Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Iskävartalo tuli takaisin, semmoinen ihana ja pieni röllykkä

1.8.2019

Googlailin sanaa iskävartalo ja sieltähän löytyi kirjoittamani juttu huhtikuulta 2016. Ihan hyvä juttu oli ja silloin se ei ollut pehmeästä pikkuröllykästä tietoakaan. Kylkiluut ja kuoppa näkyvissä. Tässä kesälomalla olen saanut haalittua iskävartalon takaisin. Joo, joo semmoisen ihanan, pehmeän ja löllyvän lipan, joka laskeutuu kivasti vyön sekä turvavyön päälle.

Mä voin syödä loput. Näin se yleensä menee, että isälle lankeaa tämä rooli. Jätemyllyksikin on minua kutsuttu. Pidän sitä kyllä hyvin kiitollisena tehtävänä, että saan ja voin syödä lapseni jääneet ruoat. Varsinkin näin kesällä, jolloin on ollut mahdollisuus toistaa tätä traditiota usein ja säännöllisesti. Niin säännöllisesti, että iskävartalo on miellyttävä tosiasia. Tosiasia on myös se, että kohta sen on aika sulaa pois. Arki ja harvemmat tapaamisvälit sen sulattavat.

Saisinko syödä loput? Näin sen ei ehkä pitäisi mennä tavatessani uusia naispuolisia ihmisiä ruokailun merkeissä. Olen aika nopea syömään ja selitän tätä sillä, että arkityössäni opettajana ei ruokailuun ole ihan hirveästi aikaa ja olen tottunut lapioimaan safkat suuhuni noin vartissa.

Ravintolaillallisella oman annoksen syötyäni isken katseeni kumppanini annokseen, kuin nälkäinen susi. Jättäisipä vähän, mietin mielessäni. En tiedä mitä ovat mahtaneet miettiä, kun jätemylly iskee ruokailun päätteeksi. No, tapaamiset eivät ainakaan ole jatkuneet. Eli ehkä tästä jotain voi päätellä. Treffivartaloa tuskin pääsee siis syntymään.

Positiivisena asiana kesältä voi siis pitää iskävartaloa ja toki sitä heinäkuussa tapahtui paljon muitakin kivoja juttuja. Helleviikolla oli kiva uhmata kelloa ja suunnata iltauinnille auringon laskiessa. Vaihdella muutamia kivoja pusuja pimenevissä kesäilloissa. Käydä traditionaalisilla festivaaleilla Turussa ja Joensuussa. Heinäkuu, ehkäpä lempikuukauteni.

Nyt on kuitenkin elokuu ja alkaa olla aika jo suunnata mietteitä ensi viikolla alkavaan arkeen. Tuota viimeistä kuvaa katsoessa huomaa, että on sitä näemmä aika rehevä partakin päässyt kasvamaan. Viikon päästä torstaina tuo partasuu ottaa vastaan uudet touhukkaat kakkosluokkaiset pikkutirpat. Noh, hetki vielä lomaillaan.

Mukavaa iltaa!!

-Esko-

Comments (13)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Koo 1.8.2019 at 16:05

  Älä luovu parrasta, äläkä lippamahasta. Molemmat ihan just hyvä! 😉

  • Reply Esko 1.8.2019 at 17:04

   Heippa Koo!
   Jälkimmäinen saattaa lähteä kyllä. Eka ei enää koskaan. Kivaa loppuviikkoa!! ☀☀

 • Reply Muffin 1.8.2019 at 19:24

  Mun mielestä parisuhteessa on kauheen lutusta se, että mies haluaa syödä mun ”jätteet” 😁 Hetken kesti, että nykyinen mies alkoi sitä harrastaa, mutta kun alkoi, niin hymyilin sisäisesti 😊

  • Reply Esko 2.8.2019 at 12:44

   Sinulla on Muffin hieno mies. ☀☀ Hei, kiva oli kuulla pitkästä aikaa ja vielä mukavaa kesää!!

 • Reply Outi 1.8.2019 at 21:54

  Lipalle teet mitä tykkäät, mutta parta on sulle passeli. Kivoja lomapäiviä Esko!

  • Reply Esko 2.8.2019 at 12:43

   Lippa lähtee ja parta jää. Voisi muuten olla hyvä biisin nimi. 😎 Kivoja lomapäiviä teillekin Outi.

 • Reply Ellis 2.8.2019 at 17:31

  Et ihan oikeesti ole (ensi)treffeillä kysynyt, saatko syödä loput? 😄😄 Mulla menis ruuat väärään kurkkuun, kun ehkä tukehtuisin nauruun. Paras! Tiukkapipoista porukkaa, jos ei treffailu tuosta syystä oo jatkunut 🤔

  • Reply Esko 5.8.2019 at 20:47

   Heippa Ellis!
   Olen, olen. Tämä se on aika tehokas jäänmurtaja. Kokeile vaikka. 🙂

 • Reply Iida 2.8.2019 at 22:04

  Iskämaha.. uus juttu mulle, ihan parasta ettei vaan ole äitimahaa. Siis se joka jää vyön yli hengaamaan, ja jota selitetään että ”joo tää on kato tällanen pieni kumpu joka jäi raskaudesta – siis siitä kun lapsi on jo 10! Milläs iskämahan selittää? Lapsi ei jaksanut syödä, ei viitsi roskiin heittää hyvää ruokaa.. 😂 Iskämaha rules!

  • Reply Esko 5.8.2019 at 20:47

   Heippa Iida!
   Nyt oli just piristävä viesti. 🙂 Iskä- ja kaikki mahat rules!!!

 • Reply Marjo 2.8.2019 at 22:35

  Meikäläiselläkin edessä jälleen kakkosluokan liidaus, ties monettako kertaa opeuran aikana. Tsemppiä meille ensi viikkoon ja koko vuoteen!

  • Reply Esko 5.8.2019 at 20:46

   Heippa Marjo!
   Itse en koskaan opettanut täyttä lukuvuotta kakkosia. Just hauska hypätä uusille vesille. Tsemppiä ja oikein kivaa lukuvuotta!! 🙂

 • Reply Vähän jäissä, yksinään häissä – E2O 4.8.2019 at 20:39

  […] kuin aiemmat hääkokemukseni. Soolomiehenä mentiin. Kotona juuri pesulasta saapunut puku päälle (ei mennyt kunnolla ylin nappi kiinni), punainen rusetti kaulaan ja kohti paikallisjunaa. Siinä A-junassa istuessani jopa hieman […]

 • Leave a Reply