Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Kahden elämän mies

22.7.2019

Makailen pitkästä aikaa tässä sängylläni ihan rauhassa. Läppäri sylissä ja musiikki pauhaa tuolta Marshallin bluetooth-kajarista. Ollut viimeiset viikot aikamoista meininkiä. Kroatian-matkaa, Ruisrockia, Ilosaarirockia ja muuten aika onkin täyttynyt hyvin intensiivisestä touhuilusta pikkumimmin kanssa. Eilen saavuin kotiin Puuhamaa-reissun jälkeen ja olin aivan poikki. En muista milloin viimeksi olisin nukahtanut kahdeksan aikoihin. 

Viime aikoina se on tämä mies viettänyt kahta hyvin erilaista elämää. Vastuullisen isän rooli ja ei niin vastuullisen sankarin rooli tuolla kesäisillä tantereilla. Oikein hyvin tasapainottavat toisiaan. Nykypäivänä aivotoiminta kääntyy näihin kahteen toisistaan hyvin poikkeavaan elämään melkoisen vaivattomasti. Aina se ei ole ihan niin helppoa ole ollut. Ei oikein osannut nauttia siitä oman ajan tarjoamasta vapaudesta. Ei oikein osannut antaa lupaa itselleen olla, mennä ja nauttia.

On ollut aivan ihanaa viettää paljon aikaa sen tärkeimmän hepun kanssa. Piirtää, leikkiä, höpöttää ja nukahtaa kuunnellen sitä rauhoittavaa tuhinaa. Pestä ja ripustaa pyykkiä. Paistella niitä pinaattilettuja juuri oikeanrapeiksi. Voittaa pelkoja ja käydä hurjissa huvipuistolaitteissa. Heittää yläfemmat onnistumisien kunniaksi. Halata, antaa pusut, vilkuttaa ja tavata pian taas uudestaan.

On ollut myös ihanaa viettää aikaa hyvien ystävien kanssa.  Nauraa, laulaa ja tanssia kesäisillä festareilla. Tilata vielä ne viimeiset, kun pitäisi olla jo nukkumassa. Marssia unille vasta auringon nostaessa päätään. Ihanaa oli myös päästä pitkästä aikaa käymään ihan oikealla aurinkolomalla. Sai vaan maata altaalla ja heittää luokattoman huonoa juttua. Juosta lenkkejä auringon porottaessa täydellä teholla vasten kasvoja.  

Mambaa en lainaa, vaikka hyvin se tähän sopisi. Ollut melkoinen variaatioiden kesäloma, just hyvä!

-Esko-

Comments (7)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Merja81 23.7.2019 at 22:54

  Ihailtavaa heittäytymistä;)
  Onko meitä heittäytyjiä liian vähän meidän ikäluokassa?..miksi moni 40 v ajattelee,että ei voi tehdä juuri niitä asioita joita haluaisi tehdä,vaan pitää elää tietyn kaavan mukaan..
  Itse juuri viettänyt 2/3 lomasta käyden 10 eri paikassa ulkomailla ja mennyt sinne minne mieli tekee ajattelematta mitä muut ajattelee…elämä on just nyt..

  • Reply Esko 28.7.2019 at 20:12

   Nimenomaan Merja!
   Elämä on juurikin tässä ja nyt, nauttikaamme siitä! ☀☀

 • Reply Sanna 26.7.2019 at 09:39

  Täällä yks nelikymppinen juuri sinkkuutunut (onko tuo oikia sana???) ja itse aion tehdä juuri sitä mistä nautin enkä ajattele, mitä muut ajattelee tai mitä keski-ikäisen pitäisi tehdä. En kyllä haluakaan tehdä mitään teinijuttuja, mut mm. festarit kuuluu kesään 🙂

  Miksi en nauttisi vapaudesta, eihän se ole keneltäkään pois! Äitini “varoitteli” minua,, että älä heti ota uutta miestä… miksi, yksinkö mun pitäs himassa homehtua??? En usko, että heti löydän sitä toista oikeaa, mutta ainahan voi etsiä 🙂 Ihminen on kuitenkin luotu olemaan toisten kanssa.

  Ihanaa loppukesää kaikille ja nautitaan siitä täysillä!! Koska elämä on juuri tämä hetki 🙂

  • Reply Esko 28.7.2019 at 20:11

   Ihanaa loppukesää Sanna sinullekin ja kaikkea hyvää uusiin tuuliin. ☀☀

   • Reply Sanna 7.8.2019 at 16:07

    <3

    • Reply Esko 12.8.2019 at 21:50

     🙏🏻

 • Reply Kahden elämän viikonloppu – E2O 1.9.2019 at 18:25

  […] oli myös hyvin konkreettinen esimerkki asiasta, josta vähän aikaa sitten kirjoittelin. Kahden elämän mies. Siitä ne oli Eskon elokuun viimeiset päivät […]

 • Leave a Reply