Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Sinkkujen TripAdvisor, ihan ykkösestä vitoseen

28.7.2019

Tuossapa joku lukijani kommentoi erääseen tekstiini, jotta näitähän on jo vaikka sun mitä. Kohta tulee varmasti sinkkujen TripAdvisoria ja AirBnb:tä. Noh, minäpä sitten lenkkipoluilla aloin päässäni pyörittelemään ajatusta tuosta ensimmäisestä. Niinpä, minkälainen olisi sinkkujen TripAdvisor? Ehkä ei eXraten kanssa ihan vielä ole lyömässä läpi, mutta jotenkin näin se varmasti menisi.

Viisi arvostelua.

HYLSYT NURKKAAN

2/5

Ihan kiva uusi tuttavuus siihen asti, kunnes alkoi kertomaan yksityiskohtaisesti jostain ihmeen sotilaspoliisitaitokilpailun kolmossijasta. Ja kuinka se palkinto on edelleen hänen vanhempiensa hyllyssä paraatipaikalla. Oli tähdännyt väärällä silmällä ja ampunut kaverinsa tauluun. Kertausharjoitusten kohdalla pakkasin jo vihjailevasti käsilaukkuni.

IHANA JA RAIKAS LUONTO

3/5

Jotenkin todella levottoman oloinen kokonaisuus. Katsekontaktia oli vaikea luoda, kun pyöri penkissään ja välillä ahmi suuhunsa sitä vehnäistä ja makeaa kierreunelmaa. Parvekkeella kävi vartin välein katselemassa kuulemma ihanaa ja raikasta luontoa. Ennen lähtöä vinkkasin seuraavaa kertaa silmällä pitäen, jotta kannattaa ottaa gluteeniton vaihtoehto ja sulkea se parvekkeen ovi kunnolla. Eikä ne ilmavaivat mikään maailmanloppu ole, edes ensitapaamisella.

YHDET VIELÄ JA SITTEN LASKU

1/5

Ehkäpä viesti ”Käyn ystävän kanssa yhdellä ennenkuin nähdään” olisi täytynyt ymmärtää hieman eri tavalla. Harmaa tiistai-ilta ja autolla kurvasin tunnelmalliseen lähiöravintolaan. 

Onkohan tuo hereillä? MROOOOO!! Otkto yhen? Meikä tarjoo. On näemmä hereillä ja tainnut lipsahtaa hieman enemmän kuin se yksi. Autolla liikkeellä ja voisin ottaa vaikka pirtelön. Paikka, kun on tunnettu maukkaista pirtelöistään. Kks semmoista ”talon” pirtlöä, minä maksan. Oi, kohtelias hän ainakin on. Ehkä tässä on pinnan alla jotain ihanaa ja romanttista luvassa. Kiiltävät sateenvarjotkin tilasi reunalle.

Teille oli nämä kaksi pirtelöä. Ensimmäinen imaisu ja suun valtaa hieman erikoinen maku. Otin niihn kaheksn senttiä votkaa. Noniin, sateenvarjo korvan taakse ja kotia kohti.

NYT PAMAHTI, MILLENNIUM

1/5

Semmoinen aaltoileva hieman pissankeltainen vetyperoksidiblondaus, sivukalju, leveät farkut, kävelykengät ja silkkitakki. Tuommoisia, kun ei ole enää vuonna 2019 ihan hirveästi tarjolla. Odotukset ovat todella korkealla ja ne hänen kuvat olivat jotenkin niin aitoja, niin kiehtovia. Viestittelikin, kun joku Eino Leino tai Tabermann. Ihana, romanttinen höppänä!

Ja sieltä tulikin hattupäinen, trendien aallonharjalla epätoivoisesti roikkuva pukeutuja. Farkuistakin oli polvet rikki. Sanaa ei suustaan saanut. Sen sai sanottua, että ne kuvat olivat jostain poikien vuosituhannen vaihteen Millenium-reissulta Ylläkseltä. Teemana oli kuulemma ollut joku nyt pamahti! Niin pamahti, ovi perässäni kiinni!

WHO YOU GONNA CALL?

1/5

Tulppaaneja vai ruusuja? Oi, saanen auttaa riisumaan takkisi? Olet maailman kaunein ja jos oisit hirvi, niin oisin hirveen rakastunut. Tottakai me nähdään uudestaan. Tämmöistä en ole koskaan eläessäni kokenut. Tämä on jotain niin erilaista, niin ihanaa.

Minne helvettiin se hävis? Mitään ei ole enää kuulunut.

Se on tämä helle näemmä tämänkin kirjoittelijan juttuihin vaikuttanut. Mistä on taas ideoita päähänsä saanut ja keneen lie teksteillään viittaa?

Hauskaa iltaa!!!

-Esko-

// Lähteet: TripAdvisor ja Iltasanomat //

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Mailis 28.7.2019 at 20:02

  Aika iso miikka myös siitä että kulkee autolla kaikkialle ja kannustaa lähtemään konsertista ennen loppuaplodeja, jotka ovat tietenkin se palkinto ja kiitos esiintyjälle.

  • Reply Esko 28.7.2019 at 20:10

   Kiitos Mailis viestistäsi. Otan nämä miikat nöyrästi vastaan. Kivaa iltaa!!! ☀☀

 • Reply Riikka 28.7.2019 at 20:41

  Tuntuu, että oon itsekin käynyt ainakin parin noista kanssa treffeillä. Ja muutaman vielä hulvattomamman tapauksen. 😅

  Jos yhdistettäisiin treffikokemukset niin saataisiin jo aikamoinen kirja tai appsi aikaiseksi. Vertaisauditointia katsos..

  Tänään just kaverille kerroin muutamista viimeisimmistä, joissa oli kovat odotukset, mutta lopputulos…. 🙈

  Noo lopputuloksena se, että molemmat naurettiin niin, että koko kahvila raikui ja meinattiin tippua tuoleistamme useaan otteeseen. Et jos jotain huonoa niin hyvääkin. Ainakin meidän elinikää pidennettiin taas naurun myötä useilla vuosilla. 😊

  Tunnustettavahan se on, ettei tässä ole kukaan täydellinen. Joudun myöntämään etten edes minä. Harjoitus tekee mestarin ja mitä näitä nyt on… Mutta on toi treffimaailmakin välillä kyllä sellaista, että jonkun opuksen siitä selviytymiseen tarttis.

  Aurinkoa ja kivaa vikaa lomaviikkoa! ☀️

  • Reply Esko 29.7.2019 at 20:21

   Aurinkoa sinullekin Riikka ja kiitos viestistäsi. Tuo naurutapaaminenhan kuulostaa juurikin hyvältä. Aitoa meininkiä! ✌🏻 Täydellinen ihminen, optinen harha ja kaukainen illuusio. Ehkä hyvä niin. ☀

 • Reply Heli 28.7.2019 at 23:24

  Kyllähän sitä on kaikenlaista..ketään en todellakaan väheksy, mutta jos treffikumppani on jo puolen tunnin tutustumisen jälkeen melkein järjestänyt tyhjän muuttoauton minun pihalle ja kertoo uuden osoitteeni niin sanon vaan, että vähän on liian nopeaa toimintaa. Olen myös kerran treffeillä makkaranpaistossa kiertänyt nuotiosta tullutta olematonta savua..siis miestä..vähän kauemmas, niin sitä oon minäkin ahdasmielinen..😄 olishan näitä..mutta jossain joku kertoo tarinaa myös minusta treffikumppanina 😂
  Eskolle plussat hienosta suhtautumisesta Mailiksen asiallisiin miinuksiin.

  • Reply Esko 29.7.2019 at 20:19

   Kiitos Heli jälleen kerran hyvästä vastauksesta. Ketään ei pidäkään väheksyä, todellakaan. Arvokkaita kokemuksia kaikinpuolin. Joo, niin kertoo. Tässä olikin helppoa viitata hienoisesti itseeni. Hauskaa iltaa!! ☀☀💎

 • Reply Virve 29.7.2019 at 19:30

  Heiii!!! Täällä uusi lukijasi ja ihailijasi!
  🙂 Oman suht tuoreen eron jälkeen on ollut kiinnostavaa lukea miehen näkökulmasta erosta ja sen jälkeisestä elämästä ja todeta, että eipä hirveästi poikkea omista fiiliksistä.
  Itse en ole vielä nettisaittien/liekkisovelluksien maailmaan siirtynyt, ja en kyllä tiedä uskallankokaan, kun niin hulvattomia ja epätodellisia tarinoita niistä kuulee ja lukee. Kai se pitää testata itse ennen kuin sen uskoo.
  Kiitos elämänmakuisista tarinoista ja kirjoituksista! Kaikkea hyvää !

  • Reply Esko 29.7.2019 at 20:17

   Heiii Virve ja kiitos, että olet hypännyt mukaan kelkkaan. Anna mennä vaan. Muistan itse juuri nuo samat tuskailut. Kokeilla kannattaa aina. Kaikkea hyvää sinulle! ☀🙏🏻

  Leave a Reply