Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Äijä vielä sinkkuna? Mites, onko ollu mitään naishommia? No, ei s#####a ole ollut!

12.3.2019

Taas joudun tyytymään kaljatölkin kylmään suudelmaan perjantai-iltana.” Näin avautui 27-vuotias kiltti mies, joka ei vain löydä naista hetkinen sitten Iltasanomissa. ”Taas joudun tyytymään Cokis Zeron kylmään suudelmaan perjantai-, lauantai-, sunnuntai, maanantai, tiistai, keskiviikko- sekä torstai-iltaisin.” Näin avautuu 39-vuotias kiltti mies, joka on valinnut suutelunsa kohteen aivan omasta tahdostaan. Vedin tämän kiltteyden maksimaalisen pitkälle. Unohdin vastakkaisen sukupuolen lähes kokonaan ja halusin elää vain ja ainoastaan itselleni. Tai en tiedä kuinka kilttiä on kieltäytyä lähes kaikista ympärillä vallinneista mahdollisuuksista. Tai ainakaan tyylillä, jolla sitä teki, vaikeneminen.

”Mites, onko ollu mitään naishommia?” Tämän kysymyksen kuulee kysyttyävän todella usein. Ehkä se kuuluu kysyäkin tämmöisiltä single-ihmisiltä. Ei, ei ole ollut. Olen halunnut vain elää ihan itseni kanssa. Olla ja nauttia elämästä ilman minkäänlaista suhteiden tai niiden yrittämisen luomia ”paineita”. Treenannut, levännyt ja nähnyt kavereita. Jotenkin alkoi tuntua täysin mahdottomalta lähteä enää rakentamaan yhtään kestävämpää ihmissuhdetta. Pettymyksiä, pettymysten jälkeen. Tämä oma lanseeraamani fraasi alkoi toistumaan lähes poikkeuksetta. ”Aina on jotain!” 

Aina on jotain, joka jossain vaiheessa alkaa kasautumaan päässä niin isoksi peikoksi, että on helpompaa vaan sanoa ei. Menee hetki, seuraava ihminen ja taas tulee jotain, joka tekee täysin saman efektin, ei ja ei. Nämä asiat, kun eivät myöskään aina ole itsensä päätettävissä. Toinen asia, joka toteutui myös lähes poikkeuksetta. Itse kiinnostut aivan täysillä ja toinen ei. Toinen kiinnostuu aivan täysillä ja itse et. Onko tämä aina ollut näin haastavaa, vai onko tämä jotain iän tai jonkun muun mukanaan tuomaa maustetta tänne suhteidenaloituskulttuuriin?

Ei tästä kaikesta voi vaan syyttää Tindereitä tai muita yhteyttämisapplikaatioita. Minä syytän tästä vain ja ainoastaan itseäni. Täytyisi varmasti mennä jonnekin ihmistentapaamiskorkeakouluun. Ensimmäinen ohje voisi olla vaikkapa se, että ihan heti ei tarvitse tehdä suunnitelmia viiden vuoden päähän. Ihan heti ei tarvitse nähdä kaikkia mahdollisia esteitä, joita edessä voisi olla. Pääni on nyt kääntynyt johonkin ihmeelliseen moodiin. Kyyniseen erakkomoodiin. Ihan mukavaa oli muutama kuukausi tuollaista elämää viettää, mutta kyllähän ihminen tai ainakin minut on luotu jonkun ihanan ihmisen rinnalle. Ja se ihana ihminen ei kyllä tule ikkunaan koputtamaan, vaikka ensimmäisessä kerroksessa asunkin.

Ihan oikeasti en olisi koskaan voinut kuvitellakaan kuinka vaikeaa on olla keski-ikäinen sinkku täällä suhteiden sirkuksessa. Tämä on todella vaikeaa. Tai siis sen samalla tavalla elämästä ajattelevan ”pellen” löytyminen tuohon rinnalle. Koko aikuiselämäni olen elänyt eri mittaisissa parisuhteissa ja ei niiden muodostaminen aikoinaan kyllä ihan näin haastavaa ollut. Silloin heittäydyttiin, annettiin mahdollisuuksia, nähtiin toisessa vain niitä hyviä puolia ja vedettiin kaikki peliin. Toki monella on tässä iässä mukana niitä pienempiä suuntaa näyttäviä tirehtöörejä, joiden osa on se suurin tässä näytöksessä. 

Blogini alkutaipaleella sain usein kommentteja, että tämä on perustettu ainoastaan säälittävän sinkun seuranhakutarkoituksessa. Sitä se ei ollut, mutta kohtahan tämä alkaa jo semmoiselta ulospäin näyttämään. Eikä siinä mitään. Hyvä se on tuoda tuntojaan ilmi. Helvetin vaikeaa tämä on ja piste. Suhteiden sudoku, kuten Pyhimys lausuu hienossa kappaleessaan, Kaunotar ja sirviö. On se semmoinen ratkaisematon sudoku. Olisi täytynyt pitkä matematiikka kirjoittaa.

Uskoa, toivoa ja sitä viimeistä.

-Esko-

/// Kuva: Pasi Salervo ///

Comments (20)

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Muusa 12.3.2019 at 21:17

  Eskomaakari, pitkästä aikaa! Minäpä epäilen, että aika monia tyttöjä pelottaa jo pelkkä ajatuskin siitä, että tapailisi Eskoa, “katalogien kansikuvapoikaa”, jonka liikkeitä seurataan Me naisissa ja Seitsemässä päivässä. Ei varmaankaan hirveästi kiinnosta joutua suoraan median keskiöön yhden keväisen jätskin takia. Silmätikuksihan sitä joutuu! Niin käy. 😬
  Tosi monia huikeita helman hulmuttajia menee ihan vaan ohi siitä syystä, että likkoja ahdistaa (jopa mahdollisesti enemmän kuin sinua); sano Muusan sanoneen. Nyt ne pieruverkkarit siis jalkaan ja lompsottelemaan tomuisille kaduille lempeä hymy huulilla; näytä ihan vähän rönttäisemmältä ja testaa onko sillä vaikutusta tosielämän tinderissä?! Tavalliset tytöt kyllä tunnistaa tavallisen pojan.

  Eikä se yksinään oleskelukaan ole pahasta (ja kuinka usein oikein edes olet ihan yksin, oikeasti?). Jääpähän enemmän niitä cokistölkkejä itelle! Jos haluat imutteluhetkeen juhlan tuntua, niin suosittelen metallipillin hankintaa. Ja joskus voit vaikka hullutella ja mennä epämukavuusalueelle ostamalla ananaslimua!

  Voit viedä ujoja tyttöjä treffeille esimerkiksi autopesulaan, Sipoon korpeen tai Lammassaaren pitkospuille. Onnea etsimättömyyteen, hän löytyy ihan varmasti. Kyllä, ja kyllä!

  Ps. Ja jos toiveissa on se ikkunaan koputtelija, niin kannattaa paljastaa tarkka osoite ja pyytää naapureilta jo valmiiks anteeksi… 😉

  Nyt vaan tsempit kevätsoitimille! 👌🐣

  • Reply Esko 12.3.2019 at 21:26

   Muusa! Olet upea! Nämä sun kommentit on älyttömiä. 😂🙏🏻 Kiitos ja kiitos!

 • Reply Heli 12.3.2019 at 22:15

  Voi apua..😂 tuo Muusa..
  Sama täällä, ei ole se liekki leimahtanut samaan aikaan. Kyyninen erakkomoodi..sekin kuulostaa tutulle, täytyy yrittää välttää siihen sortumista uudelleen.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  • Reply Esko 12.3.2019 at 22:31

   Muusa on huippu! 😂😂 Kiitos, samoin sinulle Heli. Vältä,vältä ja vältä!

 • Reply Hanna 12.3.2019 at 22:42

  Heipsis pitkästä aikaa!

  Mä jaksan edelleen uskoa, että se oikea vielä löytää sinut ja sinä hänet. Sussa on niin paljon sellaista, joka kolahtaa muhun ainakin täysin, etten ymmärrä, miten joku ei vielä ole napannut sua!

  Ymmärrän kyllä, että tossa (tässä) iässä ei enää etsi mitään yhden illan juttuja vaan juuri sitä pysyvämpää parisuhdetta, jotain ihmistä, jonka kanssa vanheta. Ja voin vain kuvitella, miten vaikeaa se on löytää.

  Mut hei, helluntaihin on vielä aikaa, joten vielä on aikaa löytää edes se kesäromanssi. Kuka tietää, vaikka hän olisikin juuri SE!

  Rakkautta sulle!

  • Reply Esko 13.3.2019 at 20:19

   Kiitos Hanna ja kiva, kun kirjoittelit pitkästä aikaa!
   Ei ole napannut ei. Ehkäpä sitä on itsekin pyöritellyt tämän nappaamisen melkoisen hankalaksi. Jos ei ja miten se meni?…:)

 • Reply Lotta 12.3.2019 at 23:10

  “Aina on jotain!” No ei oleee. 😂
  Samaistun erakkomoodiin. Harjoittelen tällä hetkellä tuota etsimättömyyttä, että josko joku putkahtaisi, kun vähiten odottaa..
  Nuorempana sitä antoi vaan mennä, nyt pukkaa ajatukset liiankin ahkerasti päälle.

  • Reply Esko 13.3.2019 at 20:21

   No, juuri näin Lotta. Etsimättömyyttä on hyvä harjoitella. Hyvä on vähän ajatella, mutta ainakin kohdallani liika on liikaa.

 • Reply Tiia 12.3.2019 at 23:28

  Oot Esko mahtavan aito sekä avoin, sekä loistavalta kuulostaa tuo että olet keskittynyt ihan “vain” itseesi – sillä kuka muu susta pitäisi huolen tai rakastaisi, jos sä et tee sitä ensin aidosti itse.🙏🏻
  Kaikkea hyvää sulle!☀️

  • Reply Esko 13.3.2019 at 20:21

   Kiitos, samoin sinulle Tiia!!

 • Reply Memma 13.3.2019 at 10:27

  Itse syytän myös tinderiä nykypäivän ‘ongelmista’. Eräs mies sanoi siellä että hänellä on monta sataa matchiä vaikka omaa hyvin kriittisen filtterin, niin helppo ottaa vain seuraava kokeiluun. Sanomattakin selvää että heti kun löysi minusta muutaman erilaisen asian oltiin “hyvin erilaisia” ja ei pistänyt jatkoon.
  Ehkä olen myös hyvin vanhoillinen sen suhteen että kumppanin ei tarvitse olla 100% samanlainen ja että toista pitää oppia tuntemaan paremmin antaen mahdollisuuksia eikä heti sivuuttaa jos ei ole sama maku esim. tv sarjojen suhteen 🙂

  Olen myös samaa mieltä että naapuripojan look on katoavainen laji tinderissä! liian paljon seksiseuraa, paidattomia, bilettäjiä ja lomailijoita nykyään siellä. Kiiltokuvat nurkkaan ja perus poseerauksia siistin paidan kanssa is all we need.

  • Reply Esko 13.3.2019 at 20:25

   Moikka Memma!
   Juuri tuo seuraava on varmasti parempi-mentaliteetti on hienoisen haastava. Ei kai täysin samalla tavoin ajattelevaa ihmistä voi oikein mistään löytää, eikä tarvitsekaan. Viimeisen kirjoittamasi kappaleen opeilla tulevaisuuteen. 🙂

 • Reply Sinkku ja seksi, seksi ja sinkku, Seiska ja Esko – E2O 13.3.2019 at 19:50

  […] Eilinen kirjoitus sinkkuelämän kiemuroista sai jälleen kerran viestivastaanottimet todella kuumaksi. Selkeästi on aihe, johon monella, niin monella on tartuntapintaa ja omakohtaisia kokemuksia. Kiitos kaikille viestejä laittaneille. Itseasiassa aina, jos otsikossa mainitaan sanat sinkku tai seksi, niin johan alkaa tapahtua. Toki täysin ymmärrettävää. Nämä sanathan löytyvät lähes poikkeuksetta jokaikinen päivä myös laajalevikkeisistä hyvin myynninedistämistä mietityistä lehdistä. Tämän päivän kirjoitus yhdisteleekin sopivasti näitä kahta aihepiiriä, sinkku ja lehdistö. Jatketaan siis vielä ohkaisesti eilistä raapustelua. […]

 • Reply Siiri 14.3.2019 at 08:36

  Kiitos että kirjoitat tästä aiheesta. Itse en oo tavallaan lopettanu ettimistä mutta tuo tuttu pettymys pettymyksen jälkeen lannistaa tosi paljon. Ite en oo myöskään se joka näkee vain hankaluudet mutta tuntuu että vastakkainen sukupuoli on se joka hokee “ei tästä voi mitään tulla kun on 100km välissä”. Ja kyllä se Tinder vaan vaikuttaa ihmisiin paljon. Negatiivisesti. Just oli hyvä juttu myös miesten sitoutumiskammosta Hesarissa.

  • Reply Esko 15.3.2019 at 21:59

   Kiitos Siiri itsellesi, kun kommentoit. Minä olen kyllä (myönnän) tuommoinen hankaluuksien etsijä. Siitä täytyisi jollain tavalla oppia pois. Täytyykin tutustua tuohon Hesarin juttuun. Hyvä vinkki ja hyvää viikonloppua! 🙏🏻

 • Reply Vivi Vinna 15.3.2019 at 00:00

  Huiii! Kuulostaa juuri niin kamalan vaikealta. Tunnistan itsessäni tuon erakon, viihdyn ihan itseksenikin, enkä ole miettinyt uusia suhteita, kun yritän nyt omaa elämää tässä rakennella. Eli oma elämä ja sitten voisin alkaa katsella siihen elämänkumppania, mutta kyllä nyt pelottaa löytääkö Sitä Oikeaa ikinä. Enkä ole edes missään Tinderissä, hehe. Ehkä minäkin sitten päivittelen blogia siltä rintamalta sitten joskus.. ;D Olen muuten tehnyt saman huomion, että toinen kiinnostuu ihan täysillä ja itseä ei tai toisinpäin. Miusta tuntuu, että nykyisin ollaan jotenkin todella ehdottomia. Ei vaivauduta tutustumaan. Mutta tsemppiä! Eiköhän Se Oikea tule vastaan, kun pidät silmät auki!

  • Reply Esko 15.3.2019 at 22:01

   Kiitos Vivi tsempeistä ja samaa haluan sinullekin toivotella. Erakkona on hyvä opetella olemaan ja mitäpä sitä turhaan kiirehtimään? Silmät auki ja leppoosalla meiningillä! 🙏🏻

 • Reply Sandra 17.3.2019 at 21:26

  Et oo vaan ymmärtänyt vielä huitasta minua oikealle 😉

  • Reply Esko 18.3.2019 at 21:47

   💎😀😀

 • Reply Ja uutta tatuointia – E2O 18.3.2019 at 19:25

  […] Sinkkupostauksien jälkilöylyt. Se viestitulva, jonka nuo kirjoitukset aiheuttivat oli todella hienoa. Universaaleja asioita näemmä. Kiitos kaikille lähestyneille. […]

 • Leave a Reply