Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Esko Kyrö jää sinkuksi

12.1.2020

En ole kovinkaan taikauskoinen mies. Näin alkaneen vuoden kynnyksellä alkoi kuitenkin kiinnostamaan minkämoisia ennustuksia minulle olisi tulevaisuuden tuulissa luvassa. Horoskooppeja en ole juurikaan jaksanut lueskella. Aina siellä povataan Oinaille impulsiivista sarvien kalistelua.

Tarot-korteista en juurikaan ymmärrä, joten olihan se googlattava. Sivulla, jonne löysin luki isolla fontilla Maljojen ritari. Tipatonta vietän, joten ei osunut minuun. Olkoon Tarot vain Marco Hietalan liidaama raskaamman rokin soitinyhtye. Ennustajaeukosta tulee mieleen Aku Ankan ilkeähkö pitkänokka kristallipalloineen. Se on lähdettävä hakemaan vastausta kansan syvimmistä riveistä.

Kop, kop koputtaako vuonna 2020 ikkunaani se prinsessa yksisarvisellaan? Vai saapuuko A-junalla ja sieltä reittioppaan mukaan noin kymmenen minuutin matkalla kastelee nahkaiset Dr.Martensinsa? Avaan sälekaihtimet ja siellä hän vilkuttelee leveä hymy huulillaan. Harrastuksikseen mainitsee säännölliset juoksulenkit ja heti naurahtaa ensimmäiselle huonohkolle vitsilleni. Päiväunista kertoo pitävänsä ja pestopasta kuulemma lempiruokaansa. Eihän tämä nyt voi olla mahdollista. Näinkö siinä sitten pääsee käymään?

Hieman hikoilevilla käsillä lähden etsimään vastausta kansan syvimmistä tulkinnoista. Todenmukaiselta, järkevältä ja aina asialliselta lähteeltä. Siltä lähteeltä, jonka virtaukselle ei loppua näy. Etusormella painan V A U V A ja fi perään. Hakukenttään naputtelen oman nimeni ja sitten jännitetään. Ja ei nyt P”#€&/E!! 

Esko Kyrö jää sinkuksi. Näin siellä tosiaan lukee. Tätä joudun muutaman kerran tavaamaan ja kyllä, totta se on. Yksisarvinen lentää verkkokalvoiltani kohti niitä hattaranpunaisia pilviä. Prinsessan mekonhelmasta putoaa lappunen kuin syksyn kellastama lehti. Sieltä se sarjakuvamaisesti putoaa kädelleni. In your dreams, taulut jäi laittamatta kiviseinään… on kirjailtu todennäköisesti Tigerin glitter-tusseilla. Mitä lie mahtaa tuolla tarkoittaa? No en jaksa tätä sen enempää mietiskellä. Selailen hieman enemmän näitä virtuaalisia ennustuksia ja silmiini iskeekin otsikko.

Esko Kyrö ei osaa edes porata. Noniin, sieltä se löytyi vastaus tähän edelliseenkin. Eli vuonna 2020 on hankittava Makitan ihan kunnon kone, iskutoiminnolla. Nimenomaan iskutoiminnolla. Kaivan sen lappusen taskustani ja nyt ymmärrän mitä hän tarkoitti.

Sunnuntaita!!

Esko

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Iida 13.1.2020 at 06:22

  Olipa hauskaa luettavaa 😂
  Vaikka täysin tottahan se on; vauva.fi sivustolta ne tosiasiat tulevat aina päin kasvoja. Sieltä löytää vastauksen ihan mihin tahansa kysymykseen, ja vastaus on aina se oikea! Joten Esko, jälleen kauppoille – rautakaupoille tällä kertaa 😉

  • Reply Esko 14.1.2020 at 20:14

   Rautakaupoille Iida, rautakaupoille!! Ja kiitos kivasta viestistä. 💎🙏🏻

 • Reply Heli 13.1.2020 at 11:44

  Sivistyksessäni on aukko. Toki olen kuullut juttuja kyseisestä sivustosta, mutta kyllä siellä kirjoituksesi perusteella selvästi kannattaisi minunkin ja kaikkien muidenkin käydä, kun noin varmaa ja yksilöllistä tietoa sinustakin löytyy 😂

  • Reply Esko 14.1.2020 at 20:13

   Öööö, Heli! En ole ihan varma kannattaako. 😂😂

 • Reply tiitu 28.1.2020 at 10:07

  *Dr.Martenseja en omista – vielä. Usein harkinnut ostavani, aina jäänyt. Taannoin löysin mieleiseni, mutta kokoani ei ollut. Ehkä vielä joskus.
  *Säännöllisistä juoksulenkeistä jouduin luopumaan, kun puolimaratonille treenatessa nilkkani sanoi itsensä irti ja syyksi selvisi rakenteellinen vika. Juoksukunto ei ole enää entisensä. Läheskään.
  *Päiväunia rakastan. Parhaita asioita, mitä universumilla on tarjota.
  *Pastaa en voi syödä, koska viljavamma. Tai no, onhan niitä viljattomiakin versioita, mutta eivät yllä normaalin tasolle maullaan saati koostumuksellaan.

  Kerran näin teidät (isä&tytär) Lahden Triossa. Meinasin tulla tervehtimään, mutta hyvänen aika sentään, enhän minä moista tee, koska kauppajonokohtaamiset.. vieraille puhumiset.. mitä ihmisetkin ajattelisi.
  Mutta olisin todennäköisesti kiittänyt loistavasta blogista. Kirjoitat aidoista asioista aidosti. Kiitos.

  • Reply Esko 30.1.2020 at 19:07

   Aina täytyy Tiitu morjestaa, tietty!!
   Hei, kiitos ihanasta kommentista. 🙏🏻💎

  Leave a Reply