Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Kaikkea sitä oppii ja hyvä niin

14.1.2020

Peruskirjoitus tai ei nyt ihan perus, koska paljon on uutta ollut edessä arkityössäni luokanopettajana. Uusi, uljas koulu on suuren odotuksen jälkeen vihdoin käytössä. Niin positiivinen ja hieno homma. Niin ja onhan tässä ollut paljon muutakin mukavaa.

 • No aloitetaanpas kuitenkin tästä uudesta työpaikastani. Uudesta, vanhasta työstäni. Ollut kyllä erittäin piristävää siirtyä aivan uusien seinien sisälle. Lapset ovat tykänneet mielettömästi ja mukautuneet uuteen yllättävänkin hyvin. Itsellenikin on ollut erittäin antoisaa hieman uudistaa jo ajoittain kangistunutta työideologiaa. Pikkuhiljaa ja rennolla meiningillä lähdetty liikenteeseen.
 • Rakastan muraaleja ja nyt voin semmoista ihailla koulumme seinältä ihan joka päivä. Todella monivivahteinen taideteos ja aina löytyy jotain uutta. Tänään löysin oravan.
 • Teemme työtä erittäin tiiviinä jenginä muiden kakkosten aikuisten kanssa. Minulle on sattunut kyllä aivan mielettömät “lähikollegat”. Rautaisia ja huumorintajuisia ammattilaisia, keneltä oppii uutta lähes joka päivä. Meille on muodostunut osittain jopa vahingossa hyvin toimiva tiimi. Kaikilla on omat vahvuutensa, joita voidaan tasaisesti hyödyntää. Tänään esimerkiksi opin märkähuovuttamaan. Elämäni ekaa kertaa ravistelin pääsiäismunayllätyspakkauksen sisältä lähes täydellisen huovutuspallon. Ei ollut minun suunnittelema tunti. Voitteko uskoa?
 • Voitteko uskoa myös sitä, että olen oppinut pitämään tulppaanit pystyssä? Aikaisemmin ne lerpahtivat lähes välittömästi. Ja onpa kiva, että lempikukkani ovat ilmestyneet lähikauppani kukkaosastolle. Olen tulppaanijätkiä, ehdottomasti.
 • On kiva huomata, että on edelleen asioita, joista saan pikkupoikamaisia innostumispuuskia. Viimeisin tämmöinen on ehdottomasti ollut hankkimani lisäpainoliivi. Kymmenen kiloa, kun laittaa lisäpainoa lenkeille, niin aika hyvää virikettä on saanut tuo vakio merenrantalenkkini. Nämä kilot on myös melkoisen helppo karistaa. Tarrat auki ja kuivumaan.
 • Kirjoittelin sunnuntaina hieman kieli poskella tarinointia sinkkuhommista. Ne kyllä kiinnostavat ihmisiä. Viestejä sateli taas melkoinen määrä. Kiitos niistä kaikille. Tässä on kirjoitteluEsko mennyt seuraavissa sykleissä. Iholla-Esko -> Ero- Esko -> Sinkku-Esko ja mitäköhän seuraavaksi? Maajussi-Esko, Temppari-Esko, Sinkkuäidille sulhanen- Esko, BB-Esko, Märkähuovuttaja-Esko. Ehkä ihan Esko vaan.
 • Jääkaappini on juuri tällä hetkellä erittäin hyvässä “iskussa”. Hyvä ystäväni Olli tietää mieltymykseni Vitamin Well- juomiin sekä erilaisiin smoothieihin. Joulupukki toi kaappiini noin kahdeksankymmenen tölkin täydennyksen. Sieltä on kiva tiputella.

Kaikennäköistä, kaikennäköistä ja oikein kivaa iltaa. Huomenna pääsen taas märkähuovuttamaan, jes! Se oli mukavaa hommaa.

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ina 15.1.2020 at 08:15

  Oi kuinka tunnistan tuon uuden koulurakennuksen tuoman fiiliksen! Minulle tuli sen myötä myös useampi uusi kollega. Ja se vasta on ollut antoisaa ja kiinnostavaa! Meillä useampi alakoulu ja yläkoulu yhdistettiin yhtenäiskouluksi. Ihanaa kun on mietittävä ja suunniteltava eri tavalla kuin ennen.

  Tulppaanit: ❤🌷
  Märkähuovutus: 😄👍, se on oikeasti kivaa!
  Eskon positiiviset postaukset: 😘👍👍👍👍

  Kivaa keskiviikkoa! 😊

  • Reply Esko 15.1.2020 at 21:21

   Kiiitos samoin sinulle Ina!!
   Ainiin, teillekin tuli ihan uudet jutut. Antaa hyvää potkua arkeen. Hauskaa lukukauden jatkoa siis!! 👌

 • Reply Tätio 16.1.2020 at 22:15

  Smoothiet on parasta myös itsetehdyt. Kannattaa kokeilla.

  • Reply Esko 19.1.2020 at 21:00

   Kyllä!! Todellakin O!!

  Leave a Reply