Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Nyt minä sain yhden unelmieni huonekaluista

2.10.2019

Yksinkertaisen ja ajattoman kaunis. Näin voisi kuvailla uusinta huonekaluhankintaani. Tuosta Artekin tarjoiluvaunusta olen salaa haaveillut todella kauan. Aina sen hintalapun nähdessäni loppuu haaveilu aikasen nopeasti. Minun oma rakas äitini on kyllä uskomattoman muistin omaava ihminen. Hän on myös ihan samanlainen kuin minä. Jos jotain saa päähänsä on se vaan saatava. Isäni ja veljeni ovat ehkä hienoisen rationaalisempia ihmisiä. Äidin poika minä taidan olla, aina.

Mainitsin äidilleni joskus melkein kolme vuotta sitten tähän asuntooni muuttaessani, että kylläpä tuohon sohvan viereen sopisi hyvin juuri tuo kyseinen tarjoiluvaunu. Keskustelu jäi sitten siihen ja sohvan vieressä on eiliseen päivään asti ollut Ikean vanha tv-taso. Viime viikolla asia nousi jostain taas esille ja sitten tulikin soitto, että miepä kävin nyt sen Artekin sinulle ostamassa. Ennen ei tule, kun olet asuntosi siivonnut ja raivannut.

Maanantaina suoritin sitten suursiivouksen ja raivasin “olohuoneestani” kaiken ylimääräisen pois. Eilen tuo helmi sitten asuntooni saapui ja onhan se nyt ihan älyttömän hieno. Aina, kun kävelen siitä ohi ihastelen sitä hymy huulilla. Kyllähän tuo huuma jossain vaiheessa laantuu, mutta voihan sitä nyt vähän fiilistellä. Nyt alkaa olemaan tässä kämpässä ainoastaan huonekaluja, joilla kaikilla on oma tarinansa. Mummoni tuoli vuodelta 1960, itsetehty keittiönpöytä, Artekin nojatuoli ja nyt tämä uusi timantti.

Äitini aina esittelee nämä hankintansa ehkä hieman suruisilla saatesanoilla. Sitten, kun miusta aika jättää. On sinulla aina muistot mukanasi. Niin on, nuo ajattomat huonekalut tulevat varmasti seuraamaan myös minua. Niin kauan, kun miusta aika jättää. Eli toivottavasti tulevat näkemään vielä paljon hyviä hetkiä ja vuosia elämässäni.

Mitäs tykkäätte?

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Elina 2.10.2019 at 21:41

  Tuo on upea…ottaisin itsekin koska tahansa omaan olkkariin.. Äitit on best evö..

  • Reply Esko 2.10.2019 at 22:05

   No, on Elina! Tulee kyllä säilymään olkkareissani aina. 💎

 • Reply Minttu 3.10.2019 at 17:13

  Aivan ihana, todella tyylikäs ja ajattoman kaunis! Kultainen äiti sinulla!

  • Reply Esko 6.10.2019 at 20:10

   No todellakin!! 🙂

 • Reply Heli 4.10.2019 at 17:53

  Hieno ja todellakin ajaton! Miulla ei ole tuollaista tarjoiluvaunua, miulla on vaan tuomoinen tarjoiluvaunun päällä oleva käsi 😄 mitäpä sitä ei äiti lapsensa eteen tekisi, vaikka isonkin ❤️

  • Reply Esko 6.10.2019 at 20:14

   No, niinpä Äidit on kyllä timantteja, aina!! Tuo käsi on muuten hieno. 🙂 Mukavaa viikkoa Heli!!!

  Leave a Reply