Kävelee Jonna, kävelee. Ihan varmasti. Joo, pikkumimmin kanssa ei paljon kerkiä naisia mietiskellä ja ehkäpä hyvä niin…:) Mukavia festareita!!

 • Reply Henni 9.11.2017 at 21:08

  Täsä ku pari vuatta on enemmä tai vähemmän itekseen notkunu,ni just toi kyynisyysasia on simmonen “NOUUUU!!”-juttu. Ja se,et tämmöttis aikuisena ku yhtäkkii heilahtaa sinkkumarkkinoil,ni asenne on se “en todellakaa aio tyytyy yhtää mihinkää,vaa pitää olla just eikä melkee” 😀 Ja sit ku sitä heittäytyy villiks,et no annan nyt sit mahdollisuuden vaikkei olekka iha just eikä melkee,ni sit käy kylmät ja sii sitä sit ollaa 😀 Mut hei ei anneta kyynisyyden voittaa!! ..tulee jos on tullakseen joku just eikä melkee vastaa. Sitä odotelles voi sit tehdä kaikkee muuta mahtavaa 🙂

  • Reply Esko Kyrö 9.11.2017 at 21:38

   Kiiiitos Henni viestistä! Tunnistan niin nuo mainitsemasi asiat. No, tässähän voi nimenomaan tehdä kaikkea mukavaa…????????⭐

 • Reply Tinder, sinä sitten teit sen! | E2O 8.1.2018 at 20:32

  […] se punainen liekki antaa minulle mahdollisuuden tutustua uuteen ihmiseen. Täällä minä uskoin jo yllättäviin kohtaamisiin -> ei tullut. Täällä minä jo leikittelin Napakympillä -> en hakenut. Alttariakin […]

 • Reply Neiti X ja sitten Herra B | E2O 18.1.2018 at 07:31

  […] kun on parisen vuotta kirjoittanut siitä sinkkumiehen elämästä. Iloista ja emotionaalisista tyhjyyksistä. Saattavat nämä nykyelämän kirjoitukset aiheuttaa joillain siirappiyliannostuksia. Järki […]

 • Reply Mitä on tapahtunut blogille ja hyville kirjoituksille? | E2O 1.8.2018 at 18:02

  […] kiemurat. Ajoittain oli pillifarkut nilkoissa ja tuntuipa päässä sitä yksinelävän miehen emotionaalista tyhjyyttäkin. Neljäs luku antoikin toivoa, että ehken vietäkään tätä elämää ihan yksinäni. Usko […]

 • Reply Tuoksutimantti kynttilöitä polttelevalle selänhierojalle – E2O 20.2.2019 at 19:42

  […] nytpä se löysi tämä tuoksukynttilöitä poltteleva selänhieroja todellisen timantin. Ja tuolta kirjoituksesta voi lueskella tämän tittelini taustoja. Pidän todella paljon hyvistä tuoksuista ja oletettavasti tuoksuyliherkkä ihminen saisi […]

 • Leave a Reply