Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Latasin Tinder Goldin ja nyt meni ihan villiksi!

29.9.2019

No, enhän minä nyt mitään maksullisia palveluja ota. En todellakaan. Ei minua kiinnosta Tinderin virtuaalilentokoneen ykkösluokassa minnekään muille maille itseäni lennättää. Saatika sitten saada mahdollisuus ilmaisien Superlikejen lähettelyyn. Eihän niitä muutenkaan kukaan lähetä kuin vahingonlaukauksina. Iänkin voisi piilottaa. Ylpeä nelikymppinen haluan olla nyt ja aina. No, se on kyllä mahdotonta. Siellä kyllä näkisi, että ketkä ovat minun erikoisen profiilini mahtaneet oikealle pyyhkäistä. Hmm, ihminenhän on lähtökohtaisesti utelias olento. Parin kaverin kannustuksella solmin sitten kuukauden yksisuuntaisen sopimuksen ja nyt minä sitten ansaitsen kultaa. Tinderin kultaa. Toivottavasti ei jatku automaattisesti tämä sopimus. 

Villiksi on siis heittäydytty ja Tinder Gold ladattu. Todella erikoinen innovaatio. Jos osaan yhtään tulkita kyseistä palvelua ja ymmärrän oikein niin minusta on tykännyt näin syyskuun 2019 loppupuoleen mennessä 1535 ihmistä, siis 1535. Ja tässähän nyt oikein kunnolla konkretisoituu tämä nykyisen sovellusrakkauskulttuurin ydin. Ehkä se seuraava, ehkä se seuraava, ehkä se seuraava. En jaksa tutustua kunnolla. Siis älkää nyt ymmärtäkö väärin. Tämä ei ole mikään kehumiskirjoitus, kuinka on vientiä vaan juuri päinvastoin. Kun riittäisi vain se yksi ja oikea. Tuommoisesta määrästä varmasti aivan ihania ihmisiä on melkoisen haastava löytää se timantti, jonka kanssa nauraa, silitellä ja ehkäpä jopa alkaa rakentaa sitä vaaleanpunaista tulevaisuutta.

Tämä ei ole myöskään lyhyen matematiikan ylioppilaskirjoitustehtävä, mutta ihan nopeilla laskutoimituksilla sain aikaan seuraavia tuloksia. Näin hypoteettisena ajatuksena. Jos haluaisin tutustua ja kävisin Seurasaaressa kahvilla kaikkien minulle vihreän sydämen painaneiden kanssa. Superaktiivisena ja joka päivä sumpittelevana siihen menisi vähän reilut neljä vuotta. Jos ottaisin hieman rennommin ja tutustuisin uusiin ihmisiin vain joka toisena päivänä ottaisi se aikaa noin kahdeksan ja puoli vuotta. Omalla, totutulla noin kerran kuussa tahdilla voisi viimeiset kupposet juoda tuolla pilven reunalla.

Jos ihan oikeassa elämässä ja livenä minulle olisi tullut viimeisien vuosien aikana 1535 ihmistä sanomaan, että sinäpä olet ihan hyvä tyyppi. Sinuun olisi kiva tutustua, vaikka juttusi hyvin erikoisia ovatkin. Kyllä siinä olisi tämä poika varmasti jossain vaiheessa todennut, että niin olet sinäkin. Olet aivan ihana. Juuri sinä olet ainutlaatuinen. Juuri sinuun minä haluan tutustua oikein kunnolla. Tämä virtuaalimaailma ei ainakaan kohdallani saa aikaan samanlaisia tuntemuksia. Ihan hirveän raaka sanoa, mutta jotenkin nämä sovellukset tuntuvat ihan peleiltä. Peleiltä oikeilla ihmisillä ja heidän tunteillaan. Uskoisin, että aika moni on kuullut sanottavan, että saanko pelata sun Tinderiä?

Pelimaailmaan tämä Tinder Gold antoi myös hyvän mahdollisuuden. Siinä sopimuksen solmittua sai myös kylkiäisenä ilmaisen boostin. Tästäkään en ihan tarkalleen tiedä mitä mahtaa tarkoittaa. Painoin boost-napin pohjaan ja johan alkoi tapahtua. Yhtäkkiä alkoi aika juosta ja sydämiä lenteli siihen tahtiin ettei oltu ennen nähty. Tuli mieleen Super Mario Brosin hirveällä työllä löydetty salakenttä. Siinä pelissä tosin lenteli vain kolikoita. Tämän boostin loputtua oli tapahtunut jotain, en tiedä mitä. Uusia ihmisiä vain ilmestyi jostain. Mitenköhän tästä pelistä löytyisi se loppuvastustaja? Joo, joo juuri se, kuka tarjoaa ne kaikista suurimmat, mielenkiintoisimmat ja mukavimmat haasteet.  

Lopetan namä Tinderiä koskevat kirjoitukset lähes aina samalla tavalla. Niin nytkin. Edelleen uskon niihin yllättäviin kohtaamisiin. Nyt vielä entistä enemmän. Tosin on kyllä hyvä, että on tullut tutuksi tämäkin maailma. Jos joskus siihen parisuhdekelkkaan vielä hyppäisi, niin ei tarvitse sitten jossitella ja kysellä sinkkukavereilta, jotta saisinko ihan vaan huvikseni pelailla sun Tinderiä? On muuten ihan helvetin vaikea ja erikoinen peli.

Iltoja, iltoja!!

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (13)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Kirmi 29.9.2019 at 20:48

  Itse ainakin toivon, että se minun yksi tulisi löydettyä jostain yllättävästä kohtaamisesta. Ainakin haaveajatteluna toivon sen unelmatyypin löytyvän vaikka kirjastosta, bussipysäkiltä tai kaupan hedelmäosastolta.
  Toivotaan, että kultahankints tuo sinulle kultaa. 🙂

  • Reply Esko 29.9.2019 at 20:57

   Iltaa Kirmi!
   Olen kanssasi samanmoinen haaveajattelija. Tämä nyt oli tämmöinen niinsanottu kokeilu. Saapa nähä…😀🤷🏻

 • Reply Niina 29.9.2019 at 21:04

  Juu mä annoin sulle sydämen siellä yks pv. Mut juu kreisi maailma toi Tinder.
  Mut tää on nykyajan deittailua ja kukaan ei tuu kotoakaan hakemaan.

  • Reply Esko 29.9.2019 at 21:16

   Totta Niina, sitähän se on. Voiko sydämestä kiittää? Voi, eli kiitos siis…😀

 • Reply Ina 29.9.2019 at 22:21

  Yritän lohduttaa itseäni välillä sillä että ehkä kohtalo voi puuttua peliin MYÖS Tinderissä. 😄 Mutta joo, aika samoilla linjoilla kanssasi. Ei tuo sovellus minua houkuta lainkaan. 🙄

  • Reply Esko 30.9.2019 at 20:53

   Tinderin kohtalo. Siitäpä voisi vaikka romaanin kirjoittaa 😀. Ina, kiitos viestistäsi ja mukavaa syksyä kohtalontoverilleni. 🍁

 • Reply Ansku 30.9.2019 at 22:02

  Tinder on sovelluksena oikeesti hyvä maaseudulla, varsinkaan, jos ei viihdy pienissä, ei niin viihtyisissä kuppiloissa. Kaupungeissa, joissa sinkkuja on paljon, koetaan varmasti Tinder-ähkyä…itse tapasin mieheni Tinderissä useampi vuosi sitten. Uteliaisuuttani halusin kokeilla. En oikeesti uskonut, että löytäisin ketään
  Ekat treffit ja sydän sanoi PAM. Ei me oltais ikinä muuten kohdattu. Että kiitos Tinder🙏💏Tsemppiä Esko, kyllä se oikea vielä varmasti tulee vastaan!

  • Reply Esko 2.10.2019 at 19:43

   Heippa Ansku!
   Totta, on sovelluksessa varmasti paljon hyvääkin. Sitä en lähde missään tapauksessa sulkemaan pois. Ehkei ole ihan minun juttu. Tai mistäs sitä koskaan voi tietää mitä tässä elämässä tapahtuu??
   Mahtava Pam!!! Onnea teille ja kiva, että on paljon myös tämmöisiä tarinoita! 🙏🏻❤

 • Reply teei 1.10.2019 at 09:44

  Ehkä pitää luopua siitä ajatuksesta, että Tinder on peliä. Siellä on ihan aitoja ihmisiä, joille se ei ole vain peliä. Mun mielestä on tärkeintä tietää, mitä itse haluaa ja ilmaista se potentiaalisille deittikumppaneille. Näin voi yrittää vältyyä siltä, että toinen haluaa jotain vakavaa ja toinen hetken hupia. Löysin sieltä ihanan tyypin ja meille on nyt tulossa pieni tyyppi 🙂

  • Reply Esko 2.10.2019 at 19:46

   Kyllä Teei, siitä ajatuksesta on luovuttava. Olet aivan oikeassa ja kaikkihan/suurin osa on siellä varmasti omina aitoina itsenään. Mahdollisuuksia tulisi antaa avoimin mielin.
   Heiii, taas tämmöinen hieno tarina!! Niiiin paljon onneaaaa teille! ❤🙏🏻

 • Reply Tuija Hakalahti 3.10.2019 at 10:09

  Aikoinani erosin 25 avioliiton jälkeen mieheni alkoholismin vuoksi. Se tuska oli aivan suunnaton, ei ollut apua sisarusten, vanhempien tai etenkään minun puheistani, kyllä pullo vei minulta naiseuden ja kaiken !!! Eron jälkeen tein töitä kaikkine ylitöineen ja oleskelin vapaat kämpälläni. Kaksoissiskoni tuli miehensä kanssa eräänä lauantaina minun luokse sanoen, että nyt lähdet tuulettumaan ja loppuu tämä kämpässä lojuminen. Niin, samana iltana tapasin tulevan avopuolisoni ja nyt on yhdessa elämää vietetty onnellisesti yli 15v. En muista oliko silloin Tinderiä tms., en sitä ainakaan käyttänyt Mutta olen miehestäni kiitollinen ja onnellinen joka päivä. Joten Esko, elämä on mahdollisuuksia täynnä…

  • Reply Esko 6.10.2019 at 20:10

   Heippa Tuija!
   On sinulla suuri ja hieno syy olla onnellinen ja kiitollinen. Pidä siis kiinni…:) Kyllä, niin on. Oikein kivaa viikkoa!!!!

 • Reply Tinder Gold ja kunnon sekoilut – E2O 11.8.2020 at 19:29

  […] Näin kirjoittelin syyskuussa vuonna 2019. Ja tässähän nyt on aikaa kulunut jo sen verran, että voinpas kertoa kuinka minusta olikin tulossa liekkisovelluksen hieman pitkäaikaisempi niinsanottu kannatusjäsen. Tämä se oli kyllä kunnon sekoilua ja säätämistä, kun yritin katkaista maksamaani tasoitettua polkua kultaiselle keskitielle. Ajoittain nauratti, ajoittain puski hikikarpaloita otsalle, kun naputtelin sähköposteja jonnekin Tinderin työntekijälle. Täsmennän, näitä keskusteluja ei käyty kyseisen sovelluksen chat-palstalla. […]

 • Leave a Reply