Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Ja uutta tatuointia

18.3.2019

Listaillaanpas lähiaikojen positiivisia asioita tässä ympärillä. Näitä on tullut ihan alkuajoista asti tänne naputeltua, joten annetaanpas taas mennä. Kirjoitettuna ne tuntuvat vielä entistä paremmilta. Kannattaa kokeilla.

 • Onnistuneet syntymäpäiväjuhlat. Bileissä oli todella paljon tuttuja ja oli mukava huomata, että se hyväksi todettu meininki ei ole muuttunut yhtään mihinkään vaikka vuodet kuluvat. 
 • Sain kymmenen vuotta sitten lahjaksi tatuointilahjakortin. Olin siitä niin kauan haaveillut, kuitenkaan saamatta mitään aikaiseksi. Kaverini keräsivät sitten kunnon lahjakortin, niin oli se ensimmäinen kuva otettava. Kymmenen vuotta myöhemmin, eli toissalauantaina sain jälleen  syntymäpäivälahjaksi tatuointilahjakortin (itseasiassa kaksi). On se sitten seitsemäs kuva otettava. Mitäköhän keksisi? (Kuvassa keskeneräinen hahmotelma viime sessioista.)
 • Hollolan uimahalli. Käymme F:n kanssa lähes aina mummolassa ollessamme uimassa Hollolassa. Paras uimahalli missä olen koskaan käynyt. Aina parkkipaikka. Aina superlämmintä vettä. Ehkä ainut paikka mistä voi ostaa vielä irtokarkkeja tutulla teemalla lapsuudesta. Ykkösiä kolme, nelosia seitsemän jne.
 • Naapurisopu. Minitaloyhtiössämme on hyvä ja yhteisöllinen tunnelma. Saapuessani kotiin viime perjantaina odotti oveni edessä puinen laatikko, joka sisälsi pullon samppanjaa. ”Ajattelin, kun sulla on semmoiset vähän isommat juhlat.” Tuli melkoisen hyvä mieli.
 • Elävä kasvi. Olen onnistunut pitämään Ikeasta hankkimaani huonekasvia hengissä jo viime kesästä lähtien. Hortonomiksi harjoittelemalla. Vai onkohan tuo sittenkin tekokukka?
 • Subin salaatit. Subway tunnetaan enemmän patongeistaan, tai ainakin itse olen tämän näin mieltänyt. Kokeilin vähän aikaa sitten kyseisen ravitsemusliikkeen salaattia ja olipa positiivinen yllätys. 
 • Sinkkupostauksien jälkilöylyt. Se viestitulva, jonka nuo kirjoitukset aiheuttivat oli todella hienoa. Universaaleja asioita näemmä. Kiitos kaikille lähestyneille.
 • Palloilusarjojen käynnistyvät pudotuspelit. Lahden Pelicans vs. Hifk todellinen herkkupala ja onhan se mentävä ainakin yksi peli katsomaan ihan paikanpäälle. 
 • Google Maps. Ilman tätä en vain pärjäisi. 
 • Maanantain saunavuoro.
 • Kumisaappaat. 

Mahtavaa alkanutta viikkoa!!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply maikki 18.3.2019 at 20:40

  Mä oon aina ajatellut että Subin salaatit on luokkaa salaatti-vähän kurkkua ja tomaattia – sekä sitten se kana/tonnikala/mitä nyt ottaakaan..
  Joten rupesi nyt kiinnostamaan että voisiko tosiaankin olla positiivinen yllätys..

  • Reply Esko 18.3.2019 at 21:46

   Iltoja Maikki!
   Näin minäkin ajattelin. Lähes joka maanantai haemme lenkin päätteeksi salaatit. Ollut kyllä positiivinen yllätys. 💎

  Leave a Reply