Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Mikä on sinun talenttisi?

6.8.2019

Ensimmäinen työpäivä takana ja sehän meni oikein mukavissa merkeissä. Helppo oli palata vanhoihin tuttuihin ympyröihin, joskin työnkuva muuttunee melkoisesti viime vuosista. Iltalehtikin toivotteli työnsä aloittaneille opettajille mukavaa ensimmäistä työpäivää otsikolla: Hävettää olla opettaja. Jutussa oli paljon asiaa, joskin otsikko ehkä hienoisen raflaava. Se on se media semmoista.

Mikä siinä muuten aina on, kun täytyy loman jälkeen laittaa kello herättämään, tulee nukuttua jotenkin ekstrahuonosti. Onneksi päiväunet pelastivat tilanteen ja pikkuhiljaa tuohon taas tottuu.

Päikkäreiden jälkeen ei oikein jaksanut tehdä mitään muuta, kun vähän raivailla kämppää, kuunnella musiikkia ja lueskella erinäisiä julkaisuja. Useamman kerran törmäsin uusien Talent-kauden tuomareiden esittelyyn ja sarjan hakusuosituksiin. Noh, aloinpas siinä sitten miettimään millä talentilla EskoSakari lähtisi kokeilemaan.

  • Saan kielen rullalle. Ei onnistu ihan kaikilta. Silti, ei jatkoon!
  • Pystyn vaihtamaan aihetta saman kertomani jutun sisällä noin kymmenen kertaa. Ei jatkoon!
  • Kirjoitan täydellistä kaunokirjoitusta vasemmalla kädellä. Jos tuomarit eivät saisi tietää vasenkätisyydestäni, niin saattaisi riittää. Ei ehkä jatkoon!
  • Linnanmäen tölkinheitosta voitin aikoinaan aina pääpalkinnon. Nykyään ovat keventäneet ”heittopusseja”, joten ei enää onnistu. Ei jatkoon!
  • Jönglööraaminen onnistuu kolmella pallolla. Ei jatkoon! Veitsillä tai palavilla soihduilla, hmmm…
  • Pystyn muuttamaan ääntäni eri tilanteiden vaatimalla tavalla. Esimerkiksi kaupan kassalla äänenpainoni muuttuu totaalisesti, kun toivottelen hyvää päivänjatkoa. Kuuluttaessani koko koulun kovaäänisistä tiedotteita, puhun täydellisellä ”virkamiesäänellä”. Ei jatkoon!
  • Katson itseäni aina peilistä samalla ”duckface”-ilmeellä. Naurattaa aina ystäviäni. Tuskin kuitenkaan tuomareita. Ei jatkoon!
  • Vilkkaalla mielikuvituksellani keksin kirjoitusaiheita lähes mistä vaan. Ei ehkä toimi nopeatempoisessa television viihdeohjelmassa. Ei jatkoon!
  • Pystyn laulamaan mukana (nuotin vierestä) useita ja useita kappaleita. Sanoista ei mitään hajua, mutta aina sitä jotain keksii. Ei jatkoon! 

Noh, ehkä annan lavan suosiolla jollekin muulle. Talenttini eivät ehkä ole niinsanotusti kansaanmeneviä.

Mikä on juuri sinun talenttisi?

-Esko-

// Kuva: Veera Korhonen //

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply