Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Tulevina aikoina aion…

8.8.2019

…osallistua huomenna alkavaan Flow-festivaaliin. Jotenkin siitä on muodostunut jo semmoinen koulujenalkamistraditio. Poikkeaa täysin muista lempparifestivaaleistani sijaintinsa takia. Fillarilla polkaisee reilussa vartissa. Paljon tuttuja ja visuaalista kauneutta.

…alkaa seuraamaan Ylen uutta opetusmaailmaan sijoittuvaa KELLOT SOI- sarjaa. Toivottavasti on tehty tarpeeksi aidolla ja ronskilla otteella. Olisi jo Areenasta katsottavissa, mutta katselen vanhan koulukunnan miehenä vasta telkkarista. Siitäpä voi ottaa semmoisen viikottaisen tradition.

…kuunnella Pariisin Kevään uutta albumia. Tykästyin aikoinaan Pikku Huopalahden keksipaketti- vertaukseen. Eli vuosia ja vuosia on jo kuunneltu. Juuri sopivaa musiikillista maalailua.

…osallistua elokuun 24. päivä järjestettävään Slow-festivaaliin Hämeenlinnassa. Kyseessä on siis ensimmäistä kertaa järjestettävä Mielensäpahoittaja-festari. Varmasti hienoisen erityyppinen musiikkitapahtuma. Tarjolla on vaikka sun mitä ja Kyröjen kokoontumisajot. F:n nappaan mukaani.

…istua terassillani ja nauttia pimenevistä illoista. Saunan jälkeen tai ilman.

…matkustaa Hyvinkäälle elokuun viimeisenä viikonloppuna. Tuolloin järjestetään Red Carpet Film Festivaalit. Varasin jo Hotelli Sveitsistä huoneen ja kiva mennä katsomaan huippuartisteja Villatehtaan hienolle sisäpihalle. Hyvinkäällä kävin itseasiassa kesällä monta kertaa. Kuukausi jätti mieheen jälkensä. 

…jatkaa koulumme teemaa kyyditöntä koulumatkaa. Työmatkaliikunnan puolesta olen puhunut täällä monenmonta kertaa. En edelleenkään keksi siitä yhtään huonoa asiaa. No, ehkä valtaisa jälkihiki on yksi näistä. Helpottanee syksymmällä. Se on hieno fiilis, kun töistä kotiin saapuessani on urheilut tehty ja illat jää vapaaksi muulle touhuilulle. Yritän pitää kiinni kolme kertaa viikossa rytmistä.

…syödä vähemmän ulkona. Tästä tosin myös jauhan aina ja koskaan en ole siinä onnistunut. Tekeekö loppukesä ja syksy 2019 tähän muutoksen? Saapa nähdä.

…opetella uusien pikkuoppilaideni nimet nopeasti. Tänään tosiaan saapui luokkaani iloisia ja innokkaita kakkosluokkalaisia. Just huippuja pikkutyyppejä.

…laittaa asuntoni vihdoin ja viimein valmiiksi. Glowdian yhteistyön puitteissa minulla on vielä kaksi kokonaisuutta jäljellä. Täällä on pari kohtaa vielä tekemättä, joita en ole liiemmin missään esitellyt. En, koska ne ovat niin karmeassa kunnossa. Saattepa nähdä. Niin, ja valaistus menee myös uusiksi.

Siinähän on paljon tekemistä. Myös blogini ulkoasu tulee uudistumaan. Olen tilannut uuden bannerikuvituksen ja siitä tulee varmasti ihan mielettömän hieno. Täytyykin käydä painattamassa ihan uudella logolla varustettuja kasseja ja arvontaa välittömästi pystyyn. On ollut erikoista muuten  törmätä E2O-blogin kasseihin Ilosaaressa, Hyvinkäällä ym. 

Hei, halutessasi heitähän kommenttia millaisia juttuja olisi mukava täältä lueskella. 

Ohoh, huomenna alkaakin jo viikonloppu!

-Esko-

Comments (12)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply HmL 8.8.2019 at 18:43

  Tervetuloa hyvinkäälle taas. Ois kiva Red Carpetissa törmätä, perjantaille lippu hommatu. Lauantai harkinnassa 😊

  • Reply Esko 12.8.2019 at 21:50

   Niiin kiva tulla!! 🔥🔥

 • Reply Muffin 8.8.2019 at 22:12

  Kivoja juttuja ☺️ Jtn kivaa kesäpuuhaa pitää itekin vielä keksiä, ehkä Porvoo ja Suomenlinna.. Elokuu on ihmisen parasta aikaa, mun mielestä.

  Saako nyt jo ilmottautua E2O-kassin arvontaan, ettei varmasti jää nyt välistä 😁

  • Reply Esko 12.8.2019 at 21:50

   Elokuu on Muffin kyllä mukava kuukausi ja paljon on touhuttavaa. Porvoo kyllä toimii aina, Suomenlinnaan en koko kesänä ehtinyt.
   Heti arvonta pystyyn, kunhan saan hommat etenemään. 🙏🏻

 • Reply Ideoita 9.8.2019 at 08:39

  Saako toivoa vähemmän Perjantain vanhat-juttuja 😊 alusta asti blogia lukenut ja muistaa hyvin nämä vanhatkin perjantai postaukset.
  Joku viikon budjetti/näin kulutin viikossa juttu ilman kaunistelua, viikon eko teot, sisarukset/vanhempasi vastaavat sinua koskeviin kysymyksiin, viikko opettajana eli kaikki ne valmistelut ym mitä työhön kuuluu ja montako Wilma viestiä tuli viikossa, palaverit ja muuta lukuina..

  • Reply Tiuhti 11.8.2019 at 22:21

   Samaa mieltä, perjantain vanhat tuntuu turhalta täytteeltä! Unholaan ne siis, ja tuoretta juttua kehiin. Perjantain Esko kokkaa-osio esim 😉

   • Reply Esko 12.8.2019 at 21:45

    Heippa Tiuhti!
    Perjantain vanhojen ideana on ollut saada uusille lukijoille helppo mahis palailla vanhoihin teksteihin. Ymmärrän, että tuntuu alusta asti mukana olleille ehkä vähän turhilta. Kiitos palautteesta ja katsellaan mitä sitä keksisi. Kivaa alkanutta viikkoa!! ☀☀

  • Reply Esko 12.8.2019 at 21:48

   Kiitos todella hyvistä ideoista. Vastasinkin tuohon perjantain vanha juttuun edeltävänä. Mukavaa viikkoa ja hyvä palaute. 🙏🏻

 • Reply Nimetön 10.8.2019 at 20:31

  Red carpet oli viime vuonna niin hieno!
  Mieli tekisi mukaan tänäkin vuonna kuuntelemaan sekä Samuli Edelmannia että Ida Paulia, mutta vielä on muutama ”arjen este” kierrettävänä ennen kuin sinne asti voi päästä.

  • Reply Esko 12.8.2019 at 21:47

   Niiin kiva mennä katsomaan uhan uudenlainen tapahtuma. 🔥🔥

 • Reply Minttu 13.8.2019 at 14:55

  Elokuu on kyllä ihana kuukausi, vielä lämmintä ja tummuvat kauniit illat. Viikonlopuista saa vielä pikkulomia arjen keskelle, varsinkin maisemaa vaihtamalla.
  Postausideoita, nyt kun opetat kakkosluokkaisia niin miten wilma viestintä muuttuu? Vain tiedotteita vai myös onnistumisia? Mitä mieltä olet wilmaviestinnästä vanhemmille? Wilmaa moitittu, että tulee vain negatiivista palautetta herkästi, näissä varmasti opettaja kohtaisia eroja paljon. Miten tällä hetkellä liikut? Oletko suunnitellut jonkun uuden lajin kokeilua? Jääkaapin kuvaus, arkiruokailu vrt viikonloppuruokailu? Suosikki ruokapaikat tällä hetkellä? Ystävistä, uusista& vanhoista ja niiden merkityksestä? Unelmapäiväni, miten haluaisin sen viettää?
  Aurinkoa elokuuhun!

  • Reply Esko 14.8.2019 at 22:42

   Kiiitos Minttu ideoista ja oikein aurinkoista elokuuta!! ☀☀

  Leave a Reply